Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה חדשה, דגם SC (קופה), מנוע בנפח 1.6 אוטומטית.

רציתי לשאול האם יש כאן בעלים של רכב כזה, והאם הוא מרוצה ממנו?

שאלה נוספת גשורה לגג הרכב. אני מתלבט האם לקנות עם סאן-רוף או בלי. הסאן-רוף בדגם זה הוא גדול, ולטעמי הוא מדהים, אך ההתלבטות היא מטעמי תחזוקה. אני מפחד מנזילות וחדירות מים מהסאן-רוף. מה דעתכם בעניין?

תודה, רן.

פורסם

נדירים המקרים בהם חודרים מים לגג שמש מקורי, ובמקרה כזה נכנסת לתוקף אחריות הרכב (בשנתיים הראשונות).

גג שמש הוא, לטעמי, אביזר מיותר למדי - אבל אם זה ממש מוצא חן בעיניך ומצבך הכספי מאפשר, אז למה לא?

פורסם

לי יש את הידני 1.6 ואני מבסוט מאוד,הרכב נוח ,יציב,חסכוני,מושך מבטים

לגבי האוטומט תבדוק הייטב ,היו שמועות על תקלות במנוע וכיבויים באמצע נסיעה,שווה בדיקה.

בהצלחה:)

פורסם

אני עם הרכב חודשיים,היתה לי בעייה במשאבת הדלק אך זה בגלל ההתקנות פה בארץ!!!

חפש פה בפורם על האביזה DSG ,לאחרונה דובר פה על רעשים מוזרים מיכוון המנוע

שלח הודעה פרטית לאנשים שנתקלו בבעיות,בטוח שתענה בשמחה.

פורסם

בדרך כלל יש בעיה כזאת (גג שמש דולף) בגגות שנפתחים לגמרי.

גג שמש זה נפתח רק לחרך קטן, לכן סכנה זאת מאוד קטנה ובעיות כאלה יהיו לקראת סוף חיי הרכב בגלל יובש גומיות או בלאי זמן.

אני מדבר על כמה שנים טובות מאוד.

פורסם

לאחר בירור מעמיק יותר ושיחות עם אנשי מכירות בפולקסווגן ומוסכניקים, החלטתי לנטוש את האיביזה.

יותר מדי שמועות ויותר מדי דיבורים על בעיות בתיבות ההילוכים של ה- DSG .

למיטב הבנתי הבעיות מופיעות גם בגולף וגם בפולו, אם הדבר אכן נכון, אז זאת לא מקריות, זאת תיבת הילוכים שלא תוכננה טוב.

פורסם
לאחר בירור מעמיק יותר ושיחות עם אנשי מכירות בפולקסווגן ומוסכניקים, החלטתי לנטוש את האיביזה.

יותר מדי שמועות ויותר מדי דיבורים על בעיות בתיבות ההילוכים של ה- DSG .

למיטב הבנתי הבעיות מופיעות גם בגולף וגם בפולו, אם הדבר אכן נכון, אז זאת לא מקריות, זאת תיבת הילוכים שלא תוכננה טוב.

אם ככה אפשר לסגור את חברת: VW\SEAT\SKODA\AUDI לאלתר.

:roll:.

אני אגיד בצורה אחרת מה שהתכוונת לומר.

DSG זה בין תיבות ההילוכים המובילות בעולם אך מדובר בגיר רגיש ולא בנוי לנהיגה מאסיבית וחייתית של נהגי מוניות.

8)

פורסם
אם ככה אפשר לסגור את חברת: VW\SEAT\SKODA\AUDI לאלתר.

:roll:.

אני אגיד בצורה אחרת מה שהתכוונת לומר.

DSG זה בין תיבות ההילוכים המובילות בעולם אך מדובר בגיר רגיש ולא בנוי לנהיגה מאסיבית וחייתית של נהגי מוניות.

8)

סלח לי על חוסר ההבנה, אבל באמת אני לא מבין.

כרגע אני נוהג במאדה לאנטיס, שנת 2001, אוטומטית, מנוע 1.6. למה צריכה להתעורר בעיה במעבר לרכב חדש לגמרי? מה בנהיגה שלי אמור "לפגוע" בגיר החדש והמתוחכם ולגרום לו להוציא רעשים ועפ"י משובים מבעלי רכבים אלו לגרום לאי נוחות בנסיעה?

גיר מתקדם וחכם אמור לשרת את מגוון הנהגים, אם היינו מעוניינים ברכבים ספורטיביים, מנוע 1600 של סיאט אינו הבחירה, ואם היינו מעוניינים ברכבים עדינים במיוחד, גם פה זה לא המצב.

אמור להיות מדובר ברכבים נגישים ופשוטים לכלל הציבור, ואם הם אינם כאלה, אז כן, החברות שציינת למעלה פספסו את קהל היעד המכריע של השוק... שהוא לא נהגי מירוץ, ולא אנשים מבוגרים בעלי נהיגה עדינה.

פורסם
סלח לי על חוסר ההבנה, אבל באמת אני לא מבין.

כרגע אני נוהג במאדה לאנטיס, שנת 2001, אוטומטית, מנוע 1.6. למה צריכה להתעורר בעיה במעבר לרכב חדש לגמרי? מה בנהיגה שלי אמור "לפגוע" בגיר החדש והמתוחכם ולגרום לו להוציא רעשים ועפ"י משובים מבעלי רכבים אלו לגרום לאי נוחות בנסיעה?

גיר מתקדם וחכם אמור לשרת את מגוון הנהגים, אם היינו מעוניינים ברכבים ספורטיביים, מנוע 1600 של סיאט אינו הבחירה, ואם היינו מעוניינים ברכבים עדינים במיוחד, גם פה זה לא המצב.

