Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סתם משהו ששמתי לב אליו - מדי פעם אני מריח ניחוח של דלק מהרכב.

פעם אחרונה שמתי לב לזה אחרי שהרכב עמד יומיים בלי הנעה, וכאשר הנעתי, הרחתי טיפה דלק.

לאחר הנסיעה, ריחרחתי את האוטו כמה שיכולתי ולא הרחתי שוב.

זה קרה עוד פעם או פעמיים, לרוב אחרי ההנעה לאחר עמידה של זמן מסויים ולרוב המנוע קר.

האם יש סיבה לדאגה מיוחדת לדעתכם או להתעלם מכך?

אגב, הוחלף לי טרמוסטט לפני כמה חודשים ובעיקרון שמתי לב שהוא נפתח יחסית לאט, כלומר צריך לנסוע עם הרכב

משהו כמו 10 דקות עד שהוא מגיע לאמצע, לא שזה דבר רע. יכול להיות קשר כלשהו לתערובת עשירה

מדי של דלק? או שאני מקשר דברים לא קשורים?

תודה מראש למגיבים!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

לא מכיר בעיות מיוחדות שקשורות לריח דלק באלמרות, אך אולי החליפו משאבת דלק לאחרונה ולא סגרו כמו שצריך את המשאבה למיכל.

פורסם
לא מכיר בעיות מיוחדות שקשורות לריח דלק באלמרות, אך אולי החליפו משאבת דלק לאחרונה ולא סגרו כמו שצריך את המשאבה למיכל.

לא הגיוני, שמתי לב לזה רק לאחרונה ויש לי את הרכב כבר חצי שנה.

בכל מקרה, אני שואל באופן כללי, לא ספציפית לאלמרה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...