Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים פיאט בראבו ואני מתענין לגבי שיפור האחיזה

הבעיה שאני אוהב להיכנס בצלילה לפניה או כיכר

אני לא מחפש להיכנס להשקעה מטורפת

לגבי צמיגים אני בודק כמה אופציות ולגבי הזווית גילגול חשבתי להוסיף מוט מייצב

ושמתי לב שיש מוט מייצב עליון תחתון אחורי וקדמי

מה ההשלכות של מיקום מוט מייצב בכל אחד מהמקומות?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לפי דעתי לרכב שלא רואה מסלולים המוט מייצב סתם גורע.

אגב, הדרך הכי פשוטה והכי אפקטיבית לניצול יציבות זה כמובן קויילאובר וצמיגים איכותיים ורחבים יחסית.

לאוטו הזה אני חושב שיתאים רוחב של צמיג 195, תבדוק לגבי גודל ג'אנט וחתך הכי נמוך שאפשרי, מעבר למידה זה כבר יגרע מהתאוצה וכו'.

סט קויילאובר יתרום לסיפור בצורה משמעותית, במידה ואין לך תקציב לרכישה של הסט שעלותו באזור ה 3.5-4 אלף שקל תלוי במקום ותלוי אם זה כולל או לא כולל הרכבה. אז תרכוש סט קפיצים קשיחים מונמנכים, עצה שלי עד 30 מ"מ במידה ואתה נשאר על בולמים מקוריים.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

קודם כל אין מצב להנמיך את הרכב הוא כבר יושב ממש נמוך מקדימה

אני בסך הכל מחפש פיתרון שיתן לי קצת יותר ביטחון כשאני צולל לתוך פניות

אני רק מתלבט לגבי מוטות חיזוק שילדה ומוטות ייצוב

האם לשים רק מקדימה או גם מאחור?

לשים עליון או תחתון?

פורסם

עידכון: אחרי ביקור קצר במוסך לצורך תיקון משולש הבחנתי שקיים מוט מייצב תחתון מקדימה

האם יש אפשרות לרכוש מוט אחר לשיפור היציבות?

או שכדאי קודם להתקין מוט עליון ולהמשיך משם?

פורסם

לחבר יש פיאט בראבו HGT, בעל קפיצים ובולמים BILESTEIN ו EIBACH PRO KIT, צמיגים 195/45/15 ( לא מהטופ ), וסט אנטירולים מוגדל ( נרכש מדודי ), הוא מספר שהשינוי הכי גדול ומוברך לרכב זה הסט אנטירולים שהוא התקין, נ"ב יש לציין שהוא התקין את האנטי רולים אחריי שכבר היו על הרכב קפיצים ובולמים והסט צמיגים.

הרכב יושב טוב מאוד בסיבובים.

פורסם

אם תוכל להסביר לי מה זה אנטירולים בדיוק אני יודה לך מאוד.

בגדול אני לא רוצה בולמים וקפיצים קשיחים שישברו לי את הגב חשובה לי הנוחות נסיעה.

וחוץ מבולמים וקפיצים נשאר לי רק המוטות מייצבים להוסיף או לשפר.

פורסם

כן, אתה תוכל להזמין מדודי PITSTOP, וביום שישי הזה ב 1/10/2010 מתקיים יום מכירה חלקיים לרכב, מחירים מוזלים, אתה מוזמן להגיע ולהתרשם ואולי גם למצוא כמה דברים לרכב שלך.

פורסם
מוטות מייצבים = ANTI ROLL

מוטות גישור = SWAY BAR ( סטראט תחתון / עליון )

לא מדוייק.

מוטות מייצבים = אנטירולים = סוואי באר'ס.

מוטות גישור = סטראט באר'ס.

פורסם

מוזר לי הרצון הזה לשפר את הרכב, ולמה? כשרציתי לקנות כזאת ונסעתי לראות 2 אני חייב לציין שבשביל ''צלילה'' לתוך סיבוב צריך להכיר ממש ממש טוב את הרכב! ולמה? ההגה חשמלי או מה שזה לא יהיה הוא ממש חמאה ולא נותן אפילו טיפה מידע על מה שהולך על הכביש! ממש מורגש חוסר בטחון לעומת 106 למיניהן וכו'...

לדעתי רק צמיגים, אתה בטח יכול לאשר מידה של בראבו HGT שאני מאמין שהיא 195 ברוחב, קנה צמיגים איכותיים וזהו!

אני לא מבין מה העניין להתקין מוטות מייצבים ברכב שאין בו שום רגש של הכביש!

אגב אינני יודע אבל אני בספק של HGT אותו ההגה חמאה המגעיל! ההגה זאת הסיבה שלא קניתי את הרכב, פשוט הורס את חויית הנהיגה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בלי להעליב אבל אני חושב שיש הבדל בין התפשרות לבין לנסות להוציא משהו ממשהו שלא בנוי לכך.

השיפור הכי משמעותי לרכב זה רגש בהיגוי! לדעתי אין שיפור יותר טוב מזה ואני (הכוונה רק אליי ולדיעה שלי) הייתי מתאמץ לברר על שיפור התחושות בהגה, לברר אולי מה יושב ב HGT ואם ניתן להשיג או בדגמים אחרים. שוב זה הדיעה שלי בלבד ואני פה רק כדי לחלוק אותה ולא יותר מזה.

תנהג ב 106 ולא בהכרך דגם ספורטיבי (כמובן עדיף ראלי או XSI ואז תבין מה זה רגש של הכביש בהגה!, אם כבר נהגת אז אין לי מה להוסיף!).

רכב עם אנטירולים ו 0 תחושה בהגה עלול להיות אפילו מסוכן לדעתי!

שיהיה בהצלחה ותעדכן!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הייתה לי 106 והחווית נהיגה שם שונה לגמרי.

לגבי ההיגוי אני יבדוק את הנושא כשאני יתחיל להיכנס למנוע...

אני מתכנן עוד כמה חודשים לעשות חריטה לבלוק להגדיל את הנפח ל 1800 או להביא מנוע 1.8 בייבוא

בנתיים אני אוסף מידע לגבי הפרויקט ואני יוסיף את ההגה של ה HGT לרשימה.

יצא לך לנהוג על ה HGT ועל דגם אחר?

ממש הרגשת את ההבדל בהיגוי?

פורסם

זה העניין שלא, בגלל זה לא ידוע לי על ההגה של ה HGT אך אני בספק שהם הכניסו כזה הגה זוועתי (סליחה על הביטוי) לרכב ביצועיסטי. ואני מאמין שתוכל לברר את זה בשיחת טלפון זריזה לאחד מהמוסכים שמכירים את הרכבים (איציק בית דגן, מוסך התלתן ועוד).

תעדכן כשיהיה חדש!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...