Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחפש חנות באיזור הוד השרון ואיזור המרכז שמוכרת בזול יחסית צבעי תעשייה .

כגון : אוניקריל .

עד היום קניתי ברמת גן אצל "זייף דב" הוא זול , יש יותר זול ממנו בראשון לציון חנות בשם "מעודד צבעים" .

מישהו מכיר חנות זולה יותר מהראשונה ובמחירים של זו מראשון אך יותר קרוב אליי .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בכפר סבא יש את קל וחומר.

באיזור תעשיה של כפר סבא יש עוד חנות שברח לי השם שלה, נמצאת ליד רחוב יוחנן הסנדלר(קרוב לכפר השעשועים לנגריות).

קובי

פורסם

בכ"ס, יש לך את "מ.נ.מ הכל לתעשייה".

בכלי עבודה אני יודע שהוא מאוד זול, לא בדקתי אצלו אף פעם לגבי צבע, כי יש להורים שלי חנות כלי עבודה(באשדוד) אז רק שהייתי צריך דברים דחופים ולא היה לי כח להטריד את המשפחה, הייתי קונה אצלו.

לכן, אני יודע שהוא זול יחסית לשוק.

הייתי מציע לך לברר אצלו.

זה באיזור התעשייה בכ"ס, בתעש 28 (לא רחוק מהתחנת דלק של פז שיש בקצה האיזור תעשייה.)

under construction..

פורסם

נסה ישירות מול נירלט ואם אתה לא קונה כמויות נסה אצל פנחס היישריק בצומת כוכב יאיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על מגוון התשובות .

החנות באזור - לא מוכרת צבעים של נירלט .

החנות בת"א - יקרה יחסית .

בכפ"ס החנות היחידה שמוכרת צבעי תעשייה היא מ.נ.מ. - אבל הם לא אומרים מחירים בטלפון .

החנות בצומת כוכב יאיר - יקרה יחסית .

מה שמשאיר את החנות ברמת גן - הכי קרובה וזולה , יותר זולה זוהי החנות בראשון לציון .

פורסם

לקוביק : קל וחומר בכפ"ס לא מוכרים צבעים של נירלט .

אחת מהחנויות שהיא מפיצה צבעים של נירלט בכפ"ס טילפנתי לשתי חנויות .

אחת בשם לב השרון אספקת חומרי בניין והשנייה עוזי וחזי המרכז לחומרי בניין .

לאחת מהחנויות אין את הצבע ולשנייה המחיר גבוה מאוד .

ההצעה הכי זולה שקיבלתי עד היום לאוניקריל מבריק - לא מגוון - בסיס A , 5 ליטר כולל מקשה הוא 360 ש"ח כולל מע"מ .

• תוכן חדש...