Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם המוסך בטלפון.

עם מישהוא אחראי ברעננה.

הסברתי לו דרך הטלפון.

הוא לא שמע על דבר כזה,ולא היו תלונות על רעש כזה.

זה מה שהוא אמר.

צריך לביא את האוטו לשם לבדיקה.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק לאחר נסיעה לאחור, קראתי משהו היום לגבי אוכף בלם נע אני מבין שבעת נסיעה ברוורס הוא מתייצב על זווית אחרת (יכול להיות שלא הבנתי נכון), ובעת נסיעה קדימה (לאחר הנסיעה לאחור) בעת הבלימה הוא יש בתחילת הנסיעה יש רעש של תיק מכיוון הבלמים.

אני חוזר ואומר אני לא יודע אם זה הנושא גם לי זה נשמע מוזר אני יברר את זה ביום שני כי יש לי מחר בחינה (משטר מדינת ישראל אח איזה כיף!).

פורסם

הרעש הזה לא טבעי .

ואם זה טבעי ,זה יותר גרוע

בגלל שזה פוגיע בהנאת הנהיגה.

אני מפחד שיפרקו לי גיר בגלל הרעש הזה.

פורסם

בקיצור לשמועות יש כיסוי , ואין פתרונות לצמפיון רק מריחות ?

מי שהיה מרוצה קנה את הרכב רק לפני חצי שנה גג.

נראה לי שטוב שאני מחכה עם הרכב אולי בפולסוואגן בדגמים הבאים יפתרו את הבעיות בDSG שלהם .

פורסם

בפראפרזה על שם השרשור: האם היה לי מזל גדול שלא רכשתי גולף 160 כ"ס ?

יש לי שאלה משלי: האם יהיה לנו מזל גדול שכבר תיפסקנה השטויות האלה?

התשובה לשאלה המקורית: כן, לכולם היה מזל גדול. לך שלא רכשת, לזה שקיבל את הרכב שאתה לא רכשת, לי שכבר רכשתי ואני נהנה, ולכל הבעלים של מנוע דומה, כולל הרבים שפוקדים את עמודי הפורום.

והתשובה לשאלה שלי: כנראה שלא. תגלית לפנינו - רכב עובד עושה רעשים. גיר ידני עושה רעשים. גיר ידני שמוחלף רובוטי + מנוע עם שני סוגי הגדשה = עוד יותר רעשים. רובם המוחלט מושתק כאשר הדלת והחלון סגורים - כנראה שכך זה תוכנן. חושבים שיש לכם בעיה? לכו למוסך. או לפסיכולוג אם אתם מצטערים על קניה שאיזה מזל שלא ביצעתם ובעצם אין לכם על מה להצטער (או שכן?).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה שמדאיג אותי ,שבמוסך אומרים שהם לא נתקלו ברעש כזה.

ואני מפחד,

שהרעש ישאר ולא יהי לו פתרון.

אם יזהו את הרעש ויש להם את התשובה לתקן אז אין לי שום בעיה.

אם יתחילו לנחש ולפרק זה יהיה אסון בשבילי.

עד עכשיו לא הייתי במוסך.

הכל דרך הטלפון.

אבל אני אומר בקנות אני מרגיש עם האוטו נפלא .

כל שבוע אחרי שאני שוטף את האוטו,אני מתפעל מחדש.

אין לי שום חרטות שקניתי את האוטו.לפני שקניתי את האוטו התלבטתי עם כמה רכבים.

ואחרי שהתנסיתי עם האוטו .כנאה יש לי מזל שקניתי אחד כזה.

אם הגלגל יחזור לאחור הייתי רוכש את האוטו הזה ולא מהסס לרגע

ואם הכל במסגרת האחריות,אז מה אכפת לי.

פורסם

הודעתי כוונה כמובן לשאול ולא אליך. אם אתה מוטרד - פנה למוסך. יש אצלך יותר מידי ספקות לגבי משהו שיכול להיגמר בשניה.

ואם אתה מגיע לאזור ת"א, אשמ חלשמוע את הרעש ו/או לתת לך סיבוב על שלי, לשם השוואה.

כשרכשתי את ה- TSI הקודמת, הטריד אותי רעש הבולמים. הסבירו לי שאלה הבולמים (גז, שמן, לא זוכר כבר מה יש שם). לא השתכנעתי - אז לקחו אותי למרכז מסירות לראות בעצמי על גולף TSI חדשה נוספת. (אגב, שירות לא רע, אם אתה חושב על זה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן למה לא ,תודה רבה

את האמת לא מוטרד יותר מדי.

אני לא רץ למוסך לבדוק מה זה.

בזמני החופשי אני אסע למוסך לבדוק.

אם יהיו לי אחרי זה עדיין ספקות אני אפנה אליך לבדוק את הנושא.

בכל מקרה תודה רבה לך על ההתיחסות והאכפתיות.

פורסם

האמת, היה לך מזל רע, כי כל יום שאתה בלי המנוע הנ"ל אתה מפסיד.

אני כבר חודש וחצי עם המנוע הזה. ואני כל יום מברך על זה שרכשתי את הרכב עם המנוע הזה ולא הלכתי עם "השמועות".

כל בנאדם ששואל אותי איזה מנוע זה מסיים עם פרצוף של הלם ו90 אחוז מהם לא מאמינים לי.

זמינות כוח לכל אורך הסל"ד, האצות ביניים מעולות, תצרוכת דלק יותר טובה משל מנועי 2.0 ליטר.

מה עוד צריך לבקש? ברור שיהיה רעשים, לא מספיק שיש טורבו זה גם סופר. נראה לי אנשים כבר מכל השמועות "מחפשים" לשמוע משהו והם חושבים שהם שומעים דברים.

בן.

Got To love It

פורסם
אני כבר חודש וחצי עם המנוע הזה.

אני מאחל לך עוד הרבה הנאה מהרכב והמנוע, עם זאת זה נראה לי קצת מוקדם לבוא ולבשר לעם ישראל שמדובר באחלה מנוע.

כולם מסכימים שמדובר במנוע בעל מאפינים טכניים טובים, שאלת השאלות היא על פוטנציאל הבעיות שלו.

פורסם

מוקדם? עשיתי כבר 6,000 ק"מ.

יש אנשים שזה מה שהם עושים בחצי שנה.

אז בוא נניח שיש לי את הרכב חצי שנה, עכשיו זה בסדר להמליץ עליו?

מספיק יום אחד של נהיגה עם הרכב/מנוע הזה והוא יגרום לך להתפעל מהטכנולוגיה שלו.

אם הוא זכה בשנה ה5 ברציפות למנוע השנה כנראה שאמינות שלו בסדר גמור.

גם אם קרה שהלך מנוע מתוך 500 רכבים זה לא אומר שהוא לא אמין.

לכל ייצרן קורה שיש תקלות, לא צריך לעשות מזה "בעיות במנועי 1.4 TSI".

Got To love It

פורסם

אל דאגה, אם תקנה, צ'מפיון יפצו אותך על שנתיים של התקעויות בצד הכביש ואפילו סכנה להיהרג בטרייד אין במחיר מחירון על גולף חדשה

כמובן שאת הישן הם ידחפו לפראייר אחר במעל המחירון, כי לפלוצוואגן יש כאן מסיבות לא ברורות פוזה של רכב יוקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מוקדם? עשיתי כבר 6,000 ק"מ.

יש אנשים שזה מה שהם עושים בחצי שנה.

צר לי, אבל אנחנו לא חולקים את אותו עולם ערכים.

6,000 ק"מ לרכב זה כלום, אם הוא היה עושה 60,000 ללא תקלה אז היה מקום לאמירה כלשהי למרות שגם זה מוקדם למגדשי טורבו ועל ששובקים חיים.

אני לא רוצה לבאס אותך לגמרי, אבל הניסיון שלי מוכיח שאם תידרש לשירות של צ'מפיון (לטובתך אני מאוד מקווה שלא), תגלה ארגון מיושן, קטנוני שמעסיק לא מעט עובדים לא מיקצועיים.

• תוכן חדש...