Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדני הבמה שלך ספר בבקשה בלי שקרים למה?

1. רון דרור מבקש תמיכה להפעלת מתחם ספורט מוטורי ? לשם כך קיבל תשלום מאירדא ?

2. מדוע לא היה פילוט ? מדוע קברת אותו ? מדוע יכולנו להתחרות בתנאים מקבלים עד היום - ואנחנו לא !

קח את הזמן , שלא תפספס.....

פילוט.jpg

יובל מלמד

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתי לב שמלמד חזר לשידור.

תמשיכו.

כנראה שהתיבה מאוד גדולה.

אולי כך נמצא את ה"אשמים" בסוף.

פורסם

אני מקווה שתבוא תשובה מדני רק למען הידיעה ההיסטורית. אולי נלמד ממנה לגבי העתיד .

שני סעיפים בחקיקה לפחות עמדו לצידנו ( האחד מוזכר במסמך. סעיף 74 לפקודת התעבורה )

סמכות להחיל את ההוראות או לפטור מהן

74. שר התחבורה רשאי להודיע ברשומות שהוראות הפקודה או התקנות, כולן או מקצתן, יחולו על סוגי מקומות שצויינו בהודעה ושלא היו חלים עליהם אילולא ההודעה, או שלא יחולו על סוגי מקומות שצויינו בהודעה ושהיו חלים עליהם אילולא ההודעה.

השני סעיף 158 לתקנות התעבורה

איסור אימונים, התעמלות ומשחקים בדרך

תק' (מס' 3) תש"ל-1970

158. (א) לא יתאמן אדם בדרך, לא יתרגל ולא יתעמל בה, ולא ישתתף במשחקים בתחרויות ספורט, במירוצי אופניים ובדומה, אלא אם ניתן לו, או לקבוצת בני אדם שהוא נמנה עמה, היתר לכך על ידי קצין משטרה, ובהתאם לתנאי ההיתר.

חלק מהגדרת הדרך בפקודת התעבורה מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

מה נשאר סוגיית ביטוח. קלי קלות . אין חוק אין תקנות שהם הסיבה /התירוץ למה היום אין ביטוח. הכל לפי חוקי /תקנוני ההארגונים הבינלאומיים.כך נכתב במסמך לא צריכה להיות בעיה. נכתב רבות כי הוצא כיסוי בערבות אישית של דני כך הוא כתב.

אז מה קרה??

האמת .לא חשוב בכלל. כי אנחנו כאן והיום ולא בוכים על חלב שהפך מזמן כבר לגבינה מסריחה.

יובל אתה וחבריך אשמים!!!! לא דני!!! כי לא השכלתם להבין אז את מה שאתה מבין היום ואולי גם אחרים

אני דני סיימתי:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגיע גם תגיע.

סמוך.

נ.ב. לדעתי כל מי שיש לו מסמך כל שהוא להוכחת צידקתו, טוב יעשה אם יפרסמו.

אם זה מה שקורה על פני השטח, מה קורה מתחת?

פורסם
אני מקווה שתבוא תשובה מדני רק למען הידיעה ההיסטורית. אולי נלמד ממנה לגבי העתיד .

שני סעיפים בחקיקה לפחות עמדו לצידנו ( האחד מוזכר במסמך. סעיף 74 לפקודת התעבורה )

סמכות להחיל את ההוראות או לפטור מהן

74. שר התחבורה רשאי להודיע ברשומות שהוראות הפקודה או התקנות, כולן או מקצתן, יחולו על סוגי מקומות שצויינו בהודעה ושלא היו חלים עליהם אילולא ההודעה, או שלא יחולו על סוגי מקומות שצויינו בהודעה ושהיו חלים עליהם אילולא ההודעה.

