Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנוסחה עם מאוורר התקרה היא נוסחה מנצחת, אני מכוון את המזגן להיכבות אוטומטית בערך שעה אחרי שהולך לישון ובשאר הלילה המאוורר עובד על המהירות החלשה ביותר .

כבר שני קייצים זה עובד מצויין עבורי ואני בן אדם שלא סובל חום.

נכון! כך גם אני נוהג.

המאווררים האלו הם המצאה דגולה.

פורסם
פמילי זה מזגן פחות איכותי מהאחרים. כשהוא עובד הכל בסדר, כשמתחילות הבעיות - השירות בעייתי, מנסיון של חברים.

אני הייתי הולך על אלקטרה ולו רק בשל 3 שנות האחריות המלאה.

תדיראן נותנים לדעתי שנה בלבד.

יש לי נסיון טוב עם ה1 כ"ס עילי וה1.25 כ"ס עילי של אלקטרה , כיום עברתי למיני מרכזי (גם של אלקטרה)

הנוסחה עם מאוורר התקרה היא נוסחה מנצחת, אני מכוון את המזגן להיכבות אוטומטית בערך שעה אחרי שהולך לישון ובשאר הלילה המאוורר עובד על המהירות החלשה ביותר .

כבר שני קייצים זה עובד מצויין עבורי ואני בן אדם שלא סובל חום.

התכוונתי שאני בן אדם שסובל מאוד מחום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה הזו נטחנה אין ספור פעמים בפורום - לכן כדאי שתקרא את ההודעה בקישור הזה ובכל מקרה מומלץ לקרא את כל השירשור כולו.

בעניין המאווררים - בתור אחד שבאמת סובל מחום (ולא כמו אלו שחושבים שהם סובלים מחום אבל מסתפקים כל הלילה במאוורר-תקרה), עוד משחר ילדותי שנאתי שנאת מוות את המאווררי-תקרה הארורים האלו שבאמצע הלילה זורקים עליי רוח חמה ומייבשים לי את העכוז וגורמים לי להזיע כאילו אין מחר. גם בידוד מסביב לכל החדר לא עוזר. הסרת שיער ושינה על הגג לא באים בחשבון. בשבילי - רק מזגן. תודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני כ-6-7 שנים קניתי מזגן של יונדאי.

משרת אותי עד היום, עבר דירה 3 פעמים.

חסכוני, אמין ושקט (עד כדי כך שלעיתים אנחנו שוכחים אותו דלוק..:) ).

מניסיון עם אלקטרה - מרעישים, הרבה צרות. בדירה הנוכחית שלי בחדר שינה שלי מורכב היונדאי, ובשאר החדרים אלקטרה. היונדאי עובד קשה יותר מכולם, והוא נטול תקלות ושקט. האלקטרות לעומתו מרעישים, וממש לא אמינים. בדירה הקודמת שלי התקינו בסלון מזגן אלקטרה עילי 3.5 כ"ס. כשהוא עבד - אי אפשר היה לראות סרט מרוב הרעש שהוא היה מנפק לחלל החדר. אחרי חצי שנה גם הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות שונות ומשונות.

שכן שלי, איבזר את כל הבית עם מזגני LG. גם הם מרעישים יותר מהיונדאי, אך אמינים. בחדר השינה שלו מורכב LG 1.5 כ"ס. (יש לנו בית זהה). בלילה הוא ישן עם 22 מעלות ונעים לו. אני ישן עם 25-26 מעלות ולעיתים קר לי... ואני אדם שסובל מחום בלשון ההמעטה.

אגב - היונדאי לא למכירה :)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי, לדעתי חלק מהבעיות שנתקלת בהן, נובעות מהתקנה גרועה.

מנסיוני המועט, מזגני אלקטרה שקטים ואמינים בצורה מוחלטת,

לכן לא נראה לי שכל היחידות "מזגן לימון by אלקטרה" מצאו את דרכן אליך.

הקישור הבא מומלץ בחום (גם באופן מילולי).

לכן כדאי שתקרא את ההודעה בקישור הזה ובכל מקרה מומלץ לקרא את כל השירשור כולו.

איציק

השבוע נעזרתי בקישורים הבאים (קרדיט לאיציק נ), כדי לחשב הבדלי עלויות בין מדחס יחיד (אינוורטר) עם שני מאיידים בחדרים שונים,

לבין שתי יחידות נפרדות.

1. טיפים לבחירת מזגן חסכוני (דירוגים, צריכת חשמל וכו').

2. קטלוג מזגנים למתקין (הכל על הכל ! דגמים, צריכת חשמל, יצרן המדחס, הספקים וכד')

3. קטלוג מזגנים (כל הדגמים)

איציק

-

פורסם

חיים,

הרעש באלקטרות למיניהם הינו רעש הפעולה התקינה של המזגן ולא נובע מתקלה כלשהי. פשוט האלקטרות מרעישים יותר מאחרים, וזה דבר ידוע.

בנוסף, מעניין שמדובר לא במזגן אחד שקורות בו תקלות (לעיתים אף תקלות זהות), כאשר כל מזגן הותקן ע"י טכנאי אחר - האם כולם "הותקנו בצורה גרועה" ? לפני שאתה קובע קביעה שכזו - אנא קרא את כל מה שכתבתי ואז תבין שהדבר אינו הגיוני.

רזי.

עריכה - אני רואה שערכת את הודעתך. התיקון שביצעת טוב הינו, אך עדיין תגובתי נשארת בעינה.

פורסם

לי יש ניסיון מצויין עם 4 דגמים של מזגני אלקטרה (לא התנסיתי עדיין עם אינורטור).

כולם שקטים ומקפיאים את החדר, ועושים זאת באמינות מוחלטת.

ניסיונך שונה?

לדעתי הבעיות שלך נובעות מהתקנה לקוייה.

כל המזגנים הותקנו ע"י מתקינים שונים-זה לא מוכיח שהמוצר לא תקין.

זה רק עושה לי הרגשה טובה, כי בחרתי בעל מקצוע טוב (ולא התרגזתי כששילמתי מעט יותר).

אתה עדיין חושב שכל המוצרים שרכשת הם "לא תקינים"?

כדאי שתפנה לשירות של אלקטרה (לא נזקקתי-יש ביקורות מעולות ברשת).

-

פורסם

ומאיפה אתה יודע שלא פניתי ?

הוחלפו יחידות פיקוד, מדחסים, מעבים, צנרות שלטים ועוד ועוד.

והבעיות? חיות ונושמות :)

היה לך אי פעם מזגן מתוצרת אחרת שלא אלקטרה ?

פורסם

קנינו להורים מתנה משותפת סאגה, הוא גם בסדר.

אולי זה מופרך או אמוציונלי, אני מעדיף לשלם מעט יותר,

רק כדי לרכוש מותג שאני מכיר ("אלקטרה" או "תדיראן").

-

• תוכן חדש...