Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו מגאן 2007. האם חשוב לטפל דווקא במוסך מורשה (כי אומרים שזה רכב עם מערכות מסובכות וצריך להכיר אותו) או שזה לא משנה?

האם זה תלוי באיזה טיפול או תיקון מדובר?

המלצות על מוסכים יתקבלו בברכה. אני גר בנתניה ועובד באזור רמת גן-פתח תקוה.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

היי.

אתה צודק, תלוי כמובן מה מהות הטיפול\תיקון.

בשביל להחליף שמנים ופילטר אוויר לא צריך להיות מדען טילים ולא צריך מוסך מורשה בשביל זה.

טיפול טיימינג למשל או דברים קצת יותר מסובכים הייתי ממליץ לבצע במוסך מורשה יבואן.

לגבי מוסכים מורשים, יש לך את מוסך מנור בפתח תיקווה ומוסך הילוך שישי.

פורסם

אני ממליץ על מוסכי ש.ר ברחוב חלוצת הפרדסנות 25 פתח תקוה. (מוסך כללי)

הטלפון שלו זה 039316494 ותבקש את שוקי.

יצא צדיק בתוכניתו של חיים הכט.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

שלום אריג

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

חשוב שתדע מס' דברים:

בתקלות מורכבות יותר בוודאי שיש משמעות לידע הנרכש ולעדכונים השוטפים כמו גם לציוד האבחון והמדידה הקיים במרכזים מורשים ושם בוודאי שיש להם יתרון משמעותי על השאר אולם אני גם לא הייתי מקל ראש בטיפולים השגרתיים הכביכול פשוטים....

מרכז שירות מורשה ברשת שלנו מחויב לטפל ברכב על פי הנחיות היצרן וזה מבטיח טיפול נאות ברכב.

ישנם מקרים המגיעים אלינו בהם טופלו הרכבים במוסכים אחרים שאינם מורשי יבואן או סתם מולא בהם שמן בתחנת דלק ואשר עקב מילוי שמן לא נכון ובמפרט הלא מתאים ( אם כדי לחסוך בכסף ואם מחוסר ידיעה ) נגרמים לעיתים כשלים במנוע שעלות תיקונם גבוהה מאד.

גם התקנת פילטר אוויר שאינו מתאים ( או כזה שאינו באיכות המתאימה או כזה שאינו בגודל הנכון ולכן אינו אוטם כראוי ) עשוי לגרום לכניסת חלקיקי אבק , חול וכו' וליצור נזקים למכלולים שונים וכבדים ברכב ובכללם מנוע הרכב.

ייתכן ( לא בהכרח ) שתיאלץ לשלם מחיר מעט גבוה יותר במרכז מורשה אך לדעתי ( וכמובן שאינני אובייקטיבי....) זה שווה את השקט הנפשי שטופלת כראוי ועם חלפים מתאימים , את האחריות שתקבל על התיקון ואת היבואן שיעמוד לצידך במקרים שהדבר יידרש.

לסיכום , אני ממליץ על מרכז שרות מורשה במיוחד שרכבך יחסית חדש.

יש לנו באיזורים שביקשת מס' מרכזים אחד בפ"ת - מנור , אחד בבני ברק - רייך ואחד בנתניה - ניסידן. יש כמובן מרכזים נוספים בהרצליה , רעננה , כפ"ס ועוד.

נשמח לשרת אותך.

בברכה ,

אריה לייב

מנהל שירות קרסו מוטורס

• תוכן חדש...