Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Valentine 1 , כמעט ואין התראות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לבאר שבע מראשון לציון דרך כביש 4 ולא ציפצף פעם אחת , בדרך חזור גם דרך כביש 4 אותו דבר.

כל המצלמות שם הם דחלילים? או שאני צברתי הרבה קנסות והייתי בראש שקט ?

פורסם
נסעתי לבאר שבע מראשון לציון דרך כביש 4 ולא ציפצף פעם אחת , בדרך חזור גם דרך כביש 4 אותו דבר.

כל המצלמות שם הם דחלילים? או שאני צברתי הרבה קנסות והייתי בראש שקט ?

אכן המצלמות שם הם דמה.

אני נוסע משם ממחלף מורשה לכוון כרמיה/זיקים כל שבוע ואף פעם לא מצפצף לי.

חוץ מפעם אחת שנסעתי שם וצפצף ובדרך חזרה כבר משהו הספיק לשרוף את המצלמה..

S2000

פורסם

כן - בקושי יש משהו.

על כביש 4 לכיוון ב"ש הייתה מצלמה פעילה לפני כמה חודשים.....

היום הוא ציפצף לי באיזור תחנת דלק סיירים בכיון נסיעה צפונה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דרך אגב מצלמות ,

בכביש בגין (כביש המנהרות ) היו 3 מצלמות פעילות וכיום לפי הוולנטיין אף אחת לא עובדת .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ההרגשה שלי היא שמישהו באגף התנועה הוריד את הרגל מהגז בכל הנוגע למצלמות הקבועות. אולי הגלאים למינהם הורידו את הרווחיות שלהן, אולי הטכנאים מתבאסים לצאת להחליף סרטי צילום בחום הזה ואולי פשוט מחכים שם למצלמות הגטסו החדשות.

בכל הנוגע לכביש לכיוון ב"ש החשש שלך לא צריך להיות מולטנובות למינהן אלא בעיקר ממל"זים ובעיקר מאזור קריית-גת ודרומה עד בואך ב"ש כולל קטע הכניסה בתוך ב"ש עד הרמזור הראשון שהוא קטע עירוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דרך אגב מצלמות ,

בכביש בגין (כביש המנהרות ) היו 3 מצלמות פעילות וכיום לפי הוולנטיין אף אחת לא עובדת .

כביש בגין הוא לא כביש המנהרות למרות שיש בו מנהרה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

כביש 4 יבש לאחרונה,יצא לי לנסוע השבוע מבני דרור עד ראשון לציון ולא היה כלום.

ביום אחד ממורשה עד רעננה בכיוון הנגדי וגם מראשון ועד מורשה ושוב - נאדה. (מלבד הגאטסו שאי אפשר לגלות)

לדעתי הם משקיעים את המאמצים בהטמעת מערכת הגאטסו שבקרוב תהיה קיימת כמעט בכל כביש שבו היה אפשר להנות עד כה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה הגאטסו ואיפה זה נמצא בידיוק ?

הגאטסו זה המכמונת החדשה שמבוססת על 2 חיישנים שנמצאים מתחת לכביש?

פורסם

בדיוק.

ככל הידוע לי, נכון להיום יש גאטסו אחד בלבד, בין מחלף גהה למורשה לכיוון צפון.

גם לי יש החל מהשבוע שעבר וולנטיין (לא שלי, השאלתי מחבר לצורך נסיעה צפונה ועוד לא החזרתי לו). הפעם היחידה שבה הוא צפצף לי היתה כשעברתי בכביש 4 ליד המצלמה שבאבן יהודה לכיוון דרום. ליד כל השאר - קול דממה דקה.

אגב, עכשיו חזרתי גם מנסיעה לחיפה. גם כאן - שקט מופתי לכל אורך הדרך, למעט התראת שווא אחת בתוך הדר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באזור תחנת דלק הטייסים יש לעיתים התרעה, צפונה ודרומה, אך להערכתי המדובר בשידורים של מערכת בקרת התנועה הארצית. התרעות דומות נוספות די-קבועות באזור מקבלים מעת לעת בדרך לוד ממערב למזרח כשמתקרבים לדרך גהה ובאיילון צפון ליד קיבוץ גלויות.

לאחרונה דווקא מערכת ההתראה של אוראנג' מדוייקת יחסית ואתמול, למשל, נתנה התראה מדוייקת על ניידת לייזר לאחר צומת בית קמא, בואכה הכניסה לכביש 6 לכוון צפון.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...