Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום

מישהוא יודע? מולטיפלה 2003 1.6 מד חום מראה על 4 קווים (מעל החצי בקצת) וביום חם עם מזגן טיפס ל5 קווים

בעל הרכב הקודם אמר שככה זה היה תמיד, יש למישהו מושג עם זה נורמלי?

לא חסר מים ובוצע טיפול כולל שמן קסדו משופר.

תודה

פורסם

סתם עידכון

החליפתי רדיאטור (אביפרטס פ"ת) לחדש.

אבל ברגשות מעורבים הרדיאטור היה המקורי של הרכב ואמרו לי שמחליפים לא שוטפים ואי אפשר לפרק ולהרכיב (פלסטיק יבש)

אחרי הפירוק הרדיאטור המקורי לא נראה רע בכלל ללא חלודה ולא נראה סתום (:-() מה עוד שאחרי ההחלפה לא משתנה מצב החום מנוע (השאלה אם לבקש את הישן כרגע השארתי אותו שם).

בכל מקרה התענוג עלה700 ש"ח (כולל מיכל נוזל קירור פירסטון נוסף).

פורסם

איך הגעת למסקנה להחליף רדיאטור דווקא?

יכולות להיות כל מיני סיבות אחרות ולפעמים אפילו יותר זולות שייפתרו לך את העניין מבלי להחליף רדיאטור.

כנס לפורום פיאט - http://www.fiatclub.co.il/ האנשים שם ישמחו לעזור לך למצוא פתרון לבעיה או לפחות לשלוח אותך למוסך שיאבחן לך את הבעיה ויפתור אותה על הצד הטוב ביותר.

שא ברכה. ערב טוב!

פורסם

טוב לא מצאתי שם ואני לא רוצה להפציץ בשרשורים בכל זאת יש למישהוא מושג לפני שאני שופך עוד מזומנים?

אולי טרמוסטט (זה אומר עוד 4 ליטר של מים איכותיים?

רב תודות.

פורסם

נראה שסתם עבדו עלייך, עם הראדיאטור,

אם הוא נראה במצב טוב אז מקסימום מבצעים ניקוי, וחוץ מזה יתכן והבעיה במשאבת מים .

או סתימה במקום כלשהוא במערכת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...