Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן-רוף תוספת למחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לוי יכול לכתוב מה שבא לו, אבל אף אחד לא חייב לרכוש לפי ההמלצה שלו. אתה חושב שגג לא מקורי מוסיף לערך הרכב ואילו אני - אם הייתי מחפש רכב משומש - לא הייתי נוגע ברכב שבוצע בו הוונדליזם הזה.

+:mm_yeah:

אייל

השאלה אם יימצא הפראייר עוד 3 שנים שיסכים לשלם תוספת על גג בהתקנה מקומית שגם נראה מגוחך וגם פוגע בעמידות המרכב בפני תאונות/ התהפכויות.

+:mm_yeah::mm_yeah:

מסכים עם כל מילה ולדעתי ממש מיותרת התוספת הזאת לא יודע איך זה נהיה כזה נחשק פה בארץ כאילו יעדיפו לקנות רכב בלי מנוע אבל העיקר סאן רוף.

פורסם
יש מתקין במשמר השבעה.

ש.א סביר, שמתי לך קישור לגלריה של מאזדה 3.

http://www.sunroof.co.il/gal2.aspx?a=181

שאל אותם.

אני בטוח שזה עולה יותר מ 2500 ש"ח.

בכיף שיהיה.

לידיעתכם, ש.א סביר נמצא בגנות ולא בשבעה.

אגב מתקין מקומי מדובר במתקין המקומי של סיאט...יענקי אתה קונה סיאט בצבע צהוב בננה ורוצה סאן רוף..שולחים לאבירם מחברת ש.א. סביר.

אני אגב עסקתי רבות ביבוא גגות עבורו מהולנד.

קפיש?

• תוכן חדש...