השני סעיף 158 לתקנות התעבורה

איסור אימונים, התעמלות ומשחקים בדרך

תק' (מס' 3) תש"ל-1970

158. (א) לא יתאמן אדם בדרך, לא יתרגל ולא יתעמל בה, ולא ישתתף במשחקים בתחרויות ספורט, במירוצי אופניים ובדומה, אלא אם ניתן לו, או לקבוצת בני אדם שהוא נמנה עמה, היתר לכך על ידי קצין משטרה, ובהתאם לתנאי ההיתר.

חלק מהגדרת הדרך בפקודת התעבורה מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

מה נשאר סוגיית ביטוח. קלי קלות . אין חוק אין תקנות שהם הסיבה /התירוץ למה היום אין ביטוח. הכל לפי חוקי /תקנוני ההארגונים הבינלאומיים.כך נכתב במסמך לא צריכה להיות בעיה. נכתב רבות כי הוצא כיסוי בערבות אישית של דני כך הוא כתב.

אז מה קרה??

האמת .לא חשוב בכלל. כי אנחנו כאן והיום ולא בוכים על חלב שהפך מזמן כבר לגבינה מסריחה.

יובל אתה וחבריך אשמים!!!! לא דני!!! כי לא השכלתם להבין אז את מה שאתה מבין היום ואולי גם אחרים

אני דני סיימתי:lol:

צו/quote]

צודק מיליון אחוז !!!

למה נכנסתי בכלל לשרשור ?

כי דני תוקף את הרשות ואת העובדים שם בלי סוף ! מקבל גיבוי להתנהגות הזאת מאירדא

אני יעלה פה מסמכים תכתובות מייל - בלי סוף עד שהאיש .... הזה פשוט יפחד לכתוב אות, פה או בכל פורום אחר בנושא

ובעניין המקצועי דני אחרי ששכנעת את החברים באירדא כמה עבודתך איכותית ( גם לדברי אלון פה בפורום )

ואני המכשיל !

אלון ספר בבקשה האם בדקת את הדברים בעצמך לפני שפרסמת בפורום " עבודה מעולה בזמן קצר .... "

אם מי בדקת ? מי אמר מה ? דיברת עם יוסי ? מיטל ? איתי ? מי ???

לפני שהגעתם למסקנה שאני מכשיל !

דני בבקשה ! פרסם פה בפורום את תקנון קטגוריה N כמו ששלחת ונתרשם האם איכותי ? כולנו !

לאט אבל בטוח !

יובל מלמד

פורסם

אוי מלמד מלמד כמה קל לעוות דברים

על כל הרמה תקבל הנחתה.

מתחם ספורט מוטורי זו היתה בקשה שלנו כדי להכניס את הספורט המוטורי כחלק מתרבות נהיגה,מסלולים לריסון אגרסיות,חלק מבקשת משרד התחבורה דאז למסלולי החלקה.(ללימוד נהיגה מתקדמת)

אבל מניפולטור כמוך יודע להפוך בקשה לגיטימית לרווח עתידי של דני ואינטרס (שכחת שצריך מכרז על כל פעולה, כנ"ל למתחמים לספורט מוטורי חחח) תמשיך לעוות.

אני כמובן המכשיל הגדול של הפיילוט (עוד המצאה פרועה)

תבדוק עם החבר שלך סרוגו מי זו היתה מיכל ענבר (מוזכרת בטופס) שיספר לך סרוגו שישב איתי בישיבה יחד איתה ברמת החייל בבית קפה ומה היא רצתה בתמורה לפיילוט (היא זו שלמעשה היתה הלוביסטית שבכלל הביאה אותנו לישיבה) אם סרוגו ישר, שיזכר

אני הכשלתי? מה האינטרס שלי להכשיל, מלמד בוא לפחות תספר לנו.

ההפחדות שלך לא מזיזות לי מלמד, להיפך אני אוקיע אותך ואת התקפותיך הפרועות בכל מקום,אתה זה שמקבל כסף ומביא אפס תוצאות.

לגבי התקנונים?

אתה רוצה לפתוח פה חזית מי מבין בנושא ומי מתיימר להבין? מציע לך לרדת מזה התשובה לא תכבד אותך.

