Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחליף בולמים אז האוטו לא יתרסק אחרי באמפרים....

מה עם איזה חישוקים במקום הטראסות עוונטה ?

וגם לאביעד-

כבר החלפתי בולמים לפני חודשיים,שמתי בולמים חדשים, וזה ממש אבל ממש לא מנע את בעיית הגובה ואת המכות.

מה שכן עזר אבל מעט-הלכתי למורשה טויוטה, ושמו לי גומיות הגבהה בתוך הקפיצים,ככה הרכב שוקע פחות.

בקשר לחישוקים אני מחפש "14 במחיר סביר...

למה לא לשדרג ל-15" (במידה והמידה חוקית) ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תחליף בולמים אז האוטו לא יתרסק אחרי באמפרים....

מה עם איזה חישוקים במקום הטראסות עוונטה ?

וגם לאביעד-

כבר החלפתי בולמים לפני חודשיים,שמתי בולמים חדשים, וזה ממש אבל ממש לא מנע את בעיית הגובה ואת המכות.

מה שכן עזר אבל מעט-הלכתי למורשה טויוטה, ושמו לי גומיות הגבהה בתוך הקפיצים,ככה הרכב שוקע פחות.

אבל מה שכן,הוא יציב הרבה יותר,פחות שוקע בסלימה,ופחות "אוניה" בסיבובים.

בקשר לחישוקים אני מחפש "14 במחיר סביר...

למען הסקרנות , אילו בולמים?

פורסם

אלה בולמים של KYB (מקוריים של טויוטה), מסוג שמן.

(ההתנהגות השתפרה פלאים!ממש כך!)

וכן זו 1600 אוטומטית.

I30 CW

פורסם

אכן השקעה יפה.

אני גם ממליץ להחליף ג'אנטים למרות שהמקורי גם נראה טוב (בדגמים שלפני 97). אני קודם הייתי מתייעץ עם אנשים שכבר הסבו ל-15'' כי גם ככה הנוחות של הרכב הזה לא בשמיים אז עם 15'' הוא יכול לגרום לך לסבל רב. גם תקח בחשבון שג'אנט 15'' לא יתן לך שום דבר חוץ מפוזה, בסוף היום מדובר ברכב משפחתי ...

אני אישית אוהב יותר את הקורולה 5 דלתות מכיוון שהיא יותר נדירה, היא יותר יפה והרבה יותר שימושית ...

אני מסכים גם שהפלסטיק השחור מאחורי הלוחית רישוי מאחורה ממש זוועה, בקורולה של סבא וסבתא שלי הוא דוהה אחרי 11 שנים והגיע הזמן לצבוע אותו.

ד"א, ממליץ לך לסוע על קורולה ידנית, אחרי נסיעה כזו אתה תזרוק את הרכב שלך מצוק ותחפש אחת ידנית, ההבדל פשוט עצום !!! מדהים איך התיבה האוטומטית מסרסת את המנוע המדהים הזה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חולה על האוטו הזה....

הייתה לנו בזמנו XLI אוטומטית שנת 97...תענוג...

אין כמו טויוטה.

פורסם
אכן השקעה יפה.

אני גם ממליץ להחליף ג'אנטים למרות שהמקורי גם נראה טוב (בדגמים שלפני 97). אני קודם הייתי מתייעץ עם אנשים שכבר הסבו ל-15'' כי גם ככה הנוחות של הרכב הזה לא בשמיים אז עם 15'' הוא יכול לגרום לך לסבל רב. גם תקח בחשבון שג'אנט 15'' לא יתן לך שום דבר חוץ מפוזה, בסוף היום מדובר ברכב משפחתי ...

אני אישית אוהב יותר את הקורולה 5 דלתות מכיוון שהיא יותר נדירה, היא יותר יפה והרבה יותר שימושית ...

אני מסכים גם שהפלסטיק השחור מאחורי הלוחית רישוי מאחורה ממש זוועה, בקורולה של סבא וסבתא שלי הוא דוהה אחרי 11 שנים והגיע הזמן לצבוע אותו.

ד"א, ממליץ לך לסוע על קורולה ידנית, אחרי נסיעה כזו אתה תזרוק את הרכב שלך מצוק ותחפש אחת ידנית, ההבדל פשוט עצום !!! מדהים איך התיבה האוטומטית מסרסת את המנוע המדהים הזה ...

15 אני לא ישים אם כבר 14.

בקשר לנוחות-זה אחד הרכבים הנוחים יותר שנסעתי עליהם (ונסעתי על הרבה), במיוחד אחרי החלפת הבולמים.

נסעתי על ידנית,ונכון היא חזקה יותר.בזמנו חיפשתי ידנית ולא מצאתי אחת במצב טוב.

ויתרתי וקניתי אוטומטית שמורה.

I30 CW

• תוכן חדש...