Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכל פורום CF. :-) .

ליד ביתי ישנה מכונית סובארו "משופרת" (כשאני כותב משופרת,אני מתכוון למכונית של בני דודינו :-D).

המכונית נראית כמוזנחת וישנה (ברור שישנה :lol:).

הייתי רוצה לקחת את הרכב הנ"ל תחת בעלותי (יש לי כמה תוכניות איך להחזיר לו את ימי הזוהר שלו {אם בכלל היו לו :lol:}),כמובן שבתנאי שהוא נטוש/לא שייך לאף אחד.

התוכלו לייעץ מה לעשות?

תודה. :-) .

נ.ב. - תמונה למטה (V V V)

15092010098.jpg

:twisted:
פורסם

זה מזכיר לי שבשכונה שלידי יש פולקסווגן גולף נחמדה (בעיצוב הישן של אמצע שנות ה90) ונטושה שעומדת שם כבר כמה חודשים.. ):

אם אנשים לא רוצים את האוטו הם יכולים להביא לי אותו ואני מבטיח שאני אטפל בו טוב :lol:

עריכה: מצטרף לשאלה כיוון שהרשת לא מספקת תשובות.

אם נמצא רכב שבעליו לא נגעו בו כבר כמה חודשים ו/או אין לו בעלים, לא עדיף לתת אותו לאדם אחר בסכום סמלי או משהו? לא חבל סתם לגרוט?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

התוכלו לייעץ מה לעשות?

תודה. :-) .

(V V V)

לנסות ולאתר את הבעלים החוקיים של הרכב.

כיצד לעשות זאת?

לפי דבריך הרכב נמצא בקרבת ביתך, תנסה לשוחח עם שכנים אשר גרים בסמוך לרכב אולי אחד מהם יודע למי הרכב שיך , כך תוכל ליצור קשר עם הבעלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזו שנה הסובארו? בכול אופן,כמו שאמרה נהגת שודים אין מנוס מלקפוץ ולברר אצל השכנים בבניינים הסמוכים ולשאול של מי הרכב הנטוש. אם יש לך קשרים במשטרה תוכל לגלות פרטים דרך המספר רישוי של הרכב.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
נדיר לראות ספויילרים על ליאונה אבל יפה:-D

זה ספויילר מעץ , בעיברית קוראים לזה מדף . :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הספויילר הזה פשוט מזעזע, גם רואים בתמונה שרמת גימור שלו לא מי יודע מה. אם אהיה אותו דבר דק מפיבר\פלסטיק ועוד עשויי חלק, זה היה ניראה קצת יותר טוב. החור לאגזוז גם מזעזע, חיבורים בין "חצאית" לגוף.

במילים אחרות, הרעיון בסדר, הביצוע מתחת לכל ביקורת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צר לי לאכזב את פותח השרשור.

אך באם הוא לא יצליח לאתר את בעלי הרכב ולגרום להם להעביר בעלות על שמו.

איני רואה כל אפשרות אחרת לכך שהרכב יהיה שייך לו מבחינה חוקית.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

חורג קצת מהעניין.

אתם לא מצתארים לכם כמה מכוניות כאלו (מושקעות וגם ההפך) נמצאות ברחובות ומעלות אבק וכורי עכביש.

במקרה אני עובד עם משאית בתוך אשדוד ואני מסתובב כול יום בסביבות ה10 שעות בעיר ויש כמעט בכול שכונה רכב שלא זז מספר חודשים.

באמת חבל, זה תופס חניה, זה הופך את האיזור לסוג של אנדרטה והכי גרוע שלאף אחד אין סיכוי להינות שוב מהרכב הזה.

אני אישית השגתי כמה פעמים טלפונים של רכבים כאלו ואחרים והבעלים דרשו מחירים מופקעים (למשל 5 אלף לאונו 92 בלי טסט, 4 וחצי ל205 שנת 93 בלי טסט ועוד כמה וכמה מקרים דומים.

למרות העקשנות שלהם צר לי אבל הרכבים האלו עדין עומדים, עם צמיגים בלי אוויר מלאים בעכבישים ואבק, ולא שהצעתי לשלם מחירים גרועים, להפך.

אז בהצלחה במציאת הבעלים, ונקווה שהוא יעדיף להעניק לך אותה מאשר לגרום לה להירקב בחניה.

עוד דבר שיוכל לעזור. תמיד תוכל להסביר לו שאם הרכב ימשיך לעמוד ללא תזוזה הוא יחשב לגרוטאה והעיריה תוכל להורות על פינוי שלו. (אמיתי ובדוק ממקור ראשון)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

בני לפי מה שהבנתי מדבריך אתה נהג משאית ומבלה שעות רבות על הכביש.

ישנו שירשור יעודי בפורום אספנות בו מעלים תצפיות של רכבי אספנות נטושים, "ענתיקות בדרכים ובחצרות" :arrow:

כך מעלים תצפיות תמונות ומיקום, ובחלק מהפעמים הרכבים הנטושים הללו מוצאים בעלים חדשים "המאמצים" אותם אליהם בדרך חוקית.

במידה ותתקלת ברכבים מיוחדים ותרצה לחלוק זאת עימנו נשמח.

:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא נהג משאית אני עובד עם חברת משאיות (ויוליה למתענינים) אני סוג של עוזר נהג ככה שכשהוא נוהג העיניים שלי מרצדות מעל גגות המכוניות. ואני ישמח להעלות תמונות ומיקומים לקישור שהבאת במידה ואני יראה משהו שראוי לכך.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

יש בו משהו קצת יחודי ? זה דגם GL? עם ח"ח ? אוטומט? כשאתה מציץ מבפנים הוא שמור?

(למרות שפשוט נראה לי שזו DL סטנדרטית שעברה התעללות.)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...