Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב,

לא מזמן רכשתי פורד פיאסטה שנת 95' YOUTH

עכשיו יש לי בו בעיה קטנה שמפריעה לי,

האור רוורס לא נדלק בשילוב לרוורס, החלפתי נורה לא עובד, בדקתי פיוזים הכל תקין, לאחר שקראתי פה קצת הגעתי למסכנה או היוניט או החיווט, נאמר פה להגיע ליוניט ולעשות גשר אם עובד אז זהו היוניט אם לא עובד אז החיווט, לכן רציתי לשאול את המבינים פה אם מישהו יודע איפה נמצא היוניט ברכב זה כדי שאני יוכל להגיע אליו??

בנוסף רציתי לשאול אם בטסט בודקים אור רוורס?

ושאלה על הרצועת טיימינג, בפיאסטה הנוכחית הטיימינג זאת רצועה או שרשרת?, כי מישהו אמר לי שיכול להיות שהיא שרשרת.

תודה לכל העוזרים, בתקווה להרבה תשובות,

עמית גלאם.

יום טוב!

פורסם

היוניט נמצא על הגיר-מתחת לרכב. נראה כמו פלאג פלסטי עם שניים או שלושה חוטים יוצאים ממנו.

הדינמיק 75 כ"ס היא עם רצועה, הYOUTH היא 60 כ"ס עם שרשרת. עד 97 כל הפיאסטות עם שרשרת. (מנועי 60 כ"ס)

(לדעתי זה הגורם לרעש השסתומים האופייני-מעצבן של האוטו הזה:-P )

נתקו

(דא"ג-דביר, לכל רכב יש לפחות גל זיזים אחד. השאלה היא רק מה מסובב אותו/ם :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
עד 97 כל הפיאסטות עם שרשרת. (מנועי 60 כ"ס)

תיקון קל - לא כל הפיאסטות עד שנת 97 היו עם שרשרת.

בתחילת שנות ה 90 נמכרה גם פיאסטה 1400 עם מנוע CVH, שהיה עם רצועה.

שרשרת וגל זיזים תחתון יש במנועי 1300 ו 1100. (מנוע קנט)

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה,

מצאתי את היוניט ובדקתי אותו הסיפור היה שהוא לא מחובר כמו שצריך אז תיקנתי אותו ועכשיו הוא עובד

אז תודה רבה לכולם שוב!

שאלה נוספת ברשותכם,

בחיפושי אחר היוניט ראיתי על הגיר מין גליל כזה שהוא סוג של יוניט וממנו יוצא הכבל של הספידומטר שמציג לי את המהירות בנוסף מהגליל הזה מהצד יוצאים שלושה חוטים שמתחברים לקונקטור שמתחבר לקונקטור נקבה וממשיך משם לאן שהוא.. מי שמבין על מה אני מדבר יכול להגיד לי מה השימוש של החוטים האלה מה מטרתם? כי ברגע שנגעתי נקרה לי אחד מהשלושה חוטים בקונקטור זכר אבל ישר סידרתי לו גשר עם חתיכת חוט חשמל אחר עם אזולירבנד וכו' ועכשיו זה עובד תקין, חשוב לצין שברגע שהחוט התנתק הטורים עלו טיפה.

תודה רבה,

עמית גלאם.

פורסם

הבנתי תודה,

ואם היו כמה קצרים בחוט הזה שהם היו חשופים אז הם נגעו אחד בשני, יכול לקרות משהו חמור עקב כך?

וד"א למה זה חיוני שהמחשב ידע את המהירות למה זה משפיע?

פורסם

חיישן המהירות "מדווח" על המהירות למחשב ניהול המנוע כדי שזה ידע להתאים את התערובת.

אם הוא היה מקוצר או פגום היית יודע זאת-הרכב היה נכבה לך בסרק (תערובת ענייה) או שהיו לך בק-פיירים בהאצה (תערובת עשירה).

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...