Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פרנקוס ידידי!

מאחר ואתה דמות מוכרת פה לכולם, אכבד אותך ב"סוד מקצועי" שלי, שפעל בעבר על שלוש מערכות היחסים שהיו לי, כולל האחרונה שעודנה קיימת (אבל איננה חדשה):

ורד אחד, רק אחד, שתחביא בשרוול (קייץ כעת את נחליף "שרוול" ב"מאחורי גבך", תגיש לה אותו, ותגיד משהו בסגנון:

"היו לי שבועיים מדהימים איתך, כייף אמיתי ואם את סומכת עליי, תכנסי לאוטו"

משם אתם מפליגים, למסעדה שברור לך שהיא אוהבת (אם לא מסעדה, אז אוכל אהוב עליה) ופשוט תפנק אותה, מטעם מפה, מטעם משם, תהיה הכי ג'נטלמן שיש.

אחרי כן, תיקח את ידה, ותבקש ממנה רשות, שתצטרף אלייך לטיול ברגל (ים בסביבה, יער יפה, נוף מעניין, הכל יתאים)

ברגע שיראה לך כהכי מתאים (נניח בשקיעה, או סתם ברגע שיראה לך נחמד), שלוף את השרשרת, שקנית מראש, בצורת לב, שנשבר לשניים ועליו שמך בצד אחד, ושמה של הגברת בצד השני.

הגש לה את חצי הלב שעליו חרוט שמך, ושמור לעצמך את החצי, שעליו חרוט שמה.

תוכל להחליף את הלב החצוי, בזוג צמידים, כך ששוב, על צמיד אחד חרוט שמה (ושאתה תענוד), ועל השני חרוט שמך.

אני יודע, בוודאי יגידו פה החבר"ה: "ג'ימני השתגע, מה הטימטום הזה? כמה קיטשיים אפשר להיות"? ואני אומר: זו דעתי, הוא פועלת, ומאוד השקעתי כדי לעזור לך, אז אני מקווה שתצליח, אפילו אם לא בדרכי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שיהיה זה סדרה של תהליכים חברתיים, טכנולוגיים ופוליטיים שיביאו לשינויים בצורת החיים של הדורות הבאים.

אבולוציה מהירה יחסית תביא את המין האנושי לשינוי רציני בצורת החיים ותוך כמה מאות שנים רוב בני האדם לא יחיו על כדור הארץ.

נתחיל להתפשט לחלל ונקים קולוניות במקומות שונים.

אחר כך הקולוניות האלו יקבלו אופי משלהן ויקלטו שחלקים אחרים מהמין האנושי לא חולקים את הערכים שלהן, אז יתחילו להתבדל.

החוסר במגע חיצוני, בנוסף לתנאי החיים המוזרים של הקולוניות, ייצרו תוך כמה דורות זן חדש שכבר לא יהיה שייך למין האנושי.

אז הם ימצאו כוכב לכת חדש שיש בו חיים ויתחילו לחטוף חיות ויצורים אינטליגנטיים עד שהם יחליטו שהם יודעים מספיק ואז ייצרו קשר ישיר ומגע ראשוני עם גזע אינטליגנטי מעולם אחר.

מה אתה מצפה בדיוק שנגיד לך על מה שיקרה?

זה נשמע כמו התלונות על המערכת שאתה שומע כשאתה יושב בתור לקופת חולים והדביל לידך לא יושב בשקט אלא חופר לך בראש על כמה שהממשלה מושחתת וכלום לא עובד.

תעזוב אותי בשקט.

אין לך משהו יותר טוב לעשות מאשר לעצבן אנשים בפורום?

אני נרשמתי לפורום שלוש שנים לפניך ונחשב למשתמש כבד.

אתה נרשמת לפני שנה ויש לך כמעט את אותה כמות הודעות.

זה מעיק ולא נעים לכתוב משהו כי אתה חושב שאתה חבר של כולם או משהו כזה וחייב להגיב על כל דבר קטן.

אתה בן אדם בן 62 (לטענתך) ואין לנו שום דבר במשותף.

ההודעות שלך לא תורמות לכלום ואין לי על מה לדבר איתך.

אתה מוציא את הכיף מהפורום.

אם תמשיך ככה אני אעשה מה שעשו כבר כמה אנשים פה בפורום ואכניס אותך לרשימת ההתעלמות כדי לא לראות יותר את ההודעות שלך.

לי ידוע על 7 אנשים לפחות שנקטו בצעד הזה.

אתה יכול מצידי להצטרף אליהם ילד חמוד

תסביר לי רק איך עושים את זה כדי שאני לא אראה את התגובות החכמות שלך כמו זו שלמעלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה, אתם באמת רבים???? מה קרה לכם?

ואני חשבתי שפה, דווקא בקארספורום, אנשים תמיד תומכים אחד בשני, עוזרים, לא רבים ולא מתווכחים.

תעזרו אחד לשני, את הריבים תשאירו לפוליטיקאים.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אתה יכול מצידי להצטרף אליהם ילד חמוד

תסביר לי רק איך עושים את זה כדי שאני לא אראה את התגובות החכמות שלך כמו זו שלמעלה.

לוח בקרה > שונות > רשימת חברים/ התעלמות.

על לא דבר :wink:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

האם זה כמו ברכב אספנות. פעם הפכת אותו לרכב אספנות זה הליך בלתי הפיך.:-D

תודה על העזרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...