רק תאמר לי אם זה כלכ כך בעייה,מדוע עד היום אתה מסרב לשבת איתי על שולחן אחד וללבן את הנושא בצורה מכובדת?

זה לא יקדם את הנושא? מה הקשר בין כל האנשים שהזכרת לבין התקנונים? האנשים שהזכרת מקצועיים בתחום? אנחנו מדברים על תקנונים טכניים שאתה וברוך לביא בלבד מייצגים את הרשות (כשנגיע לתקנוני אירוע תכניס יועץ משפטי)נראה לך שכולם סתומים?

את מי אתה מנסה לעוור פה? אתה המבין הגדול של התקנונים? אתה רק במסגרת תפקידך בודק תקנונים, תרגע מלמד!!!

בוא תמשיך להוציא, כל נתון שתרצה,על כל שאלה תקבל תשובה.

ובכלל שאלת איך פתאום הגענו למשרד התחבורה לפיילוט?

הרי משרד הספורט מטפל בזה לא?

אני אענה לך,לישה ולכולם למה זה נכשל

כי בזמנו סגן שר הספורט היה איש ממפלגתו של ליברמן,ליברמן היה אז שר התחבורה, והתשובה שקיבלנו היתה כי 2 חברי המפלגה שמכהנים בתפקיד מקביל לא ילכו אחד כנגד השני, זו התשובה שקיבלנו.(הם ממתינים לחוק)

דני הכשיל טובה הבדיחה

יאללה תורך

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב במסגרת "התקפותי הפרועות" מה זה פרועות,פתאום רגישים לביקורת

הנה 4 שנים אתה יושב שם,ספורטאי "מתוסכל" כי דני לוי הרס לו את החלום (לא משנה שבזכותו הוא מקבל כסף כל חודש)

יועץ מקצועי לרשות,תגיד לי בבקשה

כמה פעמים ביקשנו לערוך פיילוט מחדש? אני מתכוון מאז 2004

כמה פעמים ביקשתי את יו"ר הרשות לעשות פיילוט יבש? (כאילו מרוץ,עם מכוניות פרטיות,)רק להסביר למשטרה,לכולם איך מתנהל אירוע?

למה עד ליום זה לא הזזתם את הנושא?

אתם חסיני ביקורת?

ממתין להגשה

עכשיו אתה מנסה להכניס טריז בין דני ל"אירדא"? וואללה נסיון מעניין, אולי יצליח לך אפילו.

יודע מה?

בוא נעשה ספורט אחר

בוא נשב על התקנונים הטכניים שגיירתי עבור ההתאחדות,בוא נשווה את העבודה שלי לשאר ההתאחדויות שהיגישו לך לאישור ואם אתה כנה עם עצמך תכתוב בפורום מי צודק ש"ישה" יאשר מתאים? הרי אתם בני ברית עכשיו

מירוצי מכוניות

פורסם

אל תשלח אותי לגבי !

תסביר פה בבקשה לכולם למה לא היה פילוט ? לא ענית ?

אתה היית בישיבות לא אני ? שמך מופיע בפרוטוקול לא שלי למרות שהכל עשינו "ביחד" זוכר פרוטוקולים

רוזוליו זוכר ?

דבר נוסף ( אם ניתן תענה לעניין בלי מגילות )

ממרץ 2000 עד דצמבר 2005

כמה פעמיים היית בכנסת ?

במשרד חינוך / ספורט

פגישות עם עו"ד צבי ענבר

פגישות עם עו"ד רון דרור

בגדול - כפולות של עשר

אני שמח לענות

היום לא ניתן לעשות פילוט כי הגופים שאז הסכימו היום מתנגדים. אתה יכול לשנות זאת ? בבקשה מי עוצר אותך ?

