Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אז הבעיה שלי היא כזאת כשאני מסובב את המפתח לפני ההתנעה נידלקות בלוח השעונים שלוש נורות (משמאל לימין)

נורה ראשונה הדומה למקל שכשמתניעים את האוטו היא אמורה להתכבות אחרי 3 שניות, הנורה של המצבר והנורה של השמן.

וככה זה אמור להיות, אני מכניס את המפתח לסוויצ' מסובב אותו נידלקות שלושת הנורות הנ"ל, אני מניע ונורת המצבר והשמן מתכבות ישר ואחרי 3 שניות גם הנורה של המקל, זאת הבעיה שלי שכשאני מניע הנורה של המקל לא נכבת בכלל ואתמול נסעתי איתה בערך 2-3ק"מ כשהיא הייתה דלוקה, דיברתי עם אבא של חבר שפחות או יותר מבין בזה יותר ממני והוא אמר שזה האינג'קטור, האם הוא צודק ואם כן כמה יעלה התיקון של זה, איפה האינג'קטור נמצא ומה הוא נותן?

תודה לעוזרים :)

פורסם

האינג'קטורים אלה מזרקי הדלק שדרכם מוזרק הדלק דרך סעפת היניקה אל חלל הצילינדרים בעת עבודת המנוע. מיקומם בדר"כ על סעפת היניקה. לגבי הנורה שנידלקה איני מכיר את הרכב אבל הייתי ממליץ לברר זאת אישית עם מי שמתעסקים ברכבים אלה, זה לא יעלה כסף לשאול.

:)
פורסם
לגבי הנורה שנידלקה איני מכיר את הרכב אבל הייתי ממליץ לברר זאת אישית עם מי שמתעסקים ברכבים אלה, זה לא יעלה כסף לשאול.

כשאתה אומר עם מי שמתעסקים ברכבים אלה למי אתה מתכוון, הרכב שלי הוא פיאט ברבה 96 ידני מנוע 1.4

חשוב לי לדעת מראש עד כמה הבעיה מסובכת ובערך כמה יעלה לי התיקון ואם כבר מתקנים- מה אני מתקן מחיר חלקים כולל עבודה.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם
כשאתה אומר עם מי שמתעסקים ברכבים אלה למי אתה מתכוון, הרכב שלי הוא פיאט ברבה 96 ידני מנוע 1.4

חשוב לי לדעת מראש עד כמה הבעיה מסובכת ובערך כמה יעלה לי התיקון ואם כבר מתקנים- מה אני מתקן מחיר חלקים כולל עבודה.

תודה רבה לעוזרים :)

אני מיתכוון למוסכים של פיאט שבטוח מכירים את הבראבה.

:)
פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

המנורה איננה מיצגת רכיב במע אלה זו המנורת תקלות הכללית של המע ניהול מנוע.

התקלה יכולה להיות כל דבר כך שעד שלא יתחברו למע וישלפו את התקלה\ות לא תדע מול מה אתה עומד - יש צורך במחבר ותוכנה יחודיים לפיאט.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...