Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין מברגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעית? הבטרייה.

כל מברגת שקר כלשהוא מגיעה עם בטרייה שפשוט מתפגרת אחרי 4-5 שימושים בגלל "דפקט הזיכרון" של הסוללות הישנות.

בנוסף על זה יש את איכות ההרכבה, העמידות ברטט שהמכשיר יוצר, הנדסת מוצר באופן כללי, ארגונומייה, ועוד כמה פרמטרים טובים.

אם אתה מתכוון להשתמש הרבה במברגה, אל תתקמצן וקנה אחת נורמאלית.

אתה לא תאמין איזה קללות יצירתיות יצאו לך מהפה אם תקנה אחת שרלואה זולה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תקנה זולה

אחרי שנה שנתיים הסוללות מתחילות לגמגם ועובדות בקושי לכמה הברגות

ואז אתה שוב מוצא את עצמך מחפש מברגה חדשה

תשקיע פעם אחת בבוש ב 400+- 12V עושה עבודה נאמנה לשנים רבות ומרובות

מקיטה לרוב יותר יקרות אבל יותר נוחות לעבודה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

כמו שאמרו חכמים: "אין לנו כסף לקנות בזול".

אלא אם כן אין לך שום בעיה להחליף אחת כל שנה-שנה וחצי..

חבר שלי קנה אחת 12V של חברת "???" לפני 8 חודשים בערך ב120 ש"ח (היא הייתה במבצע:-D )

הרכבנו איזו ארונית,

היא עזרה לנו רק בלהבריג את החלק הקל של ההתחלה. ברגע שנוצר עומס (קל מאוד), היא התחילה לעשות קולות וריחות מאוד מוזרים.. (והסוללה בדיוק סיימה טעינה מלאה).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בקשר לסקיל, דווקא יש לי ניסיון טוב איתם. בזמנו קניתי פטישון 1200W והוא משרת אותי נאמנה. השימוש לשי מואט מאוד, יש לו ריח מסריח של גומי/פלסטיק, אבל הוא עושה את העבודה. שקלתי לקנות מברגה גם של סקיל - לפעמים יש מבצעים באייס/הום סנטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום !

לי יש מברגת 12V של SKILL כבר.... משהו כמו 7 שנים והיא עדיין כמו חדשה.

לא שעבדה יותר מידי קשה לאורך השנים, אבל בתקופה שיתה לי את הביואיק הישנה, היא עבדה יפה מאד.

לאחרונה הרכבתי איתה כמה ארונות ומזל שהיה לי אותה.

פורסם

בדרך כלל המברגות הזולות הן לא מברגות אימפקט או בעיברית "לא דופקת" ובהברגות קצת קשות הן מתחילות להתעייף ולעשות כל מיני קולות וריחות מוזרים. לדעתי אין דבר יותר מעצבן מלקנות כלי עבודה ולהתאכזב ממנו. יש אלנו בעסק מברגות של בוש, מקיטה, די וולט, היטאצ'י ומטאבו. לי אישית יש אחת של די וולט ואני מאוד מרוצה ממנה אבל היא יחסית יקרה ועלתה לי 1400 ש"ח. לפני כמה זמן קניתי 2 של מטאבו 14.4 עם בורר עוצמה 3 מצבים, בטרייה ליטיום ומטען מהיר ב1200 לאחת, מברגה מעולה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מברגות של בוש, מקיטה, די וולט, היטאצ'י ומטאבו.

ניראה לי שאף אחת מהמברגות האלו לא נכנסת לו לתקציב.

הדרך היחידה במי ויחליט שהוא רוצה דיוולט(מאוד חזקה!) היא לקנות ישר מהיבואן, זה יחסוך 200 ש"ח +-.

למה בכלל אתה רוצה מברגה?

אולי אתה צריך לקנות מברגת אימפקט?

קובי

פורסם

הבחור שאל שאלה פשוטה, ולמעט 'ברווז' אף אחד לא ממש ענה לו.

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין מברגה ב150 ש"ח למברגות האלקטרוניות ב400 ומעלה?

תודה.

ההבדל מתבטא במספר פרמטרים:

1. עוצמת ההברגה / מומנט ההברגה.

2. אמינות - פונקציה של איכות החומרים וההרכבה.

3. הנדסת האנוש - עד כמה יהיה לך יותר קל ונוח להשתמש במברגה.

4. עוצמת הסוללה - מתח עבודה שבד"כ משקף את המומנט (במברגות האיכותיות יותר), זרם העבודה שבד"כ משקף את משך העבודה בין החלפת סוללות.

5. סוג הסוללה - דבר שמתבטא בד"כ באורך חיי הסוללה ובפונקציונליות שלה. ניקל קדמיום - הסוג הפשוט (והזול כמובן) יותר - פחות מחזורי פריקה וטעינה, מומלצת פריקה עמוקה מדי פעם כדי למנוע ירידה בקיבולת (אפקט זיכרון) . ניקל מטאל הידריד - הסוג הבא באיכות. ליתיום-יון - הסוללה הטובה ביותר שאני מכיר כיום לכלי עבודה.

6. תכולת הערכה - האם קיבלת 2 סוללות? מטען מהיר? סט ביטים ב "מתנה"?

7. שם ומוניטין המותג.

8. מקום ועיתוי הקנייה.

אם תרצה המלצה לסוג ודגם המברגה, תכתוב מה התקציב שלך ולאיזה שימושים המברגה מיועדת.

נתי.

פורסם

תודה על התשובות חברה.

יש לי כבר 4-5 שנים מברגה זולה של WOLF

בזמן האחרון (או מזמן ולא שמתי לב) כל הטענה של יום שלם נותנת לי הברגה של בורג אחד.

אז באמת אני מאמין שרוב ההבדל בין הזולות לטובות הוא בסוללה מה גם שסוללה תחליפית עולה 70-80% מערך המברגה (גם הזולות וגם היקרות).

אני צריך לשימושים ביתיים. תליית מדף, תמונה וכו'.

הוולף דווקא לא עשתה לי שום בעיות, חוץ מהסוללה הבעייתית.

ככה שלא בטוח שאני צריך את אלה עם 16 מהירויות קלאץ' וכו'. רק משהו בינוני אמין בגג 300 ש"ח.

מה מומלץ?

פורסם

המומלצים הם בוש וסקיל.

זה מה שיכנס לך במסגרת התקציב, והם גם חברות מאוד טובות.

שים לב, יש מברגות אימפקט, שהם מברגות חזקות, אבל הם פחות מדוייקות ממברגה רגילה.

קובי

• תוכן חדש...