Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מסך מחשב CRT LG F700P, מסך אפשר להגיד ישן אם לא ענתיקה במונחי מחשב.

לאחרונה יש לו כמה בעיות קלות כמו למשל שעוברים בין יוזרים בחלונות, המסך נכבה לשניה ונדלק מחדש (לא תמיד קורה), או שמידי פעם יש כמו גלים שחורים בהירים מאוד שעולים מלמטה ללמעלה במסך ונעלמים. ובכלל אני מרגיש יותר עייפות בעיניים (אולי הקרינה שלו התגברה?)

עכשיו השאלה היא האם יש צורך בהחלפת המסך (מבחינת העיניים), ואם כן מה ממולץ בתחום 17 אינץ? יש לי מקום ליותר אבל לא חושב שיש בזה צורך, אני מקסימום 40 ס"מ מהמסך.

יש במחשב משחק אחד (LFS), תוכנות גרפיקה, וקצת סרטים HD

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מומלץ היה לך מאוד ממזמן להחליף מסך מבחינת העיניים.

LCDים עדיפים בכל פרמטר כלשהו מהבחינה הזו - בהמון.

17" כל מה שתמצא הוא זבל סיני או סטוקים ישנים בטירוף.

19 אולי תצליח למצא איזה דל נחמד (מה התקציב)?

הסטנדרט בימינו הוא 22" WIDE.

עכשיו לך תמדוד שוב את המרחק בהתחשב במסך LCD (כלומר בעובי 2 ס"מ ולא בעובי של CRT) - המס' 40 אולי רלוונטי לCRT (כי עובי של CRT 17" הוא גם ככה מעל 40 ס"מ) - כלומר תכלס יש לך יותר לכיוון ה60-70 ס"מ (מהעייניים למקום שבו ישב מסך LCD) שזה סבבה ל22" רחב או 19 מרובע (מבחינת גובה - זה כמעט זהה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי ממש הגדרה לתקציב, רק העלתי שאלה האם כדאי להחליף.

עכשיו כשאני יודע שכן, משהוא בסביבות אלף ש"ח אם קיימת חיה כזאת? תבין כמה שנים לא קניתי מסך ככה שאני לא מעודכן בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש מבצע בקרביץ 499 ש"ח למסך 19 - נראה לי שזה אמור לספק אותך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באלף ש"ח אתה קונה יופי של 22 אינץ' LCD. אם בא לך להשתגע יש אפילו LED בגודל דומה שעולים סכום דומה. אני לא מעודכן בהבדלים המשמעותיים (אם יש) בין הטכנולוגיות, אבל מסכי LED ממה שראיתי נראים קצת יותר טוב מה-LCD המקבילים שלהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המסך הוא הקשר היחיד שלך עם מה שרואים, וצריל שיהיה טוב לעיניים וטוב להנאה.

(בערך כמו צמיגים באוטו, מצבם ולחץ האויר בהם: זה הקשר היחד לכביש, לנסוע ולבלום).

כדאי להחליף.

מסך יכול לשרת אותך לצרכים שתארת 8-10 שנים. הטכנולוגיה במסכים לא רצה קדימה כמו במחשב.

המינימום כיום זה 20" והסטנדרטי 22. יש גם גדלים באמצע.

מסכי לד טובים אבל זה לא לד אמיתי, רק תאורה אחורית, ולדעתי יש אם לד עדיף לחכות שנה-שנתיים לשיפורים.

אם תתעמק - גם מספרי הקונטרסט שמנופפים בהם הם חרטה שיווקית (יש הבדל בין שחור ללבן ולאפור וכו' וכו')

הכי טוב ללכת לראות ולהשוות בעינייך. גם לתת משקל להמלצות של חברים.

דל הוא יצרן מהיותר טובים (ויקרים). אל תחסך 100 או 200 שח - ההבדלים לא גדולים במחיר אבל הבדלים גדולים באיכות תמונה וצפיה לאורך זמן.

אני אישית מצדד יותר בסמסונג ו- LG, לכל אחת יש מיליון דגמים ותצטרף להשוות באינטרנט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני אישית מצדד יותר בסמסונג ו- LG, לכל אחת יש מיליון דגמים ותצטרף להשוות באינטרנט.

ממש במקרה היום הייתי בבאג וראיתי שני מסכי HD של סמסונג באותו הגודל (23) - אחד LCD ואחד LED. הצבעים ב-LED בפירוש נראו יותר טוב, אבל גם ה-LCD נראה מצוין והוא עלה 1000 מול 1700... ל-LG הייתה תצוגה דומה, גם שם ה-LED נראה יותר טוב וגם ה-LCD היה מספק בהחלט, אבל כאן ההפרש היה קטן יותר וה-LED היה זול יותר (1200 אם אני זוכר נכון). אני משוכנע שאפשר למצוא את המסכים האלו גם יותר בזול במקומות אחרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יכול להיות שהחנות מכוונת את התצוגה כך שהמסך היקר יותר יראה יותר טוב בהפרש גדול יותר מההפרש האמיתי?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

יכול להיות. אבל לא נראה לי במקרה הזה - שניהם נראים מצוין. הצבעים ב-LED נראים פשוט קצת יותר חיים, שזה די עקבי עם מה שקראתי על טכנולוגיית LED (כזו או אחרת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תומר, ישנם רבים אשר לא מרוצים מהמעבר למשך רחב - אני לא בינהם, אך שים לב שמבחינת גודל הצפייה, מסך 19WIDE יראה לך מקביל ל17" CRT ואולי אפילו קטן יותר (אשליה בגלל עובי המסגרת).

ישנם לקנות עדיין מסכים חדשים בפורמט 4:3 ולא רחב 16:9/16:10, שווה בדיקה.

בכל אופן ממליץ לך על מעבר ל20" ומעלה לפחות, המחירים גם לא בשמים.

מחירם של מסכי הLED למחשבים ירד והתמונה בהם מצויינת.

לגבי הצפייה בסרטים, אם אתה צופה בסרטים מהמסך הזה אז תבדוק את הMS שלו, פחות מ4 יספק לצפייה טובה בסרטים, ככל שהMS יורד, כך המחיר עולה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם רק עכשיו אתה מחליף את הCRT, אתה לא מחליף מסך לעתים קרובות לכן תשקיע במשהו טוב.

מינימום 22 אינץ'. רק אל תקנה בבאג כי המחירים שם בשמיים.

עכשיו בעבודה החליפו לי מ17 אינץ' LCD ל19 אינץ' רחב ולדעתי ה19 אינץ' הוא ירידה ברמה (מה עוד שהוא בפועל 18.5 אינץ).

שני הגדלים האלה ראויים לדילוג וחבל להתעכב עליהם.

היום אתה יכול לקנות מסך 22 טוב ולקבל כמה מאות עודף מ1000.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מתעלק: איפה ניתן לרכוש היום מסך LCD בתצורת 4:3 ורצוי של חברה מוכרת ולא סינית? שונא מסכים רחבים ובקרוב אאלץ לרכוש מסך חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...