Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה התקנתי ברכב (206) קומפוננט של ריינבו SLC והוא מחובר (רגיל, ל2 ערוצים קדמיים) למגבר AUDISON LRX 4.5.

ההתקנה בוצעה על ידי אוטו'ס בחיפה.

כשאני שומע מוזיקה בווליום נמוך הכל עובד כמו שצריך כשאני מגביר לעוצמה גבוהה הטוויטר הימני מתנתק עד שאני מנמיך ואז הוא ממשיך לעבוד.

המגעים בסדר, אין לי ממש זמן לקפוץ אליו לאתר את הבעיה.

האם יש לכם כיוון לפתרון? תודה.

206 XS

פורסם

הצעה (או מה אני הייתי עושה)

נסה לבדוק היכן הבעיה אם היא באמת ברמקולים או במגבר.

הצלב את שני הערוצים (ימין לשמאל ולהפך )

ובדוק אם הטוויטר הסורר עדיין עושה את אותו התרגיל.

אם כן :

(קצת יותר עבודה ) הצלב קרוסים ובדוק אם הבעיה עברה לטוויטר השני..

עדיין הטוויטר עקשן :

= בעיה בטוויטר ! אם לא בעיה בקרוס (מה שיותר הגיוני )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אם תתחיל לפרק אתה תגיע למצב מאוד מאוד מסובך ויתכן שתהרוס חלקים ואולי אפילו תגרום לבעיות כאלה ואחרות.

כשתגיע בחזרה אחרי שבדקת לאוטוס בחיפה, הוא יגיד לך שנגעת במערכת ולכן הוא לא יכול לסדר לך.

(לא שאני מכיר אותו, אבל ברגע שתיצור בעיה במערכת לאחר שהוא התקין לך, הוא לא יאהב את זה).

בקיצור. עצתי היחידה.

גש למגבר עצמו, בלי לפרק שום טוויטר או קרוס או חלקים אחרים מהסט.

תחליף בין הערוצים, כלומר,

קח את הסט שמחובר בצד ימין, והחלף עם צד שמאל בחיבורים בערוצים.

(זה לא דורש מאמץ ולא פירוק ולא כלום), אם הבעיה עוברת צד ברגע שהחלפת את זה,

הבעיה היא בחלק שלא עובד של הסט, ולכן עליך לגשת אליו שיחליף לך את החלק הדרוש,

או אפילו את כל הסט כמתבקש על ידך.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

בוקר טוב

אני לא מכיר את הסט המדובר לפרטי פרטים, אבל כמו שזה נשמע מדבריך (שלאחר הנמכת ווליום הטוויטר חוזר לעבודה) כנראה שישנה הגנת בימטל על הטוויטר

מה שזה אומר שה-בימטל מייצר ניתוק על הטוויטר בעת התחממות

כנראה שמבחינתך האישית הווליום הנ"ל לא מספיק ואתה צריך לוותר על ההגנה או לשדרג סט

בגדול כל מה שצריך לעשות זה לגשר את ה-בימטל בקרוס אובר

אני לא מציע לך לעשות זאת לבד וללא הסכמה של מי שמכר לך את הסט

עדיין השאלה היותר מסובכת היא למה זה קורה רק בצד אחד , את השאלה הזו הייתי מפנה למתקין ואני בטוח שהוא יידע לענות לך ולעזור בפיתרון הבעיה

יום טוב

דרור

פורסם

+1 לדרור.

יש לסטים האלו סוג של הגנה, אם תשים לב, כאשר הטוויטר מתנתק, נדלקת לך נורה בקרוסאובר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בוקר טוב

אני לא מכיר את הסט המדובר לפרטי פרטים, אבל כמו שזה נשמע מדבריך (שלאחר הנמכת ווליום הטוויטר חוזר לעבודה) כנראה שישנה הגנת בימטל על הטוויטר

מה שזה אומר שה-בימטל מייצר ניתוק על הטוויטר בעת התחממות

כנראה שמבחינתך האישית הווליום הנ"ל לא מספיק ואתה צריך לוותר על ההגנה או לשדרג סט

בגדול כל מה שצריך לעשות זה לגשר את ה-בימטל בקרוס אובר

אני לא מציע לך לעשות זאת לבד וללא הסכמה של מי שמכר לך את הסט

עדיין השאלה היותר מסובכת היא למה זה קורה רק בצד אחד , את השאלה הזו הייתי מפנה למתקין ואני בטוח שהוא יידע לענות לך ולעזור בפיתרון הבעיה

יום טוב

דרור

הקפצה + שאלה...

מדובר על סט פוקאל K2P אותה בעיה, ווליום נמוך עד 15\17 עובד הכל, מעל 15\17 הטוויטר הימני מפסיק לעבוד, מחזיר ל15\17 חוזר לעבוד. (מקסימום ווליום 32, שומע בדרך כלל 20\24)

אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת מדובר על סט מאוד חזק, לא מסתתדר לי שפתאום הוא החליט כמו שאתה אומר להגן על עצמו.

מה שכן מדובר על סט שיושב אצלי כבר איזה 5 שנים אבל לא מנגן 5 שנים.

מקס.

פורסם

ואוו, אני לא יודע מה אצלך אבל בזמנו אצלי עשו גישור ומעקף של נורת ההגנה ומאז מנגן שנה וחצי טפו טפו טפו.

206 XS

• תוכן חדש...