אמור להיות מדובר ברכבים נגישים ופשוטים לכלל הציבור, ואם הם אינם כאלה, אז כן, החברות שציינת למעלה פספסו את קהל היעד המכריע של השוק... שהוא לא נהגי מירוץ, ולא אנשים מבוגרים בעלי נהיגה עדינה.

כנראה שקהל היעד שלך היה נהגי מוניות.

מדובר בגיר שנותן לך חיסכון בדלק ונוחות נסיעה מקסימלית.

הפאק היחידי שאני מצאתי בו זה השהייה של חצי שנייה מברקס לגז שגם לזה מתרגלים.

אתה צריך להמשיך לעשות שיעורי בית.

הגיר הזה לא שונה מבחינת אמינות משום גיר אחר ההבדל היחידי הוא המחירי חלקי חילוף שלו.

אני במקומך לא הייתי קונה מכונית עם הגיר הזה. לא כי אני חושב שזה ההחלטה הנכונה פשוט אתה רוצה שנשכנע אותך לעשות זאת.

וותר, יש המון מכוניות בשוק.

נ.ב.

רשמת:

"אמור להיות מדובר ברכבים נגישים ופשוטים לכלל הציבור, ואם הם אינם כאלה, אז כן, החברות שציינת למעלה פספסו את קהל היעד המכריע של השוק... שהוא לא נהגי מירוץ, ולא אנשים מבוגרים בעלי נהיגה עדינה"

הנה מכוניות שיתאימו מאוד להגדרה שלך:

VW:

פאסאט\POLO\טוארג (וכו')

SKODA:

פאביה\אוקטביה\סופרב\רומסטר

AUDI\SEAT - פה אפשר להתווכח (ספורטיביות)

כנראה שלא כל כך פספסו את קהל היעד ותאמין או לא יש להם DSG ותאמין לי שלא חסר להם לקוחות. (אולי סיאט קצת בצרות :-) )

נ.ב.ב.

שאני קורא מה שכתבתי אני נשמע כמו סוכן צ'מפיון אז למען הספק, אני לא , אני מהאלו שחושבים שזה יבואן שצריך לוותר על המותגיםהללו ולתת אותם לבעל בית קצת יותר מתחשב בלקוחות שלו!

פורסם

כמה זמן אתה עם רכב בעל גיר כזה? ואיזה רכב אם אפשר לשאול...

אגב, ויתרתי, הלכתי לכיוון מאזדה 2.

הדעות שלי מתבססות בין היתר על כתבות ופירסומים בחו"ל... אני לא מחפש שתשכנע אותי, לזה באמת יש סוכני מכירות.

פורסם
כמה זמן אתה עם רכב בעל גיר כזה? ואיזה רכב אם אפשר לשאול...

אגב, ויתרתי, הלכתי לכיוון מאזדה 2.

הדעות שלי מתבססות בין היתר על כתבות ופירסומים בחו"ל... אני לא מחפש שתשכנע אותי, לזה באמת יש סוכני מכירות.

אני על רכב חדש חדש סקודה פאביה (יכלת לראות בחתימה) בקושי שבועיים.

גם אני חששתי מהגיר ועשיתי המון בדיקות ולמרות זאת החלטתי לרכוש.

אחרי המון שיחות, בירורים, בדיקות ואינספור שאלות לאנשים בעלי הגיר הגעתי למסקנה שכל הבעיות אמינות פרטניות בלבד.

(אם במוניות עסקינינו יצא לי לדבר עם מוניות סקודה עם 250 אלף קילומטר בעלי DSG, אבל היו גם כאלה שאמרו לי רק ידני)

רק הזמן יעשה את שלו, לפחות אצלי היתרונות עולות על החסרונות. (טיפול נכון ללא הזנחה צריך לשמור על טיב ה גיר ל אורך שנים)

פורסם

דבר ראשון תתחדש,

אני מאחל לך להנות מהרכב :)

במקרה שלי אכן ירדתי מהעניין, הפחד גבר על יופיין של המכוניות, והחלטתי ללכת על מאזדה.

הזמן אכן יספר לנו מי צדק, בתקווה לגלות שהמכוניות הללו נשארו אמינות כמו שהיו תמיד!

פורסם
דבר ראשון תתחדש,

אני מאחל לך להנות מהרכב :)

במקרה שלי אכן ירדתי מהעניין, הפחד גבר על יופיין של המכוניות, והחלטתי ללכת על מאזדה.

הזמן אכן יספר לנו מי צדק, בתקווה לגלות שהמכוניות הללו נשארו אמינות כמו שהיו תמיד!

טנקס,

שקניתי את האוטו הסתכלתי על עלות - תועלת ולא על יופי.

וסתם המלצה קטנה בשבילך. תבדוק גם את פורד פיאסטה. עדיפה לטעמי על המאזדה 2. (נסיעת מבחן לא עולה כסף8))

שיהיו נסיעות מבחן מהנות וקנייה מוצלחת.

פורסם

קלעת בול לנקודה שהעסיקה אותי שבוע שלם!!!

הפיאסטה מדהימה, יותר יפה מהמאזדה לדעתי.

אבל לאחר בדיקות, שיחות, ונסיעה קצרצרה, המאזדה קלילה יותר וזריזה יותר. אין ספק שזה מה שהכריע אצלי בין השתיים. במחיר הן כמעט אותו דבר.

הפיאסטה נותנת רושם של גימור וחומר איכותיים יותר, עבודה גרמנית אמיתית! אבל בעליות של חיפה, אין מה לעשות, חייבים משהו קצת יותר חזק, המאזדה מספקת את זה במקרה הזה.

• תוכן חדש...