Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עשה סיפור דומה לחבר אחר.

בזמנו, היה אטרף של גורי פיקינז- כולם רצו גורים של פיקינז.

הוא פרסם את המספר של החבר ביד 2 עם הודעה על מכירת גורים מהורים גזעיים במחיר זול.

בהחלט היה מטרד אמיתי לחבר.

אהבתי את הרעיון של עידן עם הדירה בשנקין- הייתי מגדיל ראש ומפרסם דירה בבוגרשוב/רוטשילד/הירקון בסכום מצחיק.

פורסם
שחכתם את העצה הכי טובה:

פרסם 106 ראלי במחיר מחירון :shock:

:lol:

אף אחד לא יתקשר עם כזאת מודעה, היא לא אמינה בכלל....:wink:

אם היית רואה מודעה "למכירה BMW 325 עם 1700 כ"ס, כנפיים של F16 וגלגלים של ויירון" היית מתקשר ?

סביר להניח שהמודעה הזאת של ה-BMW היתה מתפרסמת יחד עם המודעה של ה-106 מחיר מחירון בטופיק של "שרשור תמונות מודעות וסרטונים מצחיקים".

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אפשר לפרסם גם מודעת היכרות "בזמן הוורוד".

עידן

עידן , "זמן הוורוד"?? WTF :sissies:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מנסיון :

-תוכי ג'אקו האכלת יד ב300 שח

-גורים גזעיים כל שהם למסירה

-האצ'בקים, POLO 16V במחירי מחירון מינוס

*החבר יצטער על היום שבו התחבר לאחת מחברות הסלולר

פורסם

מצטער, אבל אתם חבורה של ילדים בכיתה ה'

בערך בגיל הזה המתיחה הנ"ל נראת לילד גאונית ומצחיקה.

אבל רוב המגיבים כאן בני 20+

ראבאק, מה מצחיק בלמרר את החיים לבן אדם, ועד לאחד שאתם קוראים לו "חבר"?

נהנה לראות איך אחרים סובלים?

לך תדפוק את הראש בקיר, זה יעבור.

פורסם

הם צודקים^ תעשה לו BUT SEX SURPRISE!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
מצטער, אבל אתם חבורה של ילדים בכיתה ה'

בערך בגיל הזה המתיחה הנ"ל נראת לילד גאונית ומצחיקה.

אבל רוב המגיבים כאן בני 20+

ראבאק, מה מצחיק בלמרר את החיים לבן אדם, ועד לאחד שאתם קוראים לו "חבר"?

נהנה לראות איך אחרים סובלים?

לך תדפוק את הראש בקיר, זה יעבור.

החזרת לי את האמון בבני אדם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

חח אם מישהו יעשה לי את המתיחה הזו, מהר מאוד הוא ישבור לעצמו את האף.

אני אוהב לדבר בטלפון, אני זורם עם שיחות שאין לי מושג לגביהם.

פעם עשו לי משהו לא מצחיק בכלל

התקשרו אלי מביטוח לאומי לכאורה, ודי אכלתי את זה, בסוף מי שעשה את זה אמר שזה הוא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פעם עשיתי לחבר משהו נחמד.

הלכתי עם חבר אחר (שחבר א' לא מכיר) וראיתי אותו נוסע בחניון.

ואז החבר השני (הם לא מכירים) התקשר (ביוזמתי) ואמר לו שהוא מבילוש, שידליק וינקר וייסע בדיוק מטר. אח"כ אומר לו שיתקדם עוד 20 ס"מ, כי הוא בתצפית כבר תקופה ארוכה. וההוא אכל את הלוקש :lol:. ככה שיגענו אותו, סע קדימה ואחורה...

לא כדאי להתעסק איתי :wink:

פעם אחרת חבר התקשר אליי ואמר שהוא שוטר (עיוות את הקול והתקשר ממספר אחר) והם עוקבים אחרי רכבים ספורטיביים, שאני עושה רייסים (בחיי שלא :lol:) ושאני במעקב. האמת, נפלתי בפח.

לסא"ל אצלינו הייתה שברולט אוואו מסריחה שהוא אהב כבבת עינו. על היום הראשון, כשהרכב עם הניילונים אמרתי לו ששפשפתי את כל הצד של הרכב, אבל לשמחתו, ברוך ד', אני מרגיש טוב. :lol:

הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלו... כמובן שהייתה מתיחה.

פורסם

"למכירה סיוויק 95' קופה ידנית לבנה, 78 אלף קילומטר יד 1!! מחיר מעל המחירון"

עושה פלאים המודעה הזאת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש את המפגר שהתקשר אלי בשבוע שעבר, התחזה לבוחן תנועה ושאל על השיפורים שעל הוולוו (אין שיפורים, רק רעיון לעשות המרה חוקית לידני).

הוא גם שאל אותי דברים על הפורום.

היה יכול להיות מצחיק אם היו עושים את זה טוב.

הבעיה היא שנתנו לי את מספר הזהות שלי (האוטו לא על שמי) ושאלו כל מני דברים שלא רלוונטיים והעלו לי את החשד.

היה פוטנציאל להצחיק או להכעיס.

בסוף זה אכזב.

מתיחה משעשעת יכולה להיות להחליף לו את לוחיות הרישוי בצורה ברורה מאוד שהוא ישים לב לזה, ולשים אותן על הרכב שחונה לידו (כל עוד זה רכב של מישהו שנתן הסכמה).

זה יבלבל אותו חזק.

• תוכן חדש...