Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עובד באותו תחום של פותח הת'רד

לאחרונה קניתי REDBACK ללא מגן והם אחלה , החליפו זוג של BLUNSTONE שהיו אצלי מעל

4 שנים קשות

שניהם קניתי ללא מגן , כי ממש אין צורך בענף הזה לנעליים כאלה

לדעתי יש צורך ועוד איך בנעליים ממוגנות.

לפני כשלושה שבועות פרקנו גליל שמשונית ברוחב 5 מטר מהמכונה, ובחור שעבד עימי לא שם לב

והגליל נשמט לו על הרגל. אני לא יכול לתאר את העווית שהכאבים גרמו לו.

למזלו, היה זה רק נקע חמור ולא שבר ממשי.

ובאופן כללי, כל דבר שאני נעזר בו במלגזה להרמה, הוא מסוכן אם יפול עלי.

ועובדים המון עם גלילי מדבקות ברוחב 1.52 באורך של 100 מטר. זה כבד מאד, דחוס מאד, ומתגלגל מאד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1+ לרדבק!

יש לי שני זוגות: אחד ללא כיפת ברזל - לעבודה משרדית ושימושים יום יומיים אחרים. הזוג הנוכחי מחזיק כבר שנתיים ללא סימני בלאי רציניים והוא החליף זוג ישן שהיה בשימוש רצוף של 5 שנים.

הזוג השני הוא באותה מידה וצבע, אבל עם כיפת ברזל להגנה על הרגליים - לזמנים בהם אני יורד לעבוד על "רצפת הייצור" (קורה פחות ופחות לאחרונה).

הנעליים מאוד נוחות, גם בעמידה ממושכת לאורך כל היום. אלו הן, לדעתי ולטעמי, נעלי העבודה הכי נוחות שניתן להשיג כיום. מהשוואה שלי עולה שהן נוחות בהרבה מבלנדסטון, אבל זה מאוד סובייקטיבי.

למי שצוהה למה יש לי שני זוגות: הסיבה היא שעם הזמן העור שעוטף את כיפת הברזל נשחק יותר מהר משאר העור שממנו מורכבת הגפה של הנעל והמראה הופך לפחות אסטטי - ואז המראה לא מספיק רפרזנטטיבי לפגישות עסקיות וכד'. חוץ מזה אין שום בעיה עם הנעליים והן יכולות לשמש לעבודה עוד שנים רבות.

פורסם

היי אלעד,

ברכותיי על ההחלטה ללכת על נעלי בטיחות, כבר אמרתי לך בעבר מה אני חושב על זה.

מי שלא מבין מדוע זה נחוץ, יבין כנראה רק בדרך הקשה. חבל על הזמן והנסיונות להסביר.

בניגוד לרוב הפורום פה, אינני חושב שמגפיים מעור יאק טיבטי שגדל בערבות ניו זילנד וניזון

מדגי הרינג טריים בלבד יעשה בהכרח את העבודה הכי טובה. בחברה בה עבדתי בארץ היה

מבחר די גדול של נעלי עבודה, ועם השנים יצא לי לנסות 4-5 דגמים שונים, ביניהם גם כאלה

שהוזכרו פה. לפעמים זה היה לא נח, ולפעמים נח מאד, אבל גרם לפטריות ברגליים וריח רע

עקב זה שהבד לא נשם. אין פה עקביות, וזה לא תמיד קשור למחיר. כל רגל מתנהגת אחרת.

כאשר עברתי לספרד, הצטיידתי בשלב מסויים בנעלי עבודה של למבורגיני. הן נראות קצת מגוחכות

בגלל הצבע האדום, אבל יש להם נוחות של נעלי ספורט ומשקל נמוך עקב שימוש בכיפת קרבון ולא

מתכת/אלומיניום. הן גם נושמות מצויין, לכן אין לי יותר שום בעיות נלוות מהסוג שהיה לפני כן.

ההיבטים החשובים בנעל עבודה הם משקל וכאמור, יכולת נשימה. בשביל נוחות אפשר לקנות מדרסים,

בהנחה והנעל לא שוברת לך את כף הרגל לגמרי. חשוב יותר שהן יהיו קלות ומאווררות, במיוחד בארץ.

מהנסיון שלי בתחום הדפוס, אני יכול גם להמליץ לשים לב לכך שיהיו סגורות היטב מלמעלה. יש סיכוי

טוב שעם הזמן ישפך לך פה ושם דיו או סולבנט על הרגליים, ואתה לא רוצה ללכת עם הזבל הזה על

העור שלך במשך יום שלם. אם מדובר בדיו UV, אז זה גם יצרוב ולא ירד אח"כ אם לא תוכל לשטוף

אותו מיד.

אני מציע לך לפנות לחברות כמו "אינטרו" ברח' ספיר בראשל"צ ולבקר בתערוכות של תעשיית הבניה,

למדוד דגמים שונים (גם אם תצטרך למדוד 20 בשביל למצוא אחד טוב) ואז לבחור. אני לא ממליץ

ללכת לחנות האספקה הטכנית הקרובה לביתך ולקנות ישר, כי להם יש בד"כ סחורה באיכות בינונית

ובמבחר מצומצם. השתדל לא ללכת ישר על נעליים של 500 ש"ח, כי תמיד יש סיכוי שאחרי מספר

שבועות תגלה איזשהן בעיות או שלא תצליח להתרגל לנעל, אבל כמה מאות שקלים זה תקציב סביר.

