Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 ווספות, שיפוץ ושיפורים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להיות מקורי בענין ההארלי, אפילו כאן מישהו הקדים אותי???:twisted:

אחרי לא מעט בירורים אני נוטה להסכים לגבי השיפורים (לא לעשות) רק חשוב לציין שבכל מקרה לא התכוונתי למשהו דרמטי אלא לשיפורים קלים.

לגבי שתילת מנוע פי איקס 200 זה עדיין בבירור, צריך למדוד ולראות איך זה בדיוק נכנס.

תודה לכל מי שענה ותרם, בהמשך השיפוץ נעדכן ונעלה תמונות

פורסם

עכשיו חזרתי מתל אביב על המפלצת BMW R100RS מומנ"ט מכאן ועד טבריה, כוח הרבה מעבר למה שאני צריך...

אבל היה לי זמן לחשוב וחשבתי על הווספה-כמובן שאין מקום להשוואה, אבל במרחב שלה, בתוך הסביבה הטבעית שלה

היא מוצלחת, בפקק המפלץ רצה לאכול אותי חי, לא ממש הבין מה הוא עושה בראשון חם לו, לאט לו והוא כבד הבן יונה....

עם הווספה צלחתי פקקים, בעיות ושאר ירקות בלי לחשוב פעמיים, כוח לא היה חסר לי, אולי רק בשנים בעליות קשות. ועל המהירות פיצית בכך שלא עמדתי ברמזורים בתור. וסופי רק 150 סמ"ק!

שפץ את המנוע ויהיו לך 200 סמ"ק של פאן, דאג שכל הסוסים יהיו במקום, ותאמין לי לא תצטער!

לווספה לא חסר כלום, צריך רק לדעת לדבר איתה באיטלקית - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עכשיו חזרתי מתל אביב על המפלצת BMW R100RS מומנ"ט מכאן ועד טבריה, כוח הרבה מעבר למה שאני צריך...

אבל היה לי זמן לחשוב וחשבתי על הווספה-כמובן שאין מקום להשוואה, אבל במרחב שלה, בתוך הסביבה הטבעית שלה

היא מוצלחת, בפקק המפלץ רצה לאכול אותי חי, לא ממש הבין מה הוא עושה בראשון חם לו, לאט לו והוא כבד הבן יונה....

עם הווספה צלחתי פקקים, בעיות ושאר ירקות בלי לחשוב פעמיים, כוח לא היה חסר לי, אולי רק בשנים בעליות קשות. ועל המהירות פיצית בכך שלא עמדתי ברמזורים בתור. וסופי רק 150 סמ"ק!

שפץ את המנוע ויהיו לך 200 סמ"ק של פאן, דאג שכל הסוסים יהיו במקום, ותאמין לי לא תצטער!

לווספה לא חסר כלום, צריך רק לדעת לדבר איתה באיטלקית - רן

ככה אתה אוהב אותה, ומוכר??!!!!

איטלקית אני לא יודע, אבל מכין קפוצינו ופסטה מעולים אז אולי יש לי עתיד...גם עם האלפות דיברתי עברית והן ענו ועוד איך.

מצד שני, הווספה נפלאה ואני מאוהב בה אבל היא כלי לא בטיחותי בצורה מפחידה. לא עוצרת ולא מאיצה, ומאחר ואבריי חשובים לי חשבתי לנסות לשדרג קצת אבל אחרי כל הבירורים הגעתי למסקנה הרגילה שאין (בדרך כלל) יותר טוב ממקוריות.

אני מניח שה 200 ראלי תסע לא רע בכלל, אבל ה 150 פשוט מפחידה. אין כח זמין ברוב המצבים, וזה כבר הכניס אותי לכמה מצבים מסמרי שיער. הקאג'יבה אלזורה, איטלקייה גאה שכמותה מחכה לפתור את כל הבעייות האלה, אבל היא תהיה אספנות רק ב 2017...

דוגרי, אם זו היתה מדינה שפויה הווספה היתה משמשת אותי כמו הפורשה, רק במצבים שבהם בטוח יחסית וכיף במיוחד לנסוע בה, וביתר הזמן היה לידה דו גלגלי מודרני. מאחר וזה לא המצב אולי אהנה הרבה יותר, אולי ישארו לי כמה סיפורים לנכדים, אבל אני אמשיך להתפלל חזק בכל נסיעה בעיר בשעות הטירוף, ולמעט מאוד בנסיעות איילון וכו'.

אבל מה אני מתלונן, יש לי שתי ווספות! איזה כיף לי!!

• תוכן חדש...