Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי בורה באחד מהלוחות, היא ידנית 1.6 שנראית טוב, המודעה היא באתר בערבית וכל מה שהיה רשום שם היה רשום בערבית ואפילו מילה אחת בעברית לא היתה רשומה שם, וזה מוזר מאוד כי יש הרבה מלים בסלנג שאומרים אותם רק בעברית או באנגלית (טסט למשל).

האוטו נראה מעניין אז התקשרתי למוכר, הוא נשמע בסדר ולא סיפר כל מיני סיפורים מוזרים (חוץ מזה שיש לו את האוטו 5 חודשים והוא נאלץ למכור אותו בגלל סיבות פרטיות שלא יוכל לפרט, נשמע אמין?) וביקש מחיר מחירון ואמר שאפשר להתפשר קצת.

עד כאן הכל טוב ויפה :)

הבחור מירושלים, שאלתי אותו כמה דברים על האוטו תוך שימוש במלים סטנדרטיות בעברית (טסט, ביטוח חובה וכו') והוא לא כל כך הבין מה אני רוצה ממנו, הוא גם כל הזמן דיבר רק בערבית וזה היה לי קצת מוזר. שאלתי אותו אם הרישיון של הרכב הוא ישראלי או מהשטחים אז הוא אמר שזה ישראלי, גם בתמונות של האוטו זה נראה עם לוחות רישוי ישראליות.

האמת, זה קצת מדאיג אותי הקטע הזה ורציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק האם זה רכב ישראלי במקור או שזה איכשהו עבר לישראל?

אני לא רוצה לנסוע במיוחד לירושלים בשביל לגלות שזה היה רכב לא ישראלי או לא יודע מה, לא שווה את הטרחה.

אגב, אני לא יודע מה המספר רכב אז אני לא יודע איך אוכל לבדוק את זה, לכן אני מעלה את השאלה הזאת כאן :)

פורסם

אני הייתי נמנע מקנייה מחשש לרכב גנוב/משוכפל /לוחיות מזוייפות.

החשד הוא בגלל שהבחורא החזיק ברכב 5 חודשים- זה כנראה לא ממש תמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...