לבסוף, אל תשכח שמדובר בכלי עבודה לכל דבר, לכן יש להקפיד על תחזוקה בהתאם. בד"כ נעלי

עבודה איכותיות מגיעות עם עלון מהיצרן שמסביר כיצד יש לטפל בהן. אל תזלזל בהנחיות האלה,

משום שהן יכולות להאריך את חיי הנעל באופן משמעותי.

שיהיה בהצלחה, ואם יש שאלות נוספות - תרגיש חופשי.

פורסם

www.remisberg.ch

אמנם נירכשו לאחרונה ע"י חברה גרמנית, אבל החבר'ה האלה מייצרים את הטוב שבטוב. השאלה היא האם ניתן לעמוד במחיר ואיך למען השם יגיע זוג שלהם לארץ הקוידש. אם יזדמן לך פעם להגיע לאיזור - מומלץ. היו פעם בעיירה קטנה (Tagerwilen) אבל לאחר המחירה לגרמנים המפעל ניסגר, לפחות כך היה בפעם שעברה שהייתי באיזור. יכול להיות שעדיין מייצרים בשוויץ, במקום אחר, ויכול להיות שרק עוד בגרמניה. צור איתם קשר.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אני מקפיץ את השרשור לאחר 4 שנים...

אני עובד בדפוס דיגיטלי גם כמו פותח השרשור

ואני מחפש נעלי עבודה עם ברזל מקדימה שיהיו נוחות לעמידה ממושכת ועם אפשרות להכיל מדרסים בנוחות.

הייתי מעוניין שהנעל גם תהיה קצת יצוגית ליום יום טיולים וכל פעם שבא לי להרגיש בנוח מחוץ לעבודה.

אני כרגע עם נעלי עבודה רגילות וסובל מכאבי גב תחתון וכאבים בכפות הרגליים

12 שעות כל יום אני על הרגליים.

יש לציין שיש לי פלאטפוס ברגל (רגל שטוחה) לא מצב חמור אבל בינוני והתכנון הוא למדרסים של גבס.

אז מה רלוונטי לזמנינו חברים?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

נעליים אוסטריליות היו ונשארו רלוונטיות. יש שחושבים שהן די יצוגיות.

אני מאוד אוהב את הנעליים של קין

יש להם מגוון רחב מאוד של דגמי עם ברזל והן גם מאוד נוחות לי. הבעיה היא שאני חושב שלא ניתן להשיג את נעלי עבודה שלהן בארץ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

~

לא יודע מה הולך היום בשוק, אבל לדעתי יבואנים כמו אינטרו הם עדיין ההימור הכי טוב שלך, בגלל המבחר ובגלל שהם באמת יודעים מה הם מוכרים. בחנויות אספקה טכנית בד"כ לא תמצא את הידע הזה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

כיום אגב כבר אין כיפות מתכת אלה כיפות פלסטיות שכמובן נותנות את אותו הפתרון.

לאחרונה חבר רכש נעלי עבודה איטלקיות אצל חב' וורקר בתל אביב והוא מאד מרוצה.

פורסם

את נעלי העבודה שלי הייתי רוכש בעבר באינטרו. נעלי עבודה שהם גם נעליים מעוצבות, באיכות גבוה

שחופשי מתאימות גם לבילוי. הרבה זמן לא הייתי שם. (חנות חובה)

נעלי קין מסקרנות אותי הרבה זמן. נראות טוב.

אבל צריך להחזיק את הנעל ביד. (למי שמבין)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי ששפכתי אלפי שקלים בשנים האחרונות על נעליים איכותיות (רק לעבודה לא בילוי) כי על איכות/נוחות/יופי אני לא מוותר

לאחרונה רכשתי נעליים של DIKE שברגע שעלו על הרגל שלי לא הצלחתי להסיר אותם

נכון לא זולות (מעל 500 ₪) אבל מי שמחפש באמת איכות? אלו הנעליים.

http://www.koda2000.com/products/243254

פורסם
.הראשון milspec, שהחזיקו 6 שנים של עבודה קשה (חלק באתר בנייה), טיולי שטח ומילואים.

אם הייתי מוצא כאלה שוב, הייתי רוכש גם שני זוגות.

פעם נפל לי על הרגל ברז של מכונה (פיצי, 30 קילו), לא הרגשתי כלום חוץ מלחיצה קלה ולנעל לא קרה שום נזק.

...

אתה לא מוצא אותם כי הם נמכרים היום תחת השם OTB Boots.

הנה סרטון שלהם עם הדגמים החדשים

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היי, אני גם אשתף במה שקניתי.

לי ממש לא אכפת היופי אני הולך כל הזמן עם בגד עבודה עם ריח של מכוניות.

אני ממש אוהב ללכת עם נעלי עבודה וגם כמובן לעבוד איתם, אז קניתי של סיגנט.

הם כבר כמה חודשים אצלי ואני מאוד מרוצה מהן, נוחות, קלות (ללא מיגון אולי קל בחלקה הקידמי של הנעל),

וכמובן לא מחליקים איתם בחורף.

http://peledtech.com/catalog_signet/#315/z

לקחתי את הנעליים התחתונות, מידה 45, תמיד אפשר למצוא אותן יותר זולות מהקטלוג, אני למשל שילמתי 220.

רועי

• תוכן חדש...