Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

לפי עצות המומחים (אני לא מומחה בתחום) אני נוהג לקנות רכב בן 3 ולמכור אותו כשהוא בן 6. המטרה היא לאזן בין ירידת הערך לבין הצורך בטיפולים. בינתיים אני מרוצה מאד מהשיטה.

שני הרכבי האחרונים שלי היו יונדאי אקסנט 1500 (ואשמח להישאר עם יונדאי אקסנט). בינואר 2008 קניתי את האחרון ולכן בינואר הקרוב אני אמור להחליף אותו. הסתכלתי במחירונים וגיליתי שיונדאי אקסנט 2008 עולה היום 75-78 אש"ח. מחיר המחירון של אקסנט בן 3 ב 2008 היה 63.

:cry: הדבר הזה משבש לי את התכניות מאד (המחירון של הרכב שלי הוא 41 וזה אומר להשלים 35 אש"ח).

האם למישהו יש מושג למה מחירה של אקסנט בת 3 עלה ב 12-15 אש"ח בשלוש השנים האחרונות?

האם יש למישהו פתרון להציע? נהנתי מהיונדאי אבל אני מוכן ללכת גם לכיוונים אחרים (הייתי רוצה לשמור על אותה רמת אמינות = טיפולים שוטפים בלבד ועל אותה צריכת דלק)

תודה

אשר

פורסם

קודם כל, תנחומיי על כך שאתה מרוצה מאקסנט. לא נראה לי סביר שאקסנט בת 3 עולה 75 אלף ש"ח במחירון, וגם אם כן - אף אחד לא ישלם את המחיר הזה. מדובר במכוניות שנמכרות הרבה מתחת. במחירון יד 2 מדובר על 68 אלף לדגם ה-1.4 וכמעט עשירייה יותר לדגם ה-1.6, שזו שטות ממדרגה ראשונה שכן ה-1.6 נמכר בכ-1000 שקלים מעל ל-1.4 כחדש.

בכל מקרה, אם אתה באמת רוצה עוד אקסנט, לדעתי לא תהיה לך בעיה למצוא אחת בהרבה פחות כסף.

צריכת הדלק של האקסנט, אגב, איננה טובה במיוחד בהשוואה לקטגוריה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רוני תודה על התשובה.

אם זה המצב נתחיל מהתחלה. אנחנו משפחה 2+2 וצריכים רכב שהוא רכב המשפחה היחיד. הרכב עושה כל יום 60 ק"מ (לעבודה ובחזרה) ומדי פעם בסופי שבוע יותר.

צריכים מקום לעגלה ותיק בבגא'ז. כמו שראית, בענייני ביצועים הסטנדרטים שלנו לא מחמירים במיוחד... תחזוקה - כמה שפחות וכמה שיותר בזול.

הצעות?

תודה

פורסם

המלצתי לך לרכב שאולי לא חשבת עליו - ניסאן נוט.

איכותי, זריז ואמין, מאד מרווח למשפחה, מציע תנוחת ישיבה שולטת וגבוהה בסגנון ג'יפון, אחזקה לא יקרה, תא מטען גם גדול יחסית, וגם מודולארי.

המלצה שניה: קיה קארנס. מיניוואן קומפקטי מפתיע בפונקציונאליות שלו.

אני בכלל בשוק מזה שאתה כל כך מתמיד עם היונדאי אקסטנט הזו, ועוד למשפחה עם 2 ילדים!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...