Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן של דלק - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתעקש לקבל אותה בדרך הפחות מהירה ועוד בהסתמך על צד שלישי (רשום הדואר). אין לך מדפסת להדפיס אותה ב-1 לחודש?

תנסה ב"פז" דלקנים, אולי הם ישלחו לך אותה דואר מהיר 24 שעות :lol:

ניסיתי לקבל את הפירוט בפקס. הם סירבו.

סלח לי, אבל זאת אותה חשבונית עם אותם דפי פירוט. לא שונה אפילו בפרט אחד קטן. זהה לחלוטין.

שוב. רוצה אותה מפורטת ביד ולא במחשב.

סתם שאלה. מה קורה ב-10 לחודש שאתה חייב את החשבונית אז? לפי מיטב הבנתי לא קורה כלום גם ב-10 לחודש שהחשבונית משפיעה על זה. העיקר שיהיה לך פירוט שנתי לרשות המס, להם לא אכפת מה קורה חודש-חודש.

.

לך אולי לא אכפת אבל כשהנהלת החשבונות שלי רוצה לסגור חודש זה כן מפריע לה.

על תתן לפקידה לנהל ענינים. קח יוזמה ועשה בירור מול אחראי חטיבה עסקית במחלקת דלקנים. אם תקבל יחס רע, פשוט תאיים לעזוב. אני בספק אם יתנו לך ללכת סתם כך. או שאתה באמת קטנוני. נראה לי אתה סתם לחוץ מדי בנושא הזה. בסופו של דבר החשבונית מגיעה ואין שום בעיה עם זה.

דיברתי איתם והתשובה היתה זאין אפשרות ושלחו לי טופס ניתוק. מעבר לזה תפ]קיד הפקידה הוא לטפל בדברים כאלה כדי להוריד עומס מיותר ואם הדברים לא מסתדרים רק אז אני נכנס לתמונה

התשובות באדום וכבר דיברתי עם פז שמוכנים לשלוח במייל ובדואר (דלק מוכנים או במייל או בדואר). מחר אמורה להיות לי פגישה עם נציג שלהם ונראה מה הפתרונות שלו בכתב ולא בע"פ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
כרטיס אשראי "חבר"?

דווקא לא, אבל יש מספר מועדוני לקוחות שמקבלים ב"טן" הנחה של 1.5%, במחירי היום זה כ-10 אג' לליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם שאלה. מה קורה ב-10 לחודש שאתה חייב את החשבונית אז? לפי מיטב הבנתי לא קורה כלום גם ב-10 לחודש שהחשבונית משפיעה על זה. העיקר שיהיה לך פירוט שנתי לרשות המס, להם לא אכפת מה קורה חודש-חודש.

צריך עד ה-10 בחודש לצורך זיכוי מע"מ באותו חודש. ההתחשבנות עם מה"מ נעשית על בסיס חודשי או דו חודשי, בלי דו"ח שנתי (לפחות לגבי כעוסק, לא יודע לגבי חברות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה ממש צדיק. מלמד פה בפורום כיצד לגנוב ולרמות.

אתה צודק - אני חתיכת רמאי גנב שמטיף למעשי נוכלות.

אנא צור מחר בבוקר קשר עם חברת "דלק" והתעניין בקבלת כרטיס תדלוק. על הדרך, שאל אותם האם הכרטיס קשור לרכב ספציפי או שניתן לתדלק באמצעותו כל רכב.

אחרי שתעשה את זה, בבקשה חזור לעדכן אותנו בממצאיך. מי יודע, אולי נגלה שגם חברת "דלק" מעודדת למעשי מרמה?

כאשר נשמע ישירות מנציג חברת "דלק" מהם תנאי הכרטיס, נדע מי מבין שנינו הוא החרטטן ומי מדבר עובדות נטו.

אני מצפה בכיליון עיניים לתוצאות הבדיקה שלך.

נ.ב.: אם כבד עליך להשקיע בשיחת טלפון, אתה מוזמן להצטרף אלי לתדלוק כדי לראות כיצד הפרוצדורה מתבצעת בפועל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכולם ולא צריך לריב. אין לי בעיה, אם הנחה ניתנת לרכב אחד בלבד (לא משנה אם זה נכון או לא). האם ההנחה היא רק ממחיר מלא או גם בשירות עצמי?

פורסם

הכרטיס תדלקו של "דלק" הוא כמו כרטיס אשראי שמיועד רק לתדלוקים.

אפשר לתדלק איתו (באופן חוקי) כל רכב שרוצים כאילו תדלקת את הרכב עם כרטיס אשראי רגיל. הכרטיס הוא על שם של אדם עם הוראת קבע בבנק, אין לזה שום קשר לרכב ספציפי.

אני לא רואה כל בעיה שעסק עם 2 או 3 רכבים יוציא כרטיס תדלוק אחד ויתדלק איתו את כולם, כל עוד הרכבים רשומים על העסק בצורה זאת או אחרת, זה לא עניינו של אף אחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אנא צור מחר בבוקר קשר עם חברת "דלק" והתעניין בקבלת כרטיס תדלוק. על הדרך, שאל אותם האם הכרטיס קשור לרכב ספציפי או שניתן לתדלק באמצעותו כל רכב.אחרי שתעשה את זה, בבקשה חזור לעדכן אותנו בממצאיך. מי יודע, אולי נגלה שגם חברת "דלק" מעודדת למעשי מרמה?כאשר נשמע ישירות מנציג חברת "דלק" מהם תנאי הכרטיס, נדע מי מבין שנינו הוא החרטטן ומי מדבר עובדות נטו.אני מצפה בכיליון עיניים לתוצאות הבדיקה שלך.

