Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת די מקצועית מלפני שנתיים בערך. אני מאד נהנה ממנה ואני שוקל להעביר אותה מאוטו ישן שלי (וולוו 850)

לסיטרואן C-5, מודל 2004 (עם מערכת שמע מקורית אינטגרלית).

היא מורכבת מ-

רדיו דיסק: PIONEER DEHP 4950

מגבר: Solid-Audio F-45 85WX4 RMS

קומפוננט קדמי (מיד-באס + טוויטרים) DLS R5A 80W RMS/120W Max

סאב: DLS-KW12 250W RMS / 400W Max

מספר שאלות לי למומחים -

1) עד כמה הרדיו-דיסק המקורי של סיטרואן נחות (אם בכלל..) מההפיוניר שלי?

אני אמור להרגיש איזו ירידה באיכות אם אני מחבר את המגבר והרמקולים הנ"ל

לרדיו-דיסק המקורי של סיטרואן?

2) במידה והתשובה על השאלה הקודמת היא -כן , האם מבחינה טכנית זה אפשרי וכדאי (במחיר סביר..)

להחליף את הרדיו-דיסק המקורי של סיטרואן בפיוניר שלי?

3) במידה והתשובה על שאלה 1 היא - לא, האם יש איזו בעייה טכנית להתקין את המגבר והרמקולים

ולחבר אותם למערכת המקורית של סיטרואן? מה דעתכם על השילוב הזה?

אשמח גם לשמוע הערכה מבחינת מחיר, כמה על הסיפור הזה יכול לעלות לי בערך.

תודה,

עידו.

פורסם

בוקר טוב עידו

תסלח לי מראש אם לא אענה לך על שאלותיך לפי הסדר שנשאלו

יהיה לי פשוט יותר קל לנסות להסביר מה צריך לעשות ומה כדאי

כעיקרון אז התשובה לגבי שימוש ברדיו המקורי של הסיטרואן היא שמטבע הדברים יש נחיתות בשימוש ברדיו מקורי

אבל ישנם מנחיתים היום שהם לא כל כך יקרים והם עובדים נפלא גם עם רדיו מקורי

כמו כן מבנה הסיטרואן הוא תצורת האצ"בק והדלתות הרבה יותר אה... נכונות (זו המילה שעלתה לי בראש) לבניית סטאפ סאונד לעומת הוולוו שהוא מאוד מוגבל לעבודה ודיכוי הבאס הוא בעייתי בוולוו

לכן גם אם תישאר עם הרדיו המקורי יש מצב שיחול שיפור בסאונד לעומת הוולוו

לגבי המוצרים שציינת אוסיף ואומר שיש לך סטאפ מצויין ומושלם אחד הסטאפים המוצלחים ביותר שאני יכול לחשוב עליו והוא עדיין בגבולות המחיר הממוצע

לגבי החלפת הרדיו שלך ברדיו פיוניר אז אין שום בעיה סך הכל מדובר במתאם שתי פינות שממש לא עולה יקר

ואם אתה מחליט כן להחליף את המכשיר המקורי לפיוניר שלך אני חושב שתהיה לך הפתעה גדולה מאוד לאחר הפעלת המערכת

קח בחשבון שצריך להתאים את הדלתות למידת הרמקולים שלך

בגדול תהיה זהיר בבחירת המתקין כי נושא ההתקנה בציוד כזה הוא משמעותי מאוד

ההבדל בתוצאה בין מתקין טוב שמכיר את הציוד למתקין שלא הוא פשוט אדיר

דרור

פורסם

אני לא מבין גדול בסאונד, אבל C5 מורכב מאד מבחינת חשמל ואסור בתכלית האיסור ללכת לחאפרים שיתעסקו עם מערכת החשמל ברכב הזה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...