Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח, רכב בתקופת אחריות נדרש לשיפוץ גיר.

מה יותר משתלם למוסך - לבצע את התיקון הזה או לבצע תיקון דומה ברכב שמחוץ לאחריות ?

ההנחה שלי - למוסך תיקון באחריות כדאי פחות, כי במקרה זה הוא לא מרוויח ממכירת חלפים, היבואן מזכה אותו תמורת חלפים פגומים שהוחלפו ומשלם לו על שעות העבודה בלבד, ובמקרה השני יש גם רווח על חלפים וגם על שעות העבודה.

האם זה נכון/לא נכון.

תודה.

פורסם

נשמע הגיוני.

יתרה מכך, אני מניח שמחיר שעת עבודה לפיה מחוייב יבואן הרכב ע"י המוסך בעת ביצוע תיקון באחריות נמוך ממחיר שעת העבודה לפיה תחוייב כלקוח פרטי.

אתה נתקל בבעיית מוטיבציה של המוסך בעת טיפול בבעיה במסגרת האחריות?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בנושא זה , ברכבי מאזדה 3 2000 סמ"ק יש בעית טורים ורעידה ובמוסך מורשה בדקו ואמרו שאין בעיה .

הרכב מסיים אחריות בימים הקרובים ולמרות שבמוסך אומרים שאין בעיה , עדיין הבעיה קיימת ( יש שירשור בנושא ) .

כנראה לא מישתלם להם לתקן .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
נניח, רכב בתקופת אחריות נדרש לשיפוץ גיר.

מה יותר משתלם למוסך - לבצע את התיקון הזה או לבצע תיקון דומה ברכב שמחוץ לאחריות ?

ההנחה שלי - למוסך תיקון באחריות כדאי פחות, כי במקרה זה הוא לא מרוויח ממכירת חלפים, היבואן מזכה אותו תמורת חלפים פגומים שהוחלפו ומשלם לו על שעות העבודה בלבד, ובמקרה השני יש גם רווח על חלפים וגם על שעות העבודה.

האם זה נכון/לא נכון.

תודה.

ההנחה שלך נכונה, לא רק שלא מרוויחים על החלק, גם שעת העבודה נמוכה יותר מאשר מחייבים לקוח.

• תוכן חדש...