Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעונין לדעת איך מחליפים טטויטר וופר באוקטביה.

את הגריל של הטוויטר שמשולב עם כפתור לפתיחת חלון הצלחתי לפרק, והוצאתי עוד בורג כוכה משם, אבל לא מצאתי איך להוציא את הטוויטר. הוא יושב על מין פלסיטק כזה .

מישהו מבין על מה אני מדבר?

תודה.

פורסם

הטוויטר מחובר לפלסטיק המדובר עם הלחמת פלסטיק אם אני לא טועה, (ככה זה בלאון שלי) ולכן הפיתרון הוא לשבור ולחבר את החדש בעזרת חיבור התושבת שמגיעה עם הטוויטר אל מתחת לגריל בדרך כל שהיא, דרושה יצירתיות. או פיתרון יותר יפה הוא התקנת הטוויטר החדש על הדש בורד.

מזל טוב על האוקטביה שעוד לא יוצרה, ד"א. ;)

פורסם

התכוונתי עם רישוי 2011:)

אלכס אתה והוא אומרים דברים שונים בעצם לא ?

אני חושב שבאמת נתקין על הדש, פשוט בלי כיסוי זה דיי תופס את העיון כך שאני מעדיף מאחורי הגריל המקורי.

אלכס יש רק שתי ברגים באזור התחתון של הדלת נכון ?

תודה

פורסם

לא אומרים דברים שונים, אלכס הציע פיתרון שלא חשבתי עליו בסך הכל, בגדול הוא אומר כמוני שעל התושבת האורגינלית אתה לא תוכל להרכיב את הטוויטר החדש, מנסיוני הוא גם לא יכנס לתוכה.

על זה שבשביל להגיע אליו צריך לפרק את הדופן חשבתי שכבר עלית לבד..

פורסם
התכוונתי עם רישוי 2011:)

אלכס אתה והוא אומרים דברים שונים בעצם לא ?

אני חושב שבאמת נתקין על הדש, פשוט בלי כיסוי זה דיי תופס את העיון כך שאני מעדיף מאחורי הגריל המקורי.

אלכס יש רק שתי ברגים באזור התחתון של הדלת נכון ?

תודה

יש לך גם בידית של הדלת שניי ברגים גדולים

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

מוטי? אתה הולך להתקין את הסט שקיבלת במפגש? ה-UP6I?

אם כן... תשקיע מאוד בהתקנה שלך ובהתאם תקבל את התוצאה.. על איטום חשבת?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אלכס-תודה רבהעל ההשקעה. לתמונה הראשונה שהעלית הגעתי-

לשניה- מצאתי את הברגים.

לשחרר את הבורג כוכב שנמצא לייד הטוויטר ולהוציא את שתי הברגים שבתחתית הדלת וזהו ? היא בחוץ?(אני מדבר על הדלת של הנוסע לא של הנהג.

יש שם עוד תמונה שקשורה לנוסע אני חושב בגלל זה אני שואל.

גל זה UP6 ולא הI החדש יותר.

זה דיי תלוי בתקציב- כרגע אני בכלל חושב שאעבוד עם מגבר עם מנחת מובנה ולא עם הרוקפורד שלי .

• תוכן חדש...