איתך רק שקיפות , תעלה לפורום את תקנון גרופ N אני אחריך

יובל מלמד

פורסם

מה אתה מתמם?לא מתאים לך מתוחכם

הרי עניתי לך ,השר ליברמן שהיה שר התחבורה דאז מול צבי הנדל שהיה סגן שר החינוך והספורט לא רצו ללכת ראש בראש

מכיוון שמשרד הספורט הוליך אז את המהלך של החוק.

ממרץ 2000 ועד ל2005 אומר לך שהייתי בעשרות ישיבות,חלקן לבד,חלקן עם לביא, פעם או פעמיים עם סרוגו,הרבה עם אמציה גזית,פעם עם מישל, מה זה רלוונטי? הא שכחתי, הרווחתי המון כסף בזה שעזבתי את מקור פרנסתי עבור כפויי טובה כמוך ואחרים.

הגופים שאז רצו, היום לא רוצים? הממממממ מעניין ,לא זוכר שחוץ מדיבורים אז מישהו באמת רצה (רוזוליו?) הצליח?

אבל היום למה באמת אי אפשר לעשות תרגיל יבש? הרי זה חוקי,זה יקדם לא?

אל תהיה אחרי בשום מקום (מפחד מעוד סכין בגב הרי אתה מומחה לרמוס) מלמד, תקנון גרופ N שייך ל"אירדא" לא לי, תבקש מהם רשות להעלות זאת בפורום, או שמא תשב איתי ונגמור את הנושא?לטובת הספורט המוטורי?

מירוצי מכוניות

פורסם

בוא נמשיך קצת ברשותך בשקיפות

בוא ספר פה לכולם מה קרה במשך התקופה בו סרוגו ואתה שלטו בעמותה?

בוא ספר לנו מהם ההישגים שהגעתם, אתה כמושך בחוטים בעמותה?

מדוע השעו אותך מהעמותה?

אתה האיש החשוב ביותר בספורט המוטורי היום,איך הגעת למצב בו העמותה בראשות גבי מלמד כמעט התמוטטה?

למה רצית ופעלת נמרצות למוטט את העמותה? אחרי שפרשת?

להזכירך מלמד בתקופה ההיא ישבתי בחוץ.

מדוע לא פעלת בצורה ממלכתית בהכירך את כל הנפשות הפועלות לנסות ולחבר את כולם ביחד? (הרי אתה חכם)

אפילו בצורה עסקית זה היה עוזר לך.

ותן לי להבין משהו נוסף

מדוע אתה כיבואן אביזרי,כלובי מירוץ, לא פוסל את עצמך מלשבת ולדון בנושאים הקשורים ישירות לתקנונים הטכניים המדברים על אותם אביזרים שאתה מייבא? זה נראה אתי?

מדוע אתה מתעקש דווקא בנושא הכלובים בתקנון מסויים אע"פ שזב ממש לא רלוונטי כי הם מופיעים במלואם בתקנון אחר?

נהייתי חופר?

קח אויר תענה

מירוצי מכוניות

פורסם

הסרב שלי אז אני ממשיך

מר מלמד היקר

בוא תזכיר ותרענן את זכרונינו בנושא הפיילוט שהכשלתי,(טוב שיש חברים טובים משמזכירים,כי אני עסוק רק " בלתקוף את הרשות")

רוזוליו אח אח אח רוזוליו

רוזוליו באמצעות החברה "עתירת הממון שלו" דרך הבשמים בע"מ הודיע לנו באמצעות פנייה אל עו"ד רון דרור(זה אליבא ד-ישה העו"ד מדרגה שנייה) שרק אם נבצע את הפיילוט דרכו הוא יעביר את ההחלטה לבצע פיילוט,אם לא הוא ידאג להכשיל זאת.(מיכל ענבר אני מזכיר)

אנו כמובן ידענו שרוזוליו "מומחה" ענק לאירועים, והדרך שבחר לעשות את הפיילוט בנגב יהיה "קליל" מבחינת עמידות הרכבים דאז.

הודענו לו שאנחנו נוציא מכרז לכל מי שמעוניין (מינהל תקין מלמד).

