Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MERCEDES C200 KOMPRSOR-בעיה במזגן

Guest 458italia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מרצדס סי 200 קומפרסור 2002 , ויש לי שלוש בעיות שונות.

1. באמצע נסיעה עוצמת המזגן נחלשת ומתגברת עצמאית.

2.כאשר הרכב בהילוך סרק הסל'ד עומד 900 וכאשר אני מעביר ל-D הסל'ד יורד ל 650(לא נראה לי תקין).

3. ישנו רעש מתכתי מתחתית הרכב , יש לציין שאין בריחת אויר , סעפת פליטה הוחלפה ,ממיר קטליטי הוחלף(לא מקורי) , וכמה וכמה אגזוזנים קבעו שהצנרת והדוד האחורי תקינים , תושבות אגזוז תקינות ( הרעש מתגבר בצורה משמעותית בעת לחצה על הגז).

ועוד שאלה קטנה ..האם זה נורמלי ברכב הזה שהשרשרת טיימינג מרעישה קצת?

אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור בפתרון לבעיות אלו.

פורסם

את כל הבעיות שתיארת ניתן ורצוי להתחיל ולאבחן במוסך שמבין בעינייני מרצדס.

למרצדס יש מערכת איבחון ואיתור תקלות חזקה ביותר כשהיא בידיים הנכונות ( למערכת קוראים STAR).

בנוגע למיזוג - רוב המרצדסים סובלות מבעיות במנועים שמסיטים את האויר מאזור לאזור (לדוגמה מהרגליים לשמשה הקדמית או לחזית) - הם פשוט נתקעים במצב מסויים או שקשה להם לעבור למצב מסויים וגם קורה שחיישני המיקום (בכל איזור יש חישן שמדווח שהמסיט הגיע אליו) מתקלקלים ומדווחים על מיקום שגוי או לא אפשרי מה שגורם למחשב המיזוג לנסות ולהזיז את המסיטים שוב (ואז אתה מרגיש שהעוצמה כאילו יורדת)

לגבי מהירות סיבוב סרק שילוב הילוך - שוב, הסורק STAR ידע להגיד אם יש בעיה במחשב מנוע או בכל רכיב אחר שמחובר אליו, צריך איש דיאגנוסטיקה טוב וכמה פעולות פשוטות ואולי כיוון כדי לאתר אם יש תקלה ואיפה.

רעש מתכתי - בנסיעה? בעמידה ? בשניהם?

בקיצור - מרצדס הוא רכב מפנק ונחמד למי שאוהב את הסגנון אבל גם מצריך טיפול ותיחזוק ע"י אדם/מכון שיודע מה הוא עושה. רמת המורכבות המכאנית ואלקטרונית שלו גבוהה ולכן יש יותר מקומות אפשריים ולכן סיכוי גבוהה יותר לתקלות.

פורסם

כן הרעש הוא גם בעמידה (חלש יותר) ובעת לחיצה על הגז הוא מתגבר ,כמובן שהרכב כבר בשיוט הרעש נעלם משום שיש הרבה פחות ויברציות,וגם כשאני מוריד את הרגל מהדוושה הרעש נעלם ודרך אגב כל מי ששמע את הרעש טען שהרעש נובע ממערכת הפליטה,היא תקינה בכל חלקיה(סעפת פליטה,ממיר,דוד אחורי,צנרת) זה משגע אותי.

• תוכן חדש...