Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ואני צריך את עזרתכם. התקציב כמו שרשמתי הוא 100 אלף, עכשיו השאלה אם עדיף חדש או משומש, מליסינג או לא.

ההעדפות שלי הן: עדיפות לרכב קטן (כי הוא רק בשבילי רוב הזמן), אמינות, חסכוני בדלק.

השאלה הגדולה היא בעצם האם לקנות רכב חדש שיהיה יחסית פשוט או רכב משומש שיהיה יותר איכותי אבל מצד שני הוא עבר הרבה בחייו.

אשמח אם תעזרו לי

פורסם

אם אתה צריך רכב קטן וחסכוני לך על סיאט איביזה או אם אתה רוצה ממש חסכוני סוזוקי אלטו :).

בכל אופן 100 אלף ש"ח זה המון כסף ויש לך הרבה אפשרויות מגניבות.

אני אישית מעדיף חדש!

בהצלחה!

פורסם

מצתרף לדעתו של קודמי. רכב חדש בקטגורייה שאתה רוצה נכנס לך בתקציב. למשל איביזה (יש עדיין את המבצע על דגם 1.6 מאובזר ב-94K?), שקודה פאביה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שקודה פאביה 1.2TSI תתאים לך.

גם חסכונית

גם חזקה

וגם חדשה...

תוכל לקנות גם פיאט 500 חדשה לגמרי מאוטו-דיל או מטרייד מוביל ואפילו תשאר עם עודף ביד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקש נסיעת מבחן על:

1. סיאט איביזה 1.6 DSG רק קח בחשבון שבקרוב מאוד מחליפים לה מנוע ל 1.2 TSI
  2. סקודה פאביה 1.2TSI גרסא בסיסית ב 101K
  3. פורד פיאסטה (105K)
  4. סוזוקי סוויפט (101K)

בהצלחה. בקשר ליד 2 חכה לתגובות נוספות, מה שלדעתי אם אתה לא צריך אוטו חזק במיוחד או משהו מיוחד

תמיד עדיף לקנות אוטו חדש עם אחריות יצרן.

פורסם

יונדאי I20: מחיר 103-111K ל-1600 אוטומטיות, תלוי ברמת גימור

:-)

אחת הסופר-מיני הבטוחות בשוק, אם זה חשוב.

פורסם

סוזוקי ספלאש היא קטנה יותר וצנועה יותר אבל תשאיר לך ביד עודף של 8000 שקלים והיא מציעה תמורה טובה למדי.

בהצלחה.

פורסם
סוזוקי ספלאש היא קטנה יותר וצנועה יותר אבל תשאיר לך ביד עודף של 8000 שקלים והיא מציעה תמורה טובה למדי.

בהצלחה.

בניגוד לאחרות, הספלאש מרגישה כמו "אוטו צעצוע" - פלסטיק זול ופשוט, חלונות ידניים מאחור, מנוע חלוש - שום דבר ששווה להמליץ עליו!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הבחור רוצה רכב חסכוני, ואתם ממליצים לו 1.6 אוט', למה?

תבדוק אולי טויוטה יאריס משומשת (זאת בלי הגיר הרובוטי), תשאיר לך הרבה מאוד עודף מ-100K.

או אפילו יאריס חדשה עם הגיר הרובוטי במידה וזה לא מפריע לך. אחד הרכבים החסכוניים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלום רב,

אני מעוניינת לקנות רכב משפחתי .

רכב שהינו חסכוני בדלק.

יד שנייה.

בתקציב של 70,000 ש"ח.

ורכב בטיחותי .

אבקש את המלצתכם והסברים תודה רבה.

פורסם
שלום רב,

אני מעוניינת לקנות רכב משפחתי .

רכב שהינו חסכוני בדלק.

יד שנייה.

בתקציב של 70,000 ש"ח.

ורכב בטיחותי .

אבקש את המלצתכם והסברים תודה רבה.

אני חושש ששאלתיך לא ממש קשורה לדיון הזה, פתחי דיון חדש לנושא שאלתיך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...