כנראה שלא אני ולא אתה צודקים לגמרי. אז אני כן למדתי משהו חדש, גם לך זה לא יזיק. מוקד שרות לקוחות 09-8637757

ישנם 3 סוגי כרטיסים:

1) כרטיס "רכב": משויך לרכב אחד ספציפי ועליו מוטבע מספר הרכב. ניתן לתדלק רק אותו הרכב.

2) כרטיס "נהג": ניתן לתדלק כל רכב, אבל ע''י נהג אחד ויחיד אשר שמו מוטבע על הכרטיס

3) כרטיס "מאסטר": ניתן לתדלק כל רכב עם כל נהג

אני בעסק מנפיק כרטיסים משויכים לרכב אחד, כדי למנוע מעשי מרמה ע''י כל אדם (גם ע''י מתדלקים). זהו כרטיס הכי אמין כי ניתן לשלוט בו. למשל כפי שאני רואה בכרטיס "מאסטר" אי אפשר לשלוט וכדאי לשמור אותו בכספת.

מצ''ב תמונה של הכרטיס בו אני משתמש.

DSCI0003.JPG

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אף כרטיס לא יודע, זאת פונקצייה של המתדלק ואחריות של תחנת הדלק.

אני כבעל עסק יכול לטעון כי לא בוצע תדלוק X ולדרוש החזר במידה ונעשה בכרטיס שימוש לרעה, הכל בכפוף לתקנון שימוש בכרטיס. דרך אגב, גם כרטיס אשראי ומזומן לא יודעים איזה רכב תודלק, החשבונית יוצאת על כל מספר רישוי.

פורסם

אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אז אני מדבר ספציפית על כרטיס תדלוק של חברת דלק. מה שאתה צילמת זה כרטיס תדלוק של חברת סונול.

תהיה בריא, מדברים איתך על תפוזים ואתה עונה על עגבניות :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
כרטיס תדלוק של חברת דלק

איך בדיוק נקרא הכרטיס? בוא נבדוק.

מה שאתה צילמת זה כרטיס תדלוק.

תהיה בריא, מדברים איתך על תפוזים ואתה עונה על עגבניות

אנחנו בכלל מדברים על דלקנים, לא כרטיסי תדלוק למינהם. אתה מדבר על כרטיסי תדלוק (שלא ממש קשורים לנושא של "דלקן" שהיא חטיבה נפרדת לעסקים).

פורסם

כרטיס התדלוק שלי נקרא "דלק קרדיט". בזמנו כשהוצאתי אותו, ניתנה לי האפשרות לבחור בינו לבין התקנת דלקן במכונית. בחרתי בכרטיס.

לא יודע על איזו חטיבה נפרדת אתה מדבר, והאמת היא שזה גם ממש לא לדיון הזה. בנוסף, אין לי מושג איך זה הולך בחברת סונול שאצלה אתה מנוי, וממילא פותח השרשור לא שאל לגביה.

פותח השרשור קיבל הצעה מסויימת מחברת דלק ושאל האם היא כדאית. הוכחתי שההצעה אינה כדאית, ואת הסיבות לכך מניתי בהודעותיי הקודמות.

שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון. היות וזה הפך לדו-שיח של חירשים, אני פורש מהדיון הזה.

פורסם
כרטיס התדלוק שלי נקרא "דלק קרדיט".

דלק קש

כרטיסי התדלוק "דלק קש" מאפשרים תדלוק עד לגובה הסכום הנקוב בכרטיס, בתנאי תשלום מועדפים.

כרטיסי דלק קש מהווים פתרון משלים להתקני התדלוק עבור רכבים זמניים או שכורים ולנסיעות עובדים.

באפשרותך לבחור את הסכום המקסימאלי לתדלוק ואף לחסום את הכרטיס בעת הצורך.

בזמנו כשהוצאתי אותו, ניתנה לי האפשרות לבחור בינו לבין התקנת דלקן במכונית. בחרתי בכרטיס.

דלקן מתקינים רק לעסקים, כאשר כרטיס שאתה מדבר עליו יכול לרכוש כל אחד. בכל נושא של חברות ועסקים מטפלת חטיבה אחרת בתוך ספק הדלק. מה אתה לא מבין? זה לא אותם תנאים. עובדה שלא הוצא לו ע''י הפקידה כרטיס הזה (שהוא לא בהגדרת מוצרי "דלקן" לעסקים).

פורסם

אני יודע מה זה דלק קאש. אני אומר לך שוב: יש לי דלק קרדיט. ובאותה מידה שקיבלתי אותו, יכלתי לקבל גם דלקן, אני זה שהחליט בסופו של דבר לקחת את הכרטיס.

גאד, מה קשה להבין?! :brickwall:

• תוכן חדש...