Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 1996 רכשתי אופל אסטרה חדשה דגם הכי מאובזר.

הרכב היה נכבה במהלך נסיעה, המנוע היה 1.6 16V חדש שהחליף את ה- 8V.

לקח ל-VW 14 שנה אבל הם הצליחו סוף סוף לייצר מנועים שנכבים באמצע נסיעה וכמו האופל לקח חודשים והם לא ידעו לתקן את הבעייה.

בקשר ל- 2 שנות אחריות, צריך להזכיר שאופל, רנו, פיג'ו וסיטרואן ואפילו אודי נותנים 3 שנות אחריות והם אירופיים!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם מרצדס וב.מ.וו נותנים רק שנתיים, זה קשור לאיזשהו הסכם של השוק האירופאי. אני בטוח שאם נחפש, נמצא עוד יבואן/ים שנותנים שנתיים.

מתנצל בפני גולשי הפורום שאני צריך לחזור על זה שוב, חשבתי שגולש ותיק יחסית כבר נתקל בזה.

מה הקשר? אני מתנצל בפני גולשי הפורום. יבואן חייב גיבוי של היצרן כדי להעניק אחריות נוספת? הוא יכול לדוגמה לגבות מחיר מופרז עבור הרכבים, לעשות מיליונים ממכירות, ובכסף הזה לספוג תקלות נדירות. אה, בעצם הם כבר גובים מחיר מופרז... אז אולי התקלות לא נדירות?

פורסם
מה כל זה קשור לגולף 160 כ"ס ?

האםיש מישהו שיש לו את הרכב ולא נתקל בתקלות המוזכרות ?

כבר כתבתי לך - אני. ויש עוד משתמש פה בפורום שלמיטב ידיעתי לא היו לו בעיות. ויש עוד איזה 10 עם שירוקו עם אותו מנוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור בעלים של גולך 160 מחודש מאי 10, אין שום בעיות.

גם אני עוקב וקורא כאן בפורום אחרי מקרים, ולחדש לך? המקרים האלו ממש לא סדרתיים וזה קורה בעשרות דגמי רכבים אחרים של עשרות חברות רכב אחרות.

אז אתה אומר שאתם גם לא תקנה שום רכב של טויוטה בגלל הבעיה שהתגלתה עם דוושת הגז?

פורסם

השרשור הזה מזכיר לי את הקטע שעדיין אקטואלי, מתוך הספר ZOO ארץ ZOO? (עמ' 26)

זכרונות ארץ ישראל:

זלדה קירשנבאום מכפר תבור מספרת כיצד ניצלה מצרה גדולה.

הדבר אירע בשלהי מלחמת העולם הראשונה, יצאנו כמה בנות בעגלה ממטולה. לפתע, באמצע הדרך יצאו מולינו כעשרים וחמישה חיילים טורקיים ובראשם קצין בדרגת שישליק (סגן ראשון), הקצין ציווה עלינו לרדת מן העגלה ושאל אם אנו השודד המפורסם אבו-ג'ילדה. ענינו בשלילה ואחרי שבדקו את תעודותינו הירשו לנו להמשיך בדרכנו.

כשהגענו למטולה נודע לנו שעל ראשו של אבו-ג'ילדה השודד הוכרז פרס של 1,000 בישליקים ולו הייתי אבו-ג'ילדה הייתי נורית בו במקום.

"כך ניצלתי מצרה גדולה"...

פורסם

יש לי את הרכב גולף 160,האוטו פיקס.

חוץ מרעש ,שנוצר עקב לחיצה על גז ,בהתחלת הנסיעה.

ואחרי שהאוטו נסע והתחמם זה נעלם,אני חושב שזה בא מכיוון הגיר.

לא יודיע ,יכול להיות שאני טועה.

לא היה לי זמן ללכת לצ"מפיון לבדוק בדיוק מה זה.

חוץ מזה ,אני מאוד מרוצה מהאוטו ,בינתיים.

עד שיתברר מה מקור הרעש הזה.זה לא רעש חזק.

זה מין תיק כזה בהתחלה של הנסיעה .

רק שאתה נוסיע בערב ושקט ,זה מציק

אחרי שאני אלך לבדוק מה זה בדיוק,אם תהיה בעיה אני אפתח נושא חדש בפורום.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

כמו שבן אמר, התיק הזה מגיעה העקבות שילוב של הסופר צ'רג'ר.

הוא נכנס לפעולה רק שאתה משלב הילוך, רכב מצויין ודי הנושא נטחן כבר אין בעיות במנוע הזה גם תינוקות נולדים עם לב פגום זה מה יש, היה פה בן אדם שבכה בפורום והתחיל שמועה והנה אנשים כמוך מחכים לרכוש רכב מצויין בגלל מר שמועתי הוא עזב והשמועה נשארה.

תקנה ותהנה!

בשנת 1996 רכשתי אופל אסטרה חדשה דגם הכי מאובזר.

הרכב היה נכבה במהלך נסיעה, המנוע היה 1.6 16V חדש שהחליף את ה- 8V.

לקח ל-VW 14 שנה אבל הם הצליחו סוף סוף לייצר מנועים שנכבים באמצע נסיעה וכמו האופל לקח חודשים והם לא ידעו לתקן את הבעייה.

בקשר ל- 2 שנות אחריות, צריך להזכיר שאופל, רנו, פיג'ו וסיטרואן ואפילו אודי נותנים 3 שנות אחריות והם אירופיים!

נכון אבל לאודי מרכב זהה מנוע זהה וסמל שונה ואתה משלם כפול שווה אחריות או לא? נתון לשיקול הדעת.

פורסם
נאמר שזה הרצועה של הסופרצ'ארג' והדבר תקין.

אפשר בכלל להעלים את הרעש הזה ?

פורסם

יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו רעש?

אני מדבר על רעש ,שאפילו אם סוגרים את החלונות שומעים "תיק תיק" בבירור.

במקרה אחד לא שומעים,אם מדליקים את הרדיו

האם יש לך אותו רעש?

פורסם

לא יש לי ממש תיק עדין שלא שומעים ומיד אחריו רעש של אוויר דחוס רק שאני משלב הילוך.

אם זה ממש חזק ששומעים אותו גם כשהחלונות סגורים אנחנו לא מדברים על אותו הצליל.

פורסם

הרעש שנשמע אצלך ,כנראה אצלי לא קיים.

מה שמעניין אותי ,זה שהרעש הזה נשמע רק בהתחלת הנסיעה .

אחרי שנוסעים עם האוטו במהירות גבוהה,ומאיטים

כבר הרעש לא נשמע.

זה קורה שסמים R ונוסעים לאחור.

זה קורה שסמימ ב D ומתחילים לנסוע.

זה קורה בין הילוך ראשון לשני .

זה קורה כאשר אני בהילוך ראשון או שני במהירות נמוכה ,כאשר אני מוריד את הרגל מעל דפשת הגז.

ואם אני עוד פעם שם את הרגל על הגז ומאיץ .אז שוב קורה.

שאני שם את היד על הגיר וזה קורה ,כאילו שהרעש בה מכיוון הגיר,היד שלי מרגישה את דפיקת התיק.

• תוכן חדש...