Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב שנת 93 לפרוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרויות העומדות לרשותך:

1. מוכרים לפירוקיה תמורת מאות אחדות של שקלים.

2. תוכנית הגריטה בינתיים לא חלה עליך במסלול הרגיל. (עשה חיפוש ותמצא תשובות או חכה שישה ישלח לך תשובה או קישור).

3. להשמיש הרכב, ליצור ליקוי בטיחותי חמור, לחפש בוחן רכב שיתן לך הורדה + קנס קנס של 1,000 שקל ואז להיכנס לתוכנית הגריטה.

בלי קשר - אם אתה מקפיא רשיונות או מבטל את הרישום - מגיע לך החזר אגרה יחסי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כמה זה ההחזר אגרה?

בחישוב תאורטי ולא מדוייק:

אם אגרה עלתה לך 1,200 ש"ח לשנה והקפאת/ביטלת רשיונות - אתה אמור לקבל חזרה כ- 1,000 שח עבור 10 חודשים.

גם החזר מהביטוח אתה אמור לקבל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם יש לך צורך לרכב וסנטימנטים כלפיו,אולי בכל זאת שווה תיקון.

קריעה של רצועת טיימינג יכולה להסתכם ברכבים מסויימים בנזק מינימלי של החלפת רצועה+מחסזירי שמן+מותחנים ומשאבת מיים בעלות של כ-1000 ומעט יותר מכך או במקרה הרע,אם יש מפגש בוכנה-שסתום ויש צורך תיקון של ראש מנוע (ככל שניתן לאחר הפירוק ומתברר ,שניתן לתקן את הראש ושאר המנוע תקין) אז מדובר בנזק של כ-2000-2,800 ש"ח תלוי בסוג המוסך (מורשה /כללי).

אני הייתי גורר את הרכב למוסך (אם יש לך ביטוח גרירה ) ובודק,האם אתה בר מזל ולא נפגעו השסתומים.

אם מדובר רק על החלפת טיימינג-לא נעים,לא נורא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...