בתגובה איים רוזוליו על עו"ד רון דרור עד כדי כך שרון דרור הודיע לו שתוגש נגדו תלונה במשטרה.

את זה מלמד אתה יודע ממש כמוני, אבל טוב שבדקת את עירנותי.

אגב סתם להבנה

עו"ד רון דרור היה מועמד לשופט שלום בבית המשפט בב"ש (הוא דחה זאת)

SHOOT SOMETHING

מירוצי מכוניות

פורסם
מה אתה מתמם?לא מתאים לך מתוחכם

הרי עניתי לך ,השר ליברמן שהיה שר התחבורה דאז מול צבי הנדל שהיה סגן שר החינוך והספורט לא רצו ללכת ראש בראש

מכיוון שמשרד הספורט הוליך אז את המהלך של החוק.

ממרץ 2000 ועד ל2005 אומר לך שהייתי בעשרות ישיבות,חלקן לבד,חלקן עם לביא, פעם או פעמיים עם סרוגו,הרבה עם אמציה גזית,פעם עם מישל, מה זה רלוונטי? הא שכחתי, הרווחתי המון כסף בזה שעזבתי את מקור פרנסתי עבור כפויי טובה כמוך ואחרים.

הגופים שאז רצו, היום לא רוצים? הממממממ מעניין ,לא זוכר שחוץ מדיבורים אז מישהו באמת רצה (רוזוליו?) הצליח?

אבל היום למה באמת אי אפשר לעשות תרגיל יבש? הרי זה חוקי,זה יקדם לא?

אל תהיה אחרי בשום מקום (מפחד מעוד סכין בגב הרי אתה מומחה לרמוס) מלמד, תקנון גרופ N שייך ל"אירדא" לא לי, תבקש מהם רשות להעלות זאת בפורום, או שמא תשב איתי ונגמור את הנושא?לטובת הספורט המוטורי?

דני באלוהים אין לי כח לקרוא את כל ההסברים האין סופיים - כנראה גם לקהל כבר לא

כתבת יש פרוטוקולים שההינו בפגישות ביחד שאני צריך לפחד

בבקשה ממך ! האם תוכל לסרוק פרוטוקול אחד ! לא שניים אחד !

שבו שמי ? מהכנסת ? עו"ד צבי ענבר ? משרד החינוך ? בבקשה דני אחד ! עד יום העברת החוק דצמבר 2005

האם יש לך פרוטוקול אחד ! שאני ואתה בלבד ! לא כל העמותה אצל רון דרור ! אחד דני בבקשה !

האם יש לך מייל אחד שהעברת לי עד דצמבר 2005 ויש בו תוכן מהחוק ?

האם יש לך מייל אחד שבו מצורף החוק לקריאה עבור מי מחברי אירדא ?

הזכרת פה הרבה שמות הם היו איתך ? מעורבים ?

הם כן בפרוטוקולים

למה אתה לא סורק כלום ומעלה לחזק את ההסברים שלך ? לקנות לך סורק ?

אתה אומר וכותב ושוב כותב איך אמר איש חכם " אמר ונשאר בחיים "

נגמרו ימיי הכתיבה הוכחות !! אין לך אז שב בשקט

נ.ב אתה מוזמן לפנות לאירדא ולבקש מהם רשות , אתה צריך להוכיח שאני נגדך ! לא ?

יובל מלמד

פורסם

יובל תשאיר את "אירדא" מחוץ לדיון לא דני ולא אלון שיכנעו את אף אחד ב "ירדא". שניהם לא חברי וועד ב "ירדא" ולא מייצגים אותה. אלון יו"ר המועדון המוטורי ודני חבר במועדון שקיבל את האחריות על תרגומים.

הקו המנחה של " ירדא" ושל גברי לוי היושב בראשה היתה ונשארה דרך של אחדות עם כולם (ראו פרסומים אחרוני) למען הקמת התאחדות אחת גדולה שתרכז את כל הספורט.

שחף

חבר בוועד המנהל "ירדא"

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תוכן חדש...