Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות רכב בתחילת השנה הקרובה בתקציב של עד 20K

חשוב לי שהרכב יהיה אמין יחסית ועלות האחזקה שלו תהיה טובה(לא מדבר על דלק זה לא הכי חשוב)

חשוב מאוד שהוא יהיה ספורטיבי או 3 דל' וגם שיהיה ידני

אשמח לשמוע תגובות

תודה רבה:)

פורסם

לדברים שאתה מבקש ולמחיר קשה למצוא רכבי ספורט אמינים כי השנתונים שאתה יכול לקנות ב20 מעל 10 שנים על הכביש. יש אוטו שמאוד אהבתי והוא אמין ויפה ומהיר לדעתי תבדוק לך - אופל טיגרה 95 98 רק 1.6 !! לא ה1.4 לפני דעתי אותו מגניב ומהנה לנהיגה ויש לו גם פוזה . עם אתה רוצה יותר ספורטיבי לך על פגו' 106 GTI או רנו קילאו RSI 1.8 מגאן קופה 96 מנוע 2.0 אבל כמובן תחפש רכב שמור כי הרוב קרועות :twisted:

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

הכיוון שלך הוא יותר למראה ספורטיבי מאשר התנהגות וביצועים, רוב הרכבים בתקציב הזה שחוטים או משנתון נמוך, כגון קולט צורה חדשה או סיויק.

אני מציע לחפש קליאו 3 דלתות 1.2, אחלה רכב במעט כסף, רק שטיפה נדיר 3 דלתות.

פורסם

בגרסא הידנית ה206 דווקא רכב מאוד מוצלח מבחינת אמינות, ואני מאמין שזה יעניין אותך העובדה שיש לו שוק שיפורים קוסמטיים די רחב.

פורסם

לא מחפש לשפר אח שלי

רוצה רכב 3 דלתות שיהיה אמין

דלק לא חשוב כלכך אני לא ייסע הרבה

אני מפחד בגלל שזה פי'גו

בטח החלקי חילוף נורא יקרים

מה אתם אומרים???

פורסם

ממתי חלקי החילוף של פיגו' יקרים?? החלקים דווקא זולים ו206 זה אחלה של רכב מאוד מוצלח ואמין היורש של ה 205 אבל מעל שנת 2000 3 דלתות ב-20?? קשה לי להאמין שתמצא הם יותר יקרות או שתעלה את התקציב או שתוריד את דירשת השנתון

Renault Clio RSI 1.8

• תוכן חדש...