Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה מוטרדת (אודי Q5 מול ניסאן 370Z)

zuzut5
שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה.. קוראים לי דנה אטיאס, חברה של זוזוט 5 (רועי).

בבקשה תגידו מה דעתכם אחרי שתקראו את כל הנתונים.

רועי צריך לקנות עכשיו רכב חדש, מאחר והוא נכה צה"ל וכרגע נוהג ברכב ששייך למאגר של משרד הביטחון.

התקציב שלו הוא 290 אלף.

הוא הביע רצון בהתחלה לרכוש Q5, מאחר וזה רכב שפשוט מתאים, אגב יש מחיר מעולה עליו ולא צריך להוסיף יותר מדי.

אני כל הזמן מרגישה שהוא מתבאס על הרעיון שזאת האופציה הכי נורמאלית עבורו- לדעתי זאת לא רק אופציה "נורמאלית" אלא גם מדהימה..

היום הוא לקח אותי לראות רכב באמת באמת מטריף... אין לי ספק שזה חלום עבורו, ניסן 700 ומשהו Z. רכב ספורטיבי נמוך.

הוא קיבל הצעת מחיר על 365 אלף- לא עקרוני אם על הכביש או לא... בכל אופן, הוא קבע נסיעת מיבחן ליום שני.

אני חוששת שהוא יהנה מהרכב לכמה שבועות ואז כשההתרגשות מהרכב תרד הוא יתחיל להרגיש את חוסר הפרקטיות. למשל, הרכב ככ נמוך ויהיה לו קשה לצאת כל פעם.

האחזקה של הרכב גבוהה מאד, זאת אומרת שאם הולך לו צמיג (ולנכים הולכים הרבה צמיגים כי הם מחנים על מדרכות) הלכו 3000 ש"ח. רק 2 מושבים ואולי עוד חסרונות..

הצעתי לרועי שנעשה טיול בחו"ל ונשכיר את הרכב שהכי מתחשק לו לנהוג עליו מיצידי גם לשבוע. שינהג, שירגיש.. זה עדיין יצא יותר זול מאשר ההפסד שיהיה אם הוא יבין שהרכב לא פרקטי ויחליט אחרי שנה להחליף אותו.

הזכרתי לו שאפשר להשאיר את החלומות שלנו לעוד כמה שנים ואלי יום אחד נוכל לקנות לו את הרכב סתם כרכב פנאי.

עדיין הבחור שלי עקשן וכועס עליי שאני מזכירה לו את חוסר הפרקטיות.

בבקשה, תגיבו.. גם אם אתם חושבים שאני טועה...

רועי, מצטערת.... אוהבת אותך!!!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לעניות דעתי, אם רועי רוצה רכב ספורט, אך גם לשמור על פרקטיות, קיימים לא מעט רכבים העונים על הדרישות, לדוגמא-

סובארו STI אשר מחירה, עלות האחזקה, הוצאות הדלק וספורטיביות הרכב דומות מאוד לניסן, אך הרכב גם בעל 5 מושבים, ו5 דלתות.

בנוסף לסובארו, קיימים גם רכבים כמו אודי S3, ואלפות למיניהן, אשר נותנות גם נוחות, יוקרה ואיכות בנוסף לספורט. הצעות נוספות אשאיר לאנשים יותר מנוסים ממני.

דנה, קחי בחשבון שההוצאות על רכבים כאלה מאוד גבוהות, מכל תחום, אם זה צמיגים, טיפולים, דלק וביטוחים.

בקשר להתלהבות של רועי, את מכירה אותו יותר טוב מאיתנו.

Honda civic EJ6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובארו זה גיר ידני, בלתי אפשרי...

אוודי S3 זו ההיא שניראית כמו A3? אניחושבת שהוא ניסה אותה ולא רצה. היינו שם..

אלפות הן משגעות.. היינו שם. המחירים לרכבים שהוא רצה היו מאד גבוהים, וחלק היו זולות מדי ביחס לתקציב שהוא מקבל..

אגב, למה התכוונו בסוכנות של ניסאן שהרכב הזה הורס משפחות?

איך אני מורידה אותו מזה???

תגיד לי בחור אחרון: התכוונת לזה שרועי כל היום בפורום או לזה שאני נכנסתי בשמו...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - בואי נחכה לאחרי נסיעת המבחן, לראות שזה בכלל בשבילו. אני לא יודע מה דרגת הנכות שלו, אבל אם הוא עשוי להתקשות ביציאה וכניסה אז יכול מאוד להיות שהרכב באמת לא יהיה פרקטי מספיק עבורו. גם עלויות האחזקה בוודאי תהיינה גבוהות משמעותית משל ה-Q5, ויש לזכור שהנסיעה נוקשה יותר וכן הלאה. (אה - וגם המחיר הוא מעל התקציב...).

זה רכב שצריך לדעת היטב לאן נכנסים כשקונים אותו - זה רכב ספורט לא מתפשר, לא ג'יפון יוקרתי רך ונעים כמו ה-Q5. אם אינני טועה הוא מחויב להחזיק את הרכב מספר שנים בתור נכה צה"ל - ומה יקרה אם הרכב יימאס עליו? (ואם לא מחויב - עדיין איך הוא יתרץ להם את ירידת הערך אם יימאס לו מהרכב אחרי כמה חודשים?).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דנה, מי אמר לך שצמיג של ג'יפ זה יותר זול מצמיג של רכב ספורט?

נראי לי יש לכם כאן סוגיה פסיכולוגית - הוא רוצה אבל את חושבת שזה לא מתאים לו.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה תותח... זאת תשובה שאני רוצה שהוא יראה.. הוא חושב שאין מצב שימאס עליו ושאני טועה.

הוא צעיר, סה"כ בן 23 - משרד הביטחון לא יקבל לדעתי שום תירוץ וכנראה שיאלץ לספוג על עצמו את הטעות הזאת..

דרגת הנכות שלו 90, רגליים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת חייבת להיאמר - רכבי ספורט כמו אופנועים מחליפים ידיים הרבה כי משום מה רוב הבעלים לא מצליחים להתמיד איתם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צמיג של ג'יפ רחב, גדול, עבה יותר ובנוי לפחות טיפה יותר לעומס וחום. אין ספק שיותר בנוי לחניה על מידרכות!!

זה החלום שלו. לתמוך בו ולגבות אותו על אף שאני יודעת בוודאות שזה לא מתאים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מזלזל בכישוריי?

לידיעתך רועי השתיל לי במוח לא מעט ידע על רכבים. אגב, בנהיגה בשטח ובכביש הוא מפרגן לי שאני נהגת מדהימה (ולא רק במראה..)

הוא מוצא את עצמו מתערב איתי על עינייני רכבים לא מעט ותמיד- אני זוכה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש מוחה שיעביר הרצאה על צמיגים - חושבת שתוכלי לעשות את זה? :wink:

האמת שיש סיכוי טוב שצמיג של Q5 הוא זול יותר מצמיג של Z370, אבל פרט חשוב נוסף הוא אורך החיים - זה של הג'יפ לבטח מחזיק פי 2 ויותר... (וכן, יכול לעלות על מדרכות בקלות יחסית).

ואגב, דנה, הגעת למקום הלא נכון. אני יכול לכתוב מאה סיבות למה עדיף לו לקנות את ה-Q5, ואני עדיין אמליץ על ה-Z370 - פשוט כי הייתי רוצה לראות עוד מכוניות כאלה על הכביש! :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי לדנה ולרועי

רוני הקדים אותי בהודעתו הראשונה לכן אני רק אוסיף על דבריו.

האם אגף השיקום נותן שיק פתוח לרכישת כל רכב עד לסכום מסויים. אני לא חושב כך , אז יש לבדוק מולם אם הרכב בכלל יאושר לרכישה על ידם.

מכיוון שיש את הגבלת הזמן שעל הנכה להחזיק את הרכב, הרי חוסר התאמה כאן זה נתון קריטי.

ובאגף השיקום לפעמים נתקלים באטימות לא קטנה.

אם באולם התצוגה עומד רכב כזה, תני לו לשבת בו שעה שעתיים , שיצא , שיכנס , שיצא, שיכנס, ויראה, האם הוא בכלל מסוגל לבצע זאת בנוחיות.

לעשות זאת מספר ימים ואז תהיה לו נקודת מבט יותר נכונה , מה מצפה לו מהרכב.

תבקשי תדרשי כי נסיעת המבחן תהיה ארוכה לא חצי שעה , אלא לזמן יותר ממושך כדי שיחוש את הקושי בנהיגה ברכב בעבורו. או את הכיף:shock:

ואם לאחר כל זאת , יעדיף הבחור את הרכב הזה, אל תמנעי ממנו.

החיים לצערינו כבר חבטו בו ללא רחם.

מחבק את שניכם זוג מקסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבסוטית. רועי לידי...מקבל יפה את העניין.. הרביץ לי קצת אבל חפיף..

זה רעיון מעולה ישה. נעשה את זה..

רועי מוסיף: "את רואה החיים חבטו בי ללא רחם..."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...