Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ כבל אופטי עבור ALPINE 502R 2DIN, זה הדגם KWE-610A.

ואם מישהו יודע מחיר זה גם יעזור, הוא עולה בארה"ב 104$.

ככה נראה הכבל http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/products/2008/500/p500KWE610A-F_dg.jpeg

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני חושש שאין לך ברירה. סביר להניח שהמחיר בארץ יהיה מופקע לחלוטין אם בכלל תמצא כבל כזה.

מדובר בכבל שאינו מיוצר יותר ומחיפוש זריז מצאתי שבאנגליה הוא נמכר ב 100 פאונד.

אני מציע לך לחפש ב diymobileaudio מדריך להרכבת כבל כזה מכבל אופטי רגיל, משיטוט בגוגל הבנתי שכנראה היה מישהו שעשה את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רמז - פנסוניק

הבאסה שזה באמת כבר לא מיוצר.

תחפש את הראש המרובע של הכבל ותעשה לו איחוד עם אופטי

אופציה אחרת - פשוט תשתמש בai net

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על התשובות, אני מודע שפנסוניק משתמשים באותו כבל את הוא באמת לא מיוצר ולא מצאתי מישהו שמוכר.

לגבי הקונקטור המרובע, איפה אני מוצא כזה כי גם על זה חשבתי אך לא מצאתי רק ראש כזה.

לגבי ai net לפי מיטב ידיעתי הוא עבור שליטה על הפרוססור ולא עבור העברת סאונד, אלא אם אני טועה פה? אשמח להבהרה בעניין

תודה מראש..

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

ה AINET הוא גם עבור העברת הסאונד וגם השליטה בכבל אחד וחוסך את ה RCA.

בנוגע לכבל, גם פיוניר משתמשים בכבל הזה

Panasonic cable : CA-LRD60

Alpine cable : KWE-610A

Pioneer version is : CDE6366

תנסה אחד מאלה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עזרתם לי מאוד, אחפש את הפיוניר.

תודה.

• תוכן חדש...