Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרסו מוטורוס תתחיל לשווק בקרוב גרסה חזקה יותר לפלואנס, עם מנוע בנפח 2 ליטרים ותיבת הילוכים רציפה.

לחדשה המלאה

rf1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מחיר טוב מאוד לגירסאת 2 ליטר , הרכב מאובזר ברמה טובה, יכול בהחלט להישקל כחלופה למי שרוצה לחסוך בשווי השימוש ולהעדיף את הרכב על ה6 וחברותיה לקבוצה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בדיוק באתי לכתוב על זה עכשיו. הייתי בסוכנות משנה היום (סליל הצתה שהלך במגאן) ושאלתי עליה כי ה 1.6 ליטר אוטומט לא בא בחשבון מבחינתי (שאלתי גם על הידנית אבל היא לא מתוכננת להגיע).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשעה טובה השיווק החל.

המחיר הוא 135,000 ש"ח לא כולל אגרת רישוי ותוספות.

יש כבר מכוניות בארץ.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
בשעה טובה השיווק החל.

המחיר הוא 135,000 ש"ח לא כולל אגרת רישוי ותוספות.

יש כבר מכוניות בארץ.

דווקא הים אמרו לי שעוד חודשיים יהיו מכוניות.

פורסם

אני עובד כאיש מכירות באולם התצוגה הראשי בת"א.

אתה מוזמן לשתות קפה (אם אתה באיזור) ולפתוח הזמנה.

ד"א הם לא ממש טועים,משום שכרגע יש מכוניות בודדות בצבעים שחור וכסף.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

מדוע לא מיבאים לגונה דור 3 ארצה?

כנראה בשל הצלחתה המסחררת של הלגונה היוצאת וזו שקדמה לה.

אף רנו גדולה לא הצליחה בארץ, מעולם, מה שהביא את קרסו להחלטה לא לייבא את המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני עובד כאיש מכירות באולם התצוגה הראשי בת"א.

אתה מוזמן לשתות קפה (אם אתה באיזור) ולפתוח הזמנה.

ד"א הם לא ממש טועים,משום שכרגע יש מכוניות בודדות בצבעים שחור וכסף.

את הרכישות אני עושה בסוכנות המקומית גם בגלל יחס מעולה וגם בגלל שזה קרוב ונוח. בשבועות הקרובים אני גם אחליט אם אני הולך שוב על רכישה או על ליסינג (כמו בכל החלפת רכב אני עושה את החשבון הפשוט ומחליט). אני מאוד מרוצה מהמגאן הנוכחית ויש לה יתרון גדול של הגיר הידני אבל בכל זאת היא כבר כמעט בת חמש.

פורסם
למה לא מייבאים את מגאן 3 המשווקת במערב אירופה?

אתה (או מישהו אחר) יכול להסביר לי, על מה אתה מדבר?

יש לך תמונה של מגאן 3 ממערב אירופה (שונה ממגאן\פלואנס שנמכרת כאן)?

אני (אולי בשוגג) עד עכשיו חשבתי, שפלואנס זה שם מסחרי למגאן 3 סדן.

על מגאן האצ'בק החדשה רשום MEGANE, זה לא מגאן 3?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדובר בשתי מכוניות דומות מאוד אבל שונות. פלואנס מיוצרת בטורקיה ומשווקת ברוסיה, טורקיה וישראל. מגאן 3 מיוצרת בצרפת ומשווקת במערב אירופה.

הנה למשל לוח השעונים של המגאן 3:

http://www.diablomotor.com/wp-content/uploads/2008/09/347e0hy.jpg

וישנם עוד הבדלים בין הרכבים,למשל הדשבורד במגאן בנוי מיחידה אחת ובפלואנס משתיים, הבדלי עיצוב קלים ועוד.

על הפלאונס-האצ'בק מודבק בארץ הכיתוב "מגאן-פלואנס", זה בפירוש לא אותו רכב שמשווק באירופה כמגאן 3, אלא גירסת ההאצ'בק של הפלואנס.

פורסם
למה גם מערכת CF חוטאת וקוראת למשפחתית גדולה רכב מנהלים?

מדוע לא מיבאים לגונה דור 3 ארצה?

א. הם דווקא לא.

ב. כי אין מי שיקנה אותה.

ושאלה לג'ק: מדוע לא מביאים את המנוע הזה לגרסת ההאצ'בק?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא בטוח שלא יהיה מי שיקנה את הלגונה. נסעתי בה בהולנד והיא פשוט רכב מעולה. הבעלים שם גם מציין שעלויות האחזקה לא גבוהות.

אני במקום קרסו הייתי מביא את המגאן 5 דלתות בגירסת ליסינג לציי הרכב ואת הפלואנס רק עם המנוע החזק יותר והאבזור העשיקר וממצב אותה מעל לרכבי קבוצה 2 שתתחרה ברכבים יקרים ממנה בהרבה.

בקשר ללוח השעונים, אישית מעדיף את הלוח שנמכר בארץ עם פחות תצוגות דיגיטליות ויותר מחוגים. זה הרבה יותר נוח.

פורסם
מדובר בשתי מכוניות דומות מאוד אבל שונות. פלואנס מיוצרת בטורקיה ומשווקת ברוסיה, טורקיה וישראל. מגאן 3 מיוצרת בצרפת ומשווקת במערב אירופה.

הנה למשל לוח השעונים של המגאן 3:

http://www.diablomotor.com/wp-content/uploads/2008/09/347e0hy.jpg

וישנם עוד הבדלים בין הרכבים,למשל הדשבורד במגאן בנוי מיחידה אחת ובפלואנס משתיים, הבדלי עיצוב קלים ועוד.

על הפלאונס-האצ'בק מודבק בארץ הכיתוב "מגאן-פלואנס", זה בפירוש לא אותו רכב שמשווק באירופה כמגאן 3, אלא גירסת ההאצ'בק של הפלואנס.

הפלואנס היא גרסת הסדאן למגאן 3, אפילו שהיא נראית שונה ממנה (גם בלוח השעונים). בארץ נמכרת המגאן (האצ'בק) עם מנוע 1.6 ל' בלבד נכון לעכשיו ולכל מי שחשקה נפשו בסדאן, יצטרך להסתפק בפלואנס. מגאן 3 אגב, מיוצרת בצרפת, ספרד, ובאותו מפעל בטורקיה בו מייצרים את הפלואנס.

• תוכן חדש...