Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הבוקר בדרכי לעבודה באחד הסיבובים של היציאה מירושלים האוטו החליק. הוא פגע מעט במעקה בטיחות השמאלי. ואז איכשהו הוא הסתובב 180 מעלות ונכנס במעקה הבטיחות הימני, יש לציין שאני נוהג זהיר. ובמשך שנתיים לא נקלעתי כלל למצב של תאונה. בכל מקרה גררו את האוטו למוסך מורשה. שם אומר הבחור שאין מה לעשות עם האוטו (טוטאל-לוס), יש לציין שיצאו שני כריות האוויר הקדמיות, לי נראה שהאבחנה שלו לא מדוייקת. כיוון שמה שנפגע זה הרדיאטור ועוד כמה רכיבים. המנוע ושאר המכלולים נראים שלמים לחלוטין, מה דעתכם בנידון?

04072010754.jpg

04072010753.jpg

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי תמונות אני רואה שקורות ישרות, כלומר התאונה היגיע בקושי לקצה שלדה. אני לא פחח, אבל ניראה שהחלפת הקורה שמחזיקה פגוש (איך היא ניקראית? קורה רוחבית?), כנפיים, רדיאטור ומכסה מנוע (כמובן גם דברים מסביב, כגון פנסים, פךסטירים שונים וכד'). גם ניראה שנפגעו מערכות מסביב למצבר.

יש לך אולי תמונה של הצד השני?

הכל שאלה של מחיר מחירון ועלות תיקון. אם יש רכב בפירוקייה שעבר תאונה מאחור והחזית שלו שלמה, הוא יכול לשמש כתורם איברים.

מניח שבמורשה נתנו הצעת מחיר לחלקים חדשים.

עריכה: סביר להניח שרכב יוכרז אובדן להלכה ע"י חברת ביטוח וסוחר יתקן אותו בעזרת תורמת איברים והרכב ימכר במגרש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי,

הסיכוי שיש פגיעה לשילדה נראה גבוה לכן טוטל-לוס נשמע הגיוני.

לך לבדוק את שילדת הרכב במכון שאתה סומך עליו אם זה כ"כ חשוב לך,

כשהרכב על הליפט ניתן יהיה לאתר נזק לשילדה ביעילות גדולה מאד.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

איזה שנה הרכב?

לרוב, ברכבים סטנדרטיים בעלי שנתון נמוך, במקרה של פתיחת כריות אוויר מכריזים על הרכב כטוטל לוסט, מכיוון שתיקון כל מערכת הכריות אוויר, המושבים ולוח השעונים הינו מאוד גבוה והינו אחוז גבוה מהעלות הכללית של הרכב.

פורסם

זה שלא נראה שנפגע המנוע זה לא אומר שהוא באמת לא נפגע.

כריות אויר פלוס המחשב שלהם וכל העסק יכול להגיע וגם לעבור את ה-10 אלף ש"ח.

פחחות חיצונית (פגוש מכסה מנוע וכנפיים) נגיד 5 אלף

עכשיו בוא נבדוק את השלדה של הרכב את המנוע ואת המתלים ואת כל המסביב, פלוס ירידה ערך ואז תראה איך יש 51 אחוז נזק מערך הרכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ע"פ מידע שנכתב ב-CF לפני כ-15 חודש, החלפת כרית אויר אחת עולה כ-7.000 ש"ח.

ברכב ממוצע, החלפת שתי כריות אויר + מחשב כריות, עלולה להגיע לכ-20,000 - 30,000 ש"ח.

עכשיו תתחיל להוסיף פחחות וחלקים נוספים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התגובות המהירות והמועילות, הרכב נשאר בפנים שלם לחלוטין!!! לגבי הצד השני הוא נראה אותו הדבר. כלומר המכה לא יותר רצינית. הרכב שנת 2006. ולפי מה שהבנתי מהמוסך אין פגיעת שלידה. (כפי שניתן לראות בתמונה). העניין הוא שהם אמרו לי שכריות אוויר חדשות יעלו לי 15,000 ש"ח. והתיקון הכולל בסביבות ה 30,000 ש"ח. מחירו של האוטו לפני התאונה היה בסביבות ה 45,000 ש"ח.

פורסם

אתם רציניים?

כל קורה שמאל של הרכב מרוסקת פנימה, הרכב הזה טוטאל.

לפותח השירשור, אין לך מקיף? או, למה אתה רוצה שיתקנו רכב שפגוע כל כך קשה?

STI 2004

פורסם

ממליץ לבדוק אפשרות של שימוש בחלפים משומשים. זה יכול לחסוך אלפי שקלים ואולי אפילו עשרות אלפי.

תעשה סיבוב בפירוקיות ונסה למצוא רכב כזה שקיבל מכה מאחור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתם רציניים?

כל קורה שמאל של הרכב מרוסקת פנימה, הרכב הזה טוטאל.

לפותח השירשור, אין לך מקיף? או, למה אתה רוצה שיתקנו רכב שפגוע כל כך קשה?

אין לי מקיף!

פורסם
לפי תמונות אני רואה שקורות ישרות, כלומר התאונה היגיע בקושי לקצה שלדה. אני לא פחח, אבל ניראה שהחלפת הקורה שמחזיקה פגוש (איך היא ניקראית? קורה רוחבית.

תגיד לי, ברצינות, אתה שם לב למה שאתה כותב? נשגב מבינתי עוד מהשרשור שלך איך רכשת גולף שחוטה מסוחר, ללא בדיקה ועם סימנים חזותיים לתאונה ואתה המאושר באדם :roll:

בשפת העם, שאסי יש לו. רואים בבירור שקורה אורכית שמאלית מעוקמת. גם הקורה\רות הקדמיות הרוחבית נמעכה לחלוטין. זאת עוד לפני הנזק שיתגלה במוסך אחרי שיפרקו את כל מה שנמעך.

אני בכלל לא אתפלא אם הרכב יוכרז טוטל-לוס \ אובדן להלכה. פנסים, פגוש, רדיאטור, כנפיים, כריות אוויר ומחשב, שמשה קדמית ומה קורה עם הדלתות - רק זה יעלה כמה עשרות אלפים ולפני עבודה ומע"מ (כמו שהמוסכים אוהבים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תגיד לי, ברצינות, אתה שם לב למה שאתה כותב? נשגב מבינתי עוד מהשרשור שלך איך רכשת גולף שחוטה מסוחר, ללא בדיקה ועם סימנים חזותיים לתאונה ואתה המאושר באדם :roll:

בשפת העם, שאסי יש לו. רואים בבירור שקורה אורכית שמאלית מעוקמת. גם הקורה\רות הקדמיות הרוחבית נמעכה לחלוטין. זאת עוד לפני הנזק שיתגלה במוסך אחרי שיפרקו את כל מה שנמעך.

אני בכלל לא אתפלא אם הרכב יוכרז טוטל-לוס \ אובדן להלכה. פנסים, פגוש, רדיאטור, כנפיים, כריות אוויר ומחשב, שמשה קדמית ומה קורה עם הדלתות - רק זה יעלה כמה עשרות אלפים ולפני עבודה ומע"מ (כמו שהמוסכים אוהבים).

איתמר.

הדלתות ושאר הרכב שלמים לחלוטין. הפגיעה היא רק בחלק הקידמי כפי שניתן לראות בתמונה,

פורסם

תראה, אני לא מבין גדול בנושא, אני רק רוצה להגיד, שבמידה והחלטת כן לתקן, תבדוק טוב טוב מה מצב השלדה, כי אם היא נפגעה בצורה קשה, ותקרה לך עוד תאונה, רוב הסיכויים שהיא לא תתפקד אותו דבר, והיא פשוט תקרוס לחלוטין.

שאלה לי אליך,

עם איזה צמיגים היה הרכב?(מתכוון איזה חברה, ואיזה תאריך ייצור)

• תוכן חדש...