Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאחרונה שיניתי תוכנית בעצמי,

במקרה שלי הייתה לי התחייבות לשנה וחצי והיא נגמרה,באותו זמן חבר'ה מהעבודה קיבלו דיל על אייפון והתעניינתי.

הדיל היה מחברת פלאפון,הם התחייבו לתת החזרים בגובה קנס היציאה לכל אחד מהם.

בסופו של דבר זה לא השתלם לי אז התקשרתי לאוראנג' ואמרתי להם שאם הם רוצים להשאיר אותי בתור לקוח אני מעוניין בחבילת חיילים (29 אג' לדקה 9 אג' SMS ללא התחייבות ושירותים נוספים שאני לא מחויב לקחת,בטח ללא דמי מנוי) למרות שאינני חייל/אפילו לא מילואימניק.

לא שאלו אותי בכלל מה המכשיר שבו אני משתמש,מה גם שזה לא עניינם. אתה יכול להגיד לסלקום שאתה לא משתמש במכשיר שברשותך אלא במכשיר אחר בכלל. זה לא עניינם. ואני בטוח גם שפקס זועם ב3 העתקים : לשרות לקוחות,המועצה להגנת הצרכן,YNET יגרמו להם לרדת מהעץ.

בקיצור,הם מנסים שיטת מצליח לדעתי.

תוריד אותם מהעץ או שפשוט תעבור חברה, חברות הסלולר היום מוכנות לרדת לזנות כדי לנייד אליהן עוד מספר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא ככה תעבור חברה, יש לי קנס יציאה של אלף ש"ח על 8 חודשים נותרים, זה לא מעט כסף. זה כמובן תלוי במה יתנו לי בחברה המתחרה. הרי הם לא סתם ישלמו לי קנס (לא קטן ) יציאה מהמתחרה שלהם בלי לדחוף לי חבילה בתעריף גבוה יחסית.

מה גם שאני מחוייב על הקו עצמו, וגם על המכשיר, זאת אומרת שגם כשנגמרת לי התוכנית עצמה, אני עדיין מחוייב לקו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מתכוון להתחיל לשכנע אותך,הכסף בסופו של דבר יוצא מהכיס שלך לא שלי.

אבל תרים מחר צלצול לחברה מתחרה/עדיף שתיים.

תסביר להם שאתה מעוניין להצטרף כלקוח חדש ורוצה לשמוע מה יש להם להציע,תגיד להם שיש לך התחייבות ולחבר שלך שעבר לפני שבוע הם דאגו לשלם קנס יציאה. במיוחד אם אתה אמרת שאתה מדבר כ400 דק' בחודש.

אח"כ תתקשר לחברה שלך,תגיד להם מה אמרו שאר החבר'ה ותגיד להם שאם הם לא יתגמשו אתה הולך,אלף שקל זאת לא חתונה קתולית במיוחד שמישהו אחר משלם.

אחרי שתעשה את זה,תחזור לפה לדווח. אתה הרבה פחות כבול לחברת הסלולר שלך ממה שאתה חושב. בסופו של דבר זה הכל כסף ואם חברה אחרת תשלם את הקנס אז אתה בכלל חופשי כמו ציפור.

נ.ב

אם כבר אז אחרי שתעבור חברה אולי תמשיך לשלם להם על המכשיר,זה כן. גם את זה ניתן לפתור בפקס לחברת האשראי שאומר שאתה רוצה לפרוע את העסקה ואז הכל ירד בתשלום הבא מהכרטיס.

פורסם
רוני, היו לי מכשירים יקרים שעלו בזמנם כמו האייפון, מעולם לא עשיתי שום ביטוח, ולא רק זה אלא שהיתי שם להם את הכסף במזומן על השולחן (היה מצחיק לראות את הפרצוף שלהם).

מי ששומר על המכשיר שלו לא צריך ביטוח, בטח לא בשנה הראשונה שיש אחריות על תקלות שלא כתוצאה מנזקים.

מעולם לא עשיתי ביטוח ומעולם גם לא נזקקתי לתיקון בגלל נזק שאני עשיתי, יש לי מכשירים שעובדים עד היום והם בני 10. רק תשמרו על החפצים שלכם ולא תהיה לכם שום בעיה.

קיים הבדל משמעותי בין המכשירים של פעם לאלו של היום - פער טכנולוגי אדיר.

בזמנו, נוקיה 6230I עלה לי קרוב ל-2400 ש"ח (לפני החזרים) וסה"כ זה היה טלפון פשוט, כמו ה3100 שהיה לפניו.

אדם שרוכש היום נוקיה E71/2, רוכש טלפון משוכלל וביטוח הוא לא דבר מיותר כלל וכלל.

פורסם

אני לא מתכוון להתחיל לשכנע אותך,הכסף בסופו של דבר יוצא מהכיס שלך לא שלי.

אבל תרים מחר צלצול לחברה מתחרה/עדיף שתיים.

תסביר להם שאתה מעוניין להצטרף כלקוח חדש ורוצה לשמוע מה יש להם להציע,תגיד להם שיש לך התחייבות ולחבר שלך שעבר לפני שבוע הם דאגו לשלם קנס יציאה. במיוחד אם אתה אמרת שאתה מדבר כ400 דק' בחודש.

אח"כ תתקשר לחברה שלך,תגיד להם מה אמרו שאר החבר'ה ותגיד להם שאם הם לא יתגמשו אתה הולך,אלף שקל זאת לא חתונה קתולית במיוחד שמישהו אחר משלם.

אחרי שתעשה את זה,תחזור לפה לדווח. אתה הרבה פחות כבול לחברת הסלולר שלך ממה שאתה חושב. בסופו של דבר זה הכל כסף ואם חברה אחרת תשלם את הקנס אז אתה בכלל חופשי כמו ציפור.

נ.ב

אם כבר אז אחרי שתעבור חברה אולי תמשיך לשלם להם על המכשיר,זה כן. גם את זה ניתן לפתור בפקס לחברת האשראי שאומר שאתה רוצה לפרוע את העסקה ואז הכל ירד בתשלום הבא מהכרטיס.

יש עדכון

הרגע התקשר אלי סוכן של אורנג' והציע לי חבילות שלהם. אמר לי שדבר ראשון הם מוכנים לספוג את הקנס במלואו כשאת הכסף אני מקבל על פני 3 שנים. ואמר שאני יכול לשלם את הקנס לסלקום גם בתשלומים ככה שמצד אחד יצא לי סכום X מהכיס לסלקום ומצד שני יכנס לי חזרה לכיס סכום X מאורנג' ואני יוצא מאוזן.

אחרי זה הציע לי חבילות לא כלכך אטרקטיביות, 190 ש"ח 400 דקות פלוס 200 SMS פלוס חבילה דור 3 או 200 דקות פלוס 100 SMS עם דור 3 במחיר של משהו כמו 140 ש"ח. כשאמרתי לו חבילת חיילים הוא אמר שחבל שלא באתי לפני שבוע כי לפני שבוע קיבלו הוראה לא לתת יותר את החבילה הזאת ולא את הסטודנטים ללא תעודה שמוכיחה שהלