Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ bmw 316 שנת 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לשפץ את הרכב הנ''ל, אחרי שנתיים שלא הניעו אותו.החלפתי שמנים וצינורות וכו'. עכשיו יש לי בעיה. שלא מגיע דלק מהמיכל לקרבורטור .ניסתי לחפש את המשאבת דלק אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפה היא נמצאת?

למישהו יש ספר רכב של הרכב ?

אשמח לכל מי שמבין ברכב הנ''ל לעזרה וייעוץ. ולכל מי שיש חומר שקשור ברכב

תודה מראש לעונים

פורסם

אצלי ב ב.מ.וו אחרי הרבה זמן שלא הנעתי את הרכב הייתי צריך להניע את הרכב בעזרת שפיכת דלק ישירות לקרבורטור ולאחר כמה התנעות המשאבה (מכנית, אצלי בכל אופן הרכב היה שנת 76) הייתה מתחילה לקחת דלק.

אם אתה יודע איך לבצע תעשה את הניסיון הזה.

למצא את המשאבה זה לא כזו בעיה תעקוב אחר צינור הדלק שמגיע מהמיכל ותראה איפה זה מתחבר באיזור המנוע החלק הזה זה המשאבה.

אני הייתי מנתק את הצינור ובודק בכלל שהמיכל לא סתום ואכן יוצא משם דלק.

פורסם

שפכתי דלק לקרבורטור. והוא הניע יפה ,כמה פעמים . אבל המשאבה לא שואבת עקבתי אחרי הצינור ,עד שהוא נכנס לאזור המושב האחורי, ושם הוא נעלם.מתחת לכסאות מצאתי רק את המצוף .

צינורות דלק לא סדוקים . אבל מה זה קשור ?

פורסם

תלך הפוך מהכסא לכיוון המנוע זה לא משאבה חשמלית כמו ברכב חדש שיושבת מתחת לרכב או המושב.

המשאבה כנראה מכנית ומחוברת למנוע בחלקו התחתון באחד הצדדים אני לא מכיר בדגם הזה, לי היה 1502.

כמו שכתבו לך תיבדוק שהצינורות לא סדוקים ושהדלק נשפך אם אתה שולף את הצינור בצד של משאבת הדלק.

פורסם

המשאבה לא בתא במנוע.הלכתי מהקרבורטור. יש צינור גומי שמתחבר למטה לצינור מתכת ,הצינור מתכת רץ לאורך הרכב ונעלם באזור המושב האחורי.

פורסם

שלום.

אתה יכול לחפש עוד שנתיים את משאבת הדלק מאחור.

מיכיוון שלרכב שלך יש קרבורטור אז המשאבת דלק היא מכנית ומורכבת על ראש המנוע.

בתמונה המצורפת תוכל לזהות אותה במיסגרת האדומה

בברכה בני ל.

Nick2002-Engine.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה רבה בני. ראיתי את החלק הזה אבל לא חשבתי בכיוון .הדלק לא מגיע מהמיכל לקרבורטור .מה יכולה ליהות הבעיה לפי דעתך?

בתודה מראש

פורסם

שלום.

יכולים להיות מיספר סיבות.

פילטר סתום צינור קרוע וגורם למשיכת אויר

המשאבה התקלקלה.

מה עושים ?

פרק את מסנן האויר , לאחר מיכן החלף את צינור הגומי שהולך מהמשאבה לקרבורטור

שלב הבא נתק את הצינור שמגיע למשאבת הדלק ותננסה לינוק אם הפה לראות אם מגיע דלק {מומלץ לא לשתות יותר מליטר אחד :lol:}

והיה ומגיע חבר את הצינור ותנסה להניע.

אגב מהיכן אתה בארץ.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לאחר החלפת צינור דלק שמגיע מהמיכל , הרכב הניע .אבל יש נזילה מהמשאבת דלק ,דלק מטפטף מהחלק התחתון של המשאבה

1 פירקתי את המשאבה מהמנוע .אפשר לפתוח אותה כדי לראות מה הבעיה בפנים?

2 הרכב נכבה שלא נותנים גז זה יכול ליהות קשור?

פורסם
שלום.

אתה יכול לחפש עוד שנתיים את משאבת הדלק מאחור.

מיכיוון שלרכב שלך יש קרבורטור אז המשאבת דלק היא מכנית ומורכבת על ראש המנוע.

בתמונה המצורפת תוכל לזהות אותה במיסגרת האדומה

בברכה בני ל.

ל הענק!!! אין עליך.

פורסם
לאחר החלפת צינור דלק שמגיע מהמיכל , הרכב הניע .אבל יש נזילה מהמשאבת דלק ,דלק מטפטף מהחלק התחתון של המשאבה !

1 פירקתי את המשאבה מהמנוע .אפשר לפתוח אותה כדי לראות מה הבעיה בפנים?

2 הרכב נכבה שלא נותנים גז זה יכול ליהות קשור?

שלום רב !

1- באם המשאבה נוזלת יש להחליפה בחדשה.

משאבה נוזלת מקורית היא הרמטית, ולא ניתנת לתיקון, נקודה!

2-כבוי הרכב נגרם בסבירות גבוהה, מסתימה ממערכת הסרק בקרבורטור, או מיניקת צנרת וואקום.

ביקשת הדרכה בהודעה פרטית, בנוגע לבעיית כבוי המנוע, ונתבקשת לציין איזה קרבורטור מורכב ברכב, סולקס בודד, פירבורג כפול, בעל צוק אוטומטי, או זניט בעל לוע כפול, וצוק אלקטרוני.

תמונה שווה אלף מילים, ולכן תמונה של הקרבורטור וסביבת המנוע, באיכות צילום טובה יכולה לעזור מאד לאבחון.

אני ממתין לתמונות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...