Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים רבים בכול מיני אתרים כבר קיבלתי כאב ראש ואני לא יודע איזה אגזוז הכי מתאים לרכב שלי ואם בכלל הוא ישפר לי את הביצועים של המנוע. לפני כחצי שנה הרכב שלי שפך מנוע ושמתי לו מנוע 1.8L של מיצובישי Galant, עכשיו חשבתי שאם כבר החלפתי מנוע אז כבר נשקיע ונחליף גם אגזוז. הבעיה שלי היא להחליט איזה אגזוז הכי מתאים מכיוון שאני רוצה אגזוז שישפר במקסימום את הספק המנוע ויהיה בעל צליל בסי נעים לאוזן ולא סתם רועש וקורץ למישטרות.

לפי מה שחיפשתי, שאלתי וקראתי באינטרנט החברות הכי מומלצות שראיתי הן:

1) Dragon

2) Mugen

אני אשמח לקבל עצות לגבי סוגי אגזוזים (חברות שונות חוץ ממה שהזכרתי) וחנויות בעלות מחירים סבירים.

• תוכן חדש...