Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן-רוף תוספת למחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני אמור לקבל בימים אלה מזדה 3, 5 דלתות, חדשה.

אני שוקל להתקין לה סאן-רוף בארץ אצל אחד המתקינים. (שמעתי שיש אחד ליד משמר השבעה שהוא טוב)

מישהו יכול להעריך בכמה זה מעלה את שווי הרכב בעת המכירה.

מעדיף לקבל תשובה באחוזים, במידה ומישהו יודע. כך שאוכל להעריך גם מהי התוספת בעוד 3 שנים כשאמכור את הרכב. (או שלדעתכם התוספת לשווי לא תשתנה ב-3 שנים)

פורסם

על תוספות והתקנות לא מקוריות שלא מוכרות במחירון לוי יצחק לא מקבלים תוספת למחירון

קח את זה בחשבון, אם זה לא בא מהחברה כסטנדרט אפילו יורידו לך על זה בעת מכירה עתידית...

זכותך לבקש תוספת בשוק הפרטי, אך לא כולם יתייחסו לכך

Confidence In Motion

פורסם

לפי החוק אסור לפתוח גג ברכב שלא הגיע כך במקור. אתה תכשל על זה בטסט ויכול להיות שתקבל הורדה מהכביש.

וזה לשם שינוי משהו טוב.

ורק שאני אבין, אתה רוצה להתקין גג שמש בשביל התוספת למחירון?

תקנה מקורי ותהנה מהתוספת הזאת כבר במעמד הקניה.

פורסם
לפי החוק אסור לפתוח גג ברכב שלא הגיע כך במקור. אתה תכשל על זה בטסט ויכול להיות שתקבל הורדה מהכביש.

וזה לשם שינוי משהו טוב.

זה ממש לא נכון.

אם אתה מתקין אצל מתקין גגות מורשה, אתה מקבל ממנו אישור התקנה ומאשר את הגג הנפתח ברישיון ללא כל בעיה.

פורסם

בוקי צודק, מתקין מורשה "יכניס" את זה לרישיון בדיוק כמו וו גרירה\כננת וכדומה.

כמה אחוזים יעלה את המחירון? 5-(מינוס חמש) אחוז ומטה.

פורסם

הגזמת, ברור שזה יעלה את המחיר בכמה אחוזים.

לרוב האנשים לא אכפת אם זה מקורי או לא מקורי, והם לא מבינים את ההבדל.

גג נפתח זו תוספת שרבים חושקים בה.

פורסם

למה לך לעשות חור בגג שבא שלם מהמפעל רק כדי שאולי (כמעט בטוח שלא) לקבל תוספת במחיר במעמד המכירה?

ההתקנות שעושים כאן בארץ לא תמיד איכותיות - יש סיכוי שיהיו לך דליפות מים בחורף או המנגנון לא יעבוד וכדומה. חבל.

תוסיף את המחיר של ההתקנה למחיר של אוטו ללא גג שמש ותקנה כבר אחד עם גג-שמש מהמפעל.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
על תוספות והתקנות לא מקוריות שלא מוכרות במחירון לוי יצחק לא מקבלים תוספת למחירון

קח את זה בחשבון, אם זה לא בא מהחברה כסטנדרט אפילו יורידו לך על זה בעת מכירה עתידית...

זכותך לבקש תוספת בשוק הפרטי, אך לא כולם יתייחסו לכך

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו? עוד מישהו יאמין לך בטעות.

מחירון לוי יצחק פתוח לידי עכשיו ובערך מאזדה תחת הערך תוספות יש התייחסות לגג נפתח הרכבה מקומית והתוספת על כך היא בשנים 03-04 3000 ש"ח, 05-06 4000 ש"ח, 07-08 5000 ש"ח, 09 - 6000 ש"ח ו10 - 7000 ש"ח. אז פעם הבאה אל תבדוק לפני שאתה מדבר.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רק בגלל שזה בוקר ואין לי כוח לפתוח אותו על רגל שמאל בגללך

הרכבה מקומית אומר התקנה של החברה פה בארץ, לא אומר התקנה חיצונית במקום עצמאי שלא קשור למאזדה

אני עובד עם לוי יצחק כחלק מהיום יום שלי אז לבוא ללמד אותי עליו יהיה קצת קשה יותר

עריכה: וכחלק מההגיון האישי שלך, זה באמת נראה לך שאתה תעשה התקנה ב2500 ש"ח על מאזדה 2010 ולוי יצחק יוסיף לך 7000 למחירון???

Confidence In Motion

פורסם
רק בגלל שזה בוקר ואין לי כוח לפתוח אותו על רגל שמאל בגללך

הרכבה מקומית אומר התקנה של החברה פה בארץ, לא אומר התקנה חיצונית במקום עצמאי שלא קשור למאזדה

אני עובד עם לוי יצחק כחלק מהיום יום שלי אז לבוא ללמד אותי עליו יהיה קצת קשה יותר

עריכה: וכחלק מההגיון האישי שלך, זה באמת נראה לך שאתה תעשה התקנה ב2500 ש"ח על מאזדה 2010 ולוי יצחק יוסיף לך 7000 למחירון???

כרגע עברתי על כל מחירון לוי יצחק ולא מוזכר בשום מקום שתוספת מקומית מותנת בכך שהיא בוצעה בחברה בארץ, בקיצור עד שלא תביא הוכחות לדברים שלך הם שווים כקליפת השום.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מאיפה אתה מביא את השטויות האלו? עוד מישהו יאמין לך בטעות.

מחירון לוי יצחק פתוח לידי עכשיו ובערך מאזדה תחת הערך תוספות יש התייחסות לגג נפתח הרכבה מקומית והתוספת על כך היא בשנים 03-04 3000 ש"ח, 05-06 4000 ש"ח, 07-08 5000 ש"ח, 09 - 6000 ש"ח ו10 - 7000 ש"ח. אז פעם הבאה אל תבדוק לפני שאתה מדבר.

אם תעיין לעומק במחירון לוי (יצחק), תמצא שבדגמים מסוימים ישנה תוספת לצבע מטלי. בעוונותי עדיין לא שמעתי על עסקה שנסגרה עם תוספת התשלום הזו, אבל מי יודע...

אגב לוי יכול לכתוב מה שבא לו, אבל אף אחד לא חייב לרכוש לפי ההמלצה שלו. אתה חושב שגג לא מקורי מוסיף לערך הרכב ואילו אני - אם הייתי מחפש רכב משומש - לא הייתי נוגע ברכב שבוצע בו הוונדליזם הזה.

פורסם

הגג הנפתח שמתקינים בארץ הוא די קטן ובנוסף הוא במאזדה 3 זה יעשה לך בעיות בגלל שיש חיבור לנורה במושב האחורי שעוברת בגג

פורסם

המחיר של ההתקנה הזאת הוא סביב 10,000 שקלים מה שאומר שיותר זול כבר לקנות את דגם ה-2 ליטר שמוסיף עוד אביזרים וכולל את הסאנרוף.

• תוכן חדש...