Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוואנות משטרתיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה :

למה המשטרה משתמשת בסוואנות בנזין ? יש סיבה מיוחדת להעדפה על הדיזל? מה עם צריכת הדלק המזעזעת?

גמר חתימה טובה לכולם.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

רכש גומלין על בסיס כספי סיוע, אל תחפש הגיון אמיתי ברכישות האלו...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אולי בגלל שהם לא רוצים שישמעו אותם כשהם באים?

כלומר: גורם ההפתעה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

גם אני לא ראיתי בנזין ומה זה קשור לכספי הסיוע?

אפשר ואפילו מומלץ לרכוש את אותו הרכב עם מנוע דיזל עם כספי הסיוע.

פורסם

ראיתי הרבה כאלה , אפשר גם לזהות אותן ע"פ החזית שקצת שונה.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם
סתם שאלה :

למה המשטרה משתמשת בסוואנות בנזין ? יש סיבה מיוחדת להעדפה על הדיזל? מה עם צריכת הדלק המזעזעת?

לידיעתך, אין הבדל משמעותי בצריכה בין הדיזל לבנזיו בסוואנה. בשתיהן כ 1:5 כשהרכב חדש. 1:3.5-4 ברכבים ישנים יותר.

פורסם

הם לא מקבלים כספי סיוע שיוכלו לקנות מכוניות .

הם מקבלים את המכוניות !

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
לידיעתך, אין הבדל משמעותי בצריכה בין הדיזל לבנזיו בסוואנה. בשתיהן כ 1:5 כשהרכב חדש. 1:3.5-4 ברכבים ישנים יותר.

אולי, אולם בל נשכח כי לרוב, מנוע דיזל יאריך ימים ביחס למקבילו לוגם הבנזין. זאת ועוד: דיזל אפשר לתדלק במקורות אנרגיה מתחדשים (ביו-דיזל), בעוד שבנזין אי אפשר.

בסופו של דבר, דיזל הוא בהחלט בחירה הגיונית יותר, אבל כפי שאומר הפתגם הידוע: "סוס במתנה לא בודקים בשיניים".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנזין אפשר לתדלק באתנול

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני נוהג על סואנה 2006 למעלה משנה . הרכב תמיד עמוס ואני לא נהג חסכן , והצריכה היא 1-7 .

אז הנתון שלך לא מדוייק .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
דיזל יאריך ימים ביחס למקבילו לוגם הבנזין

לא במקרה של סוואנות :wink: , כאן זה הפוך

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

למעט הסוואנות של החבלה והימ"מ שהן הישנות יותר, כל הסוואנות החדשות הן דיזל (יס"מ, נחשון וכו').

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בשנים 04-05 UMI לא שיווקו סוואנות כלל.

הסוואנות היחידות בכבישים משנים אלו הן משטרתיות או של או"ם ושגרירויות. כולן עם מנועי בנזין.

לגבי כספי הסיוע: אין קשר לסוג המנוע. לצבא יש פורד F 350 עם מנועי דיזל שנקנו מכספי הסיוע.

• תוכן חדש...