Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שיפוצים באחת הדירות בבנין בו הנני דייר, והקבלן הניח מיכל זבל שחוסם לי את החניה ללא כל התרעה ובמשך חודשיים לא אמרתי דבר כי למעשה לא הייתי זקוק לחניה. לפני שבועיים אמרתי לעובד שיזיז את המיכל ואמר שיעשה זאת באותו היום , כמובן שלא עשה זאת. רביעי אחרון דיברתי עם הקבלן עצמו בדירה ואמר שיזיז ואף נתן לי את הפלאפון שלו כדי להראות רצינות, אך עדין המיכל במקום.

אני מעונין להתקשר לגרר כדי שיזיז את המיכל אך איך אני מעביר את התשלום לקבלן? האם אני צריך לשלם לגרר? האם כדאי גם לערב משטרה בכדי להרתיע את הקבלן על הליך משפטי?

זה גובל בחוצפה כשניגשים לאנשים בנימוסים ונחמדות ופשוט סליחה על הביטוי זורקים עליך *ין בפנים.

פורסם

קודם כל תפנה לבעל הדירה כי האחריות היא שלו. אישית לא הייתי ממהר לנקוט בצעדים דראסטיים אלא מדבר עוד פעם או פעמיים (יום אחרי יום) כשבפעם השנייה אני מבהיר לו שאם הוא לא יכול להזיז אותה אז אין לי בעייה להזיז אותה על חשבונו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הענין הוא שהשיפוצים לדירה זה לא למגורים אלא להפיכת הדירה למרפאת שיניים. אמרתי להם בדבר הזזה על חשבונם.

פורסם

החניה של המשפצים כלל לא באיזור והוא רחוק מהחלון שממנו שופכים את הזבל. כדי להזיז את המיכל העצום הזה צריך גרר עצום או אפילו עם מנוף. זאת חניה פרטית שרשומה בטאבו.

פורסם

אני חושב שעשית את המקסימום מבחינתך,אולי אפשר עוד פעם אחרונה להגיד לקבלן שאם עד מחר בשעה מסויימת המכולה לא זזה, זה עובר לטיפול המשטרה כי זאת חניה פרטית,במידה והוא לא העביר אותה, פשוט תפנה למשטרה.

בכל אופן אני ממליץ לך לא לקחת את החוק לידיים.

פורסם

והחנייה של המשפצים פנוייה?

פשוט תחנה שם כמה זמן עד שיגמרו את השיפוץ. חבל לריב על שטויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מכולה לפינוי זבל בדירה של שיפוצים לא צריכה להישאר חודשיים כמה כבר זבל יש להוציא בסוף השיפוץ.

יש מס' טל' על המכולה תתקשר ותגיד בטון סמכותי שלום המכולה ברח' .... מלאה ולא צריכים אותה יותר תוך שעה יקחו אותה.

התשלום על מכולה מתבצע בדרך כלל בהנחת המכולה ככה שגם לא ידברו איתך על כסף.

טל' לעירייה ויניחו אזהרה על המכולה לפינוי תוך 48 שעות.

פורסם

לא ניתן לחנות בחניה של המשפצים משום שזה יחסום את שאר החניון בגלל מיקום המכולה שחוסם את החניה שלי וממשיך כמה מטרים.

בכל אופן תודה רבה על העזרה אני אתקשר שוב לקבלן ואציב לו שעה שתהיה סבירה לפינוי ואם לא יתפנה עד אז אתקשר לטלפון שעל המכולה ולגרר.

• תוכן חדש...