Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על זה? dropbox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.dropbox.com/referrals/NjI1Nzk3MDU0Nw

בגדול זה נשמע כמו אחלה רעיון.

השאלה שלי היא, עד כמה זה בטוח?

או אם ננסח את זה בצורה שונה, עד כמה קל לפרוץ לזה?

ברור שאם אני אשתמש בזה, אני לא אכניס קבצים רגישים! אך עדיין לא הייתי רוצה שחלק מהמידע שלי יסתובב "חופשי"..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני מכיר את האפליקציה הזו מכיוון שרוב האפליקציות של שמירת קבצים וסינכרון קבצים מול שרתי אינטרנט מכוונים למכשירים סלולארים חכמים כמו האייפון.

אני אישית משתמש בשירות של גוגל דוק המאפשר איחסון של עד 1 GB מסמכים חינם.

http://www.google.com/google-d-s/intl/en-GB/whatsnew.html

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתמש בזה כבר כמה חודשים, עובד יופי.

לא יודע לגבי האבטחה, לא שם שם דברים פרטיים מדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משתמש בזה למעלה משנה - שרות מעולה אפס תקלות.

אבטחה - לא הייתי שם דברים רגישים.

מדובר בחברה רצינית שאחת מקרנות ההון סיכון הגדולות בעולם השקיעה בה - זה אומר משהו לגבי המוצר (לדעתי).

בנוסף, יש לזה אפליצקיה חינמית לאייפון שגם עובדת מעולה.

באיזהשהו שלב הפנתי הזמנה לנסות אותם לחברים והעלו לי את הנפח מ 1GB ל 2.5GB בחינם.

ממליץ בחום

פורסם

לך על זה - שירות נוח בצורה מדהימה, ולא רק בשביל להעביר קבצים לאייפון, גם בשביל "סתם" לסנכרן בין שני מחשבים (תיקיים הלימודים שלי זמינה לי מכל מקום, ואין לתאר כמה זה נוח).

פורסם

טוב, אז הורדתי את התוכנה והתקנתי אותה גם במחשב וגם באייפון.

כשניסיתי לפתוח את אחת מהתיקיות (דרך האייפון), התוכנה קרסה ומאז היא לא עולה בכלל.

הסרתי את התוכנה, התקנתי מחדש והסיפור חזר על עצמו..

למישהו יש פיתרון?

תודה!

עודד.

פורסם

מכיר את אלו שמעלים שאלה בפורום בסגנון של "אני רוצה לקנות אוטו ב 130K ש"ח, מה אתם ממליצים?" (ואז התשובה הסטאנדרטית שלי היא "פורשה 911")?

(או במילים אחרות: פרט קצת יותר... אני מעריך שמדובר ב 3GS, אבל איזו גרסת מ"ה, פרוץ או לא, שפוך קצת פרטים)

פורסם
מכיר את אלו שמעלים שאלה בפורום בסגנון של "אני רוצה לקנות אוטו ב 130K ש"ח, מה אתם ממליצים?" (ואז התשובה הסטאנדרטית שלי היא "פורשה 911")?

(או במילים אחרות: פרט קצת יותר... אני מעריך שמדובר ב 3GS, אבל איזו גרסת מ"ה, פרוץ או לא, שפוך קצת פרטים)

3gs, גירסה 3.1.3 פרוץ ע״י spirit.

עודד.

• תוכן חדש...