Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעזוב כרגע את הגטס הקטנה והחמודה שלי בצד זה הרכב ״פרויקטים״ שלי :-D

יש בבעלותי עסק ואני מחזיק כמה רכבי ליסינג ב3 שניים האחרונות נסעתי על B4 2009

אני חייב לציין שהייתי מרוצה מכל רגע! עד שחידשו אותה ( ועכשיו כולם יתנפלו עלי) החדשה מזעזעת!!!

בשנה האחרונה העסק שגשג ואני במצב עכשיו שאני יכול להגדיל את תקציב הליסינג שלי.

משכו את עיני:

אקורד החדשה

וולבו

אודי ה A4 ו6

אשמח לעצות שלכם מה שווה בדיקה.

פורסם

באיזה דגם של וולוו מדובר ?

והאם תוכל לפרט באיזה דגמים ונפח רכבים אתה בודק ?

מחוויות נהיגה שלי האקורד לא ממש מרווחת .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שכחת את מלכת ה"מכוניות המנהלים" - סופרב.

יש לה מרווח ענק (כמו וולבו S80), מפרט עשיר ביותר (ריפודי עור, 7 רמקולים, וכו) וכל זה במחיר של 180,000 ש"ח.

אני נוסע על הרכב כבר שנה, שווה כל שקל ויותר.

נוחות נסיעה, מנוע חזק וחסכוני.

פורסם

אם אתה המנהל ה"ספורטיבי" (ולדעתי יש סיכוי לכך לאור ההנאה שלך מהB4), אז יש עוד אופצייה (שיהיה מעניין)- האלפא רומיאו 159, מנהלים ספורטיבית חתיכה במיוחד. ד"א יש לך מבחן רכב מעניין, שנערך בין האקורד ל159 באתר וואלה רכב. שוב זה במידה ואתה מעוניין גם בזווית הזו.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
שכחת את מלכת ה"מכוניות המנהלים" - סופרב.

יש לה מרווח ענק (כמו וולבו S80), מפרט עשיר ביותר (ריפודי עור, 7 רמקולים, וכו) וכל זה במחיר של 180,000 ש"ח.

אני נוסע על הרכב כבר שנה, שווה כל שקל ויותר.

נוחות נסיעה, מנוע חזק וחסכוני.

מצטרף להמלצות החמות על הסופרב. אין עוד אוטו כזה בישראל. תמורת 185K אתה מקבל מה שבאודי נותנים לך ב300K. פשוט אוטו מדהים!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...