Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת | ב.מ.וו סדרה 3 1999-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום,

אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הרכב ב.מ.וו סדרה 3 1999-2001 (הצורה החדשה)

נפח: 1,900 - 2,000

הדברים שרציתי לדעת:

-צריכת דלק

-אמינות- האם הרכב אמין או שזה רכב שמבלה הרבה במוסך???

-ראיתי שיש כל מיני דגמים ביניהם חלק עם מזגן דיגיטלי וחלק עם מזגן ידני, רציתי לדעת מה עדיף

-איזה דגם יותר מוצלח ואמין- 1900 או 2000

-עלויות אחזקה וטיפולים בכללי- רציתי לדעת מחירים של טיפולים בערך, איזה חלקים הולכים באוטו אם בכלל

-ובמידה ויש דגם מסוים שאתם ממליצים מניסיון אני אשמח לדעת

בהתחשב בכך שאני רוצה רכב לנסיעות בתוך העיר, אמין, לא זולל דלק והטיפולים לא יקרים.

אני מחפש רכב נוח ומרווח יחסית... לי בעיקר.

שימו לב שחשובה לי האמינות... אני לא מחפש רכב עם חישנים שהולכים כל שני וחמישי... לכן אני מסתפק בדגם פשוט ואמין.

אני רוצה גם לדעת שמי שכותב לי על הרכב חוות דעת שירשום לי אם היה לו כזה, או שהוא שמע על כך, או שיש לו כזה... ובכללי מה הניסיון שלו מהרכב הזה או שהוא כותב סתם לדעתו על הרכב...

תמונה להמחשה של צורת הרכב:

396758_cars_055.jpg

- התקציב עומד על כ-50,000 ש"ח... האם אתם ממליצים על רכב אחר באותו התקציב בערך באותו סדר גודל או טיפה גדול/קטן מהרכב הנ"ל?

- אני לא מבלה פה בפורום הרבה... אם מישהו פרסם בעבר חוות דעת אין לי בעיה שתשלחו לי אותה אך אני מעדיף שתענו לי על החוות דעת הזו כאן.

תודה

• תוכן חדש...