Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם ראשונה ב-Ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין לאחי נעליים ליום הולדת שהוא רוצה , מכיוון שלא מצאתי בחנויות פניתי לEbay , אני מצרף לינק לדף של הנעל , האם החנות הזאת אמינה ? אני רואה שיש לה 99.9 אחוז פיידבקים חיובים , זה יכול להקנות לי שקט או שיש צורך לבדוק עוד משהו ?

במידהו יש בעיה כלשהי אייביי מחזירים את הכסף ? או שהם עושים בעיות ?

הנה הלינק :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280454678079#payId

פורסם

מניסיוני הצנוע, נראה טוב, סע ברכה ובהצלחה!

מזל טוב לאחיך.

כל היתרון בקניה באיביי ותשלום דרך פייפאל הוא שהעסקה מבוטחת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה משהו שלא מדדתי במחיר גבוה.

אם זו חולצה ב50-100 שקל עוד אפשר דרך איביי , אבל נעל בכמה מאות לא הייתי קונה

אני מאיביי קונה דברים אבל בגדים בד"כ לא.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

410 ש''ח לקנות מאייבי

אתה בטוח שלא מצאת כאלה בארץ?

במחיר הזה אולי + 50 ש''ח אתה מוצא לקוסט כאלו

כמעט בטוח שראיתי משהו דומה בחדרה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ראשית - תודה על העזרה.

שנית - חיפשתי בירושלים ובתל אביב ולא מצאתי , לסוע לכל עיר בארץ כדי לחפש חנויות שאולי יש בהן זה נראה לי קצת לא הגיוני מבחינתי ובזבוז זמן מיותר , בכל מקרה אם אתה בטוח שיש במקום מסוים בוודאות את הנעל הזאת אשמח לקבל פרטים .

פורסם

עם נעליים אין שום בעיה. המידות הן אותן גודל בכל העולם.

לא כמו חולצות בהן יש לארג' של אמריקאים (ענק) או לארג' אירופאי (כמו בארץ).

אם ידועה לך המידת נעליים בוודאות לא הייתי מהסס בכלל. חבל לשלם על הנעליים האלה פי 2 בארץ

פורסם

ומה עושים כשהמוכר שולח רק לארה"ב?(מדובר על חלק מהגריל חזית שקשה להשיג..)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, יש לך שירותים כגון MUSTOP שמספקים לך כתובת ייחודית משלך בארה"ב(למחסנים שלהם אבל מאין תא שלך) ואז הם שולחים לך את זה לבד לארץ. הם גובים על זה עמלה מסויימת, ואם המוצר נעצר במכס ונדרש תשלום, הם מודיעים לך, מקבלים אישור שלך, משחררים את המוצר בעצמם מהמכס ואז אתה משלם להם את מה שהם שילמו למכס + עמלת עמיל מכס כלשהי.

(חפש בגוגל "משלוחים מארה"ב" או ביטוי בסיגנון)

אפשרות שניה היא לשלוח למוכר הודעה, לבקש הצעת מחיר כולל משלוח לישראל ואם\כאשר הוא מגיב בשלילה, לבקש שוב בנימוס ולומר לו שזה מאוד חשוב לך. הרוב מסכימים לבסוף. (תמורת דמי טיפול ומשלוח גבוהים יותר)

יקיר, חוץ מזה שיש לו 99% פידבק חיובי, הייתי בודק גם בעזרת האתר הזה את הפידבקים השליליים והניטרליים שלו.

Mazda 2 2013

פורסם

בדקתי , חלק רשמו שהמידה שהגיעה לא הייתה נכונה וכל מיני דברים בסגנון הזה.

ד"א - אין לי חשבון בפייפאל , אני עדיין יכול להזמין דרכם ?

פורסם

יכול להיות שיש את סוג הנעל הזה בFACTORY 54 , יש חנות בנתניה וצומת ביל"ו ליד רחובות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי שאלה

אם אני מזמין מוצר שעולה לדוגמא 40 דולר והמשלוח עולה 50 דולר

הרי הכל ביחד יוצא 90 דולר,האם אני משלך מכס כביכול רק על סכום המוצר עצמו או על סכום העסקה?

• תוכן חדש...