Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סוזוקי סוויפט חדשה. אני מתלבט אם לקנות אותה עם פסי מגן. בסוכנות אמרו שזה מאוד חשוב ומונע הרבה שריטות. לדעתי הרכב נראה פחות טוב עם פסי המגן, ורציתי לדעת האם הם באמת מצליחים למנוע הרבה מהשריטות שהרכב יכול לקבל במגרשי חניה?

תודה רבה!

פורסם

תראה זה עוזר בחלק מהמקרים.

אם תשים לב לא כל הרכבים באותו גובה או פרופיל הדלת זהה בכולם.

זה יכול למנוע פגיעות אבל ברוב המוחלט לא.

אני לא שמתי וגם לחבר שיכל לרכוש אמרתי שיוותר על התענוג.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני הייתי קונה, זה מונע 80% ממכות של הדלתות של השכנים שלך לחניה.

לגבי המראה - זה עיניין אישי. לטעמי עם הפסים הרכב נראה טוב יותר.

פורסם

אם האוטו שלך שחור אז הם יבלעו וזה פחות יבלוט. אם הוא בצבע אחר אז הם יכולים לכער.

כעיקרון הם ממקמים אותם דיי נמוך ובכל מקרה הרכב שלך יחטוף פגיעות דלתות. אני לא מוצא את זה כול כך יעיל אבל מן הסתם זה ימנע חלק מהפגיעות.

שבוע טוב ושנה טובה.

פורסם

חד וחלק - זה לא מונע שום שריטות , לנו יש סוזוקי סוויפט עם הפסים בצדדים וגם בפגושים וזה לא עוזר בכלל .

אבל תתחדשו בחירה מעולה .

פורסם

אני הייתי מוותר על העניין , כמו ש-TALROZE אמר לא כל המכוניות אותו גובה .

וגם מבחינת יופי לטעמי זה רק מכער.

אבל על טעם וריח אי אפשר להתווקח , בכל זאת תתחדש:-D

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני אישית הייתי מוותר, אם אכן זה מכער את הרכב ולא מוסיף למראה.

מבחינת מכות, לדעתי 90% מהמכות לא יימנעו כתוצאה מפסי המגן האלה.

כל דלת היא בגובה אחר, ומבנה שונה, ולכן ברוב המקרים זה לא עוזר.

פורסם

מאוד פשוט. תסתכל באיזה גובה ממוקמים הפסים ומה הנקודה הבולטת ביותר בדלת. במידה והמגנים אינם בגובה של הנקודה הבולטת ביותר - דע שאת רב מכות החנייה הם לא ימנעו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...