Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צסק"א אכלה אותה !!

RS
שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמעון מזרחי הוא המלך! בכדורסל אין הפועל!!!!!

במוצאי שבת בגני יהושוע כולםםםםםםםםםםםםםם באיםםםםםםםםםםם!!!!

לפחות בכדורסל רואים קצת הצלחה!!!

מדברי פיני גרשון:

"פה זה לא יול"ב כרטיס ב20 דולר !.... פה זה היורוליג!!!! "

ביום שבת דורסים את סקיפר בולוניה!!!!!

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה מכבי הגביע צהוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני יכנס באמירה....

צהוב עולה

צהוב עולה...

צהוב עולה עולה עולה עולה עולה

היה ענק....

בגני יהושוע ניראה לי יהיה ארוע חובה

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משחק ענק!!

היו טעויות קטנות פה ושם. גם התחלנו ברבע לא מוצלח במיוחד, אבל בגדול המשחק היה פשוט טוב. מכבי שיחקו כמו גדולים! אם הם משחקים ככה בגמר, הגביע השנה שלנו!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשחק לא היה מותח משהו....

אבל היו שם כמה קליעות שוות תזכורת בהיסטוריה...

מי אמר שצריך מתח :?:

כל מה שצריך זה לשלוח את הרוסים למשחק על המקום השלישי , ובחזרה למקום שהם באו ממנו.... אחת הקבוצות שאני הכי מתעב ביורוליג כולל המאמן הפרובוקטור שלה שגם לא עזר !

אחרי ההאלי הופ של פרקר עם יד אחת , לא היה ספק בכלל מי מנצח...

הקהל היה בטירוף :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד למכבי! שיחקו אתמול יפה מאוד (חוץ משלף הזה, אני לא קולט איך הוא יכול להיות קפטן? :lol: )

ובקשר לאמירתו של פיני גרשון שפה זה לא יורוליג, רק בגלל זה עכשיו אני רוצה שמכבי יפסידו, חתיכת מניאק זה מה שהוא, לא יכול לפרגן קצת לקבוצה אחרת... פיני חכה יום חמישי הבא אתה מול הפועל בגמר הגביע ואז נראה למי יש יותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד למכבי! שיחקו אתמול יפה מאוד (חוץ משלף הזה, אני לא קולט איך הוא יכול להיות קפטן? :lol: )

ובקשר לאמירתו של פיני גרשון שפה זה לא יורוליג, רק בגלל זה עכשיו אני רוצה שמכבי יפסידו, חתיכת מניאק זה מה שהוא, לא יכול לפרגן קצת לקבוצה אחרת... פיני חכה יום חמישי הבא אתה מול הפועל בגמר הגביע ואז נראה למי יש יותר...

מצטער לאכזב אותך אבל זה נכון. אין מצב שהפועל ת"א/ירושלים תנצח כל אחת מארבעת הקבוצות שהגיעו לפיינל פור. עכשיו באמת, מי זו בכלל ריאל מדריד ??? מכבי ניצחו אותם עוד בטורנירים של לפני תחילת העונה כשמכבי עוד לא הייתה מחוברת ...

אני לא מנסה להוריד מההישג של הפועל ירושלים, כפי שאמרתי אחרי הזכיה, כל הכבוד להם והם הביאו כבוד גדול לכדורסל הישראלי. אני בניגוד לרוב אוהדי הפועל יכול לפרגן לקבוצות אחרות כי אני חושב שהם מייצגות את הכדורסל הישראלי ומביאות כבוד למדינה. ועכשיו ברצינות, האם ראיתם אי פעם אוהד של מכבי שבא למשחק של הפועל ירושלים באירופה ומעודד את הקבוצה השניה ??? אז זה שאוהדי הפועל באו לעודד את צסק"א מראה רק את הקנאה שלהם, אוהד שבאמת אוהב את הקבוצה שלו יהנה מהכדורסל שהקבוצה שלו מציגה, ולא יצטרך להנות מזה שהקבוצה היריבה הפסידה באירופה ...

חבל שאתה סתם אומר שפיני לא מפרגן להפועל, אם היית רואה את התוכנית "הטריבונה" ששודרה במקביל למשחק של הפועל נגד ריאל מדריד ונמשכה גם אחרי המשחק. פיני התארח בתוכנית הזו ולאחר שנודע להם שהפועל ירושלים ניצחה הוא אמר הרבה דברים טובים עליהם ואפילו ביקש מכולם למחוא כפים לכבודם ...

ובקשר למכבי, כל השחקנים שיחקו מצויין ותרמו לניצחון, אפילו שלף והלפרין !!!

למרות שחברה שלי רוסיה אני שונא את הקבוצה הרוסית הזו (צסק"א) ואתה המאמן שלהם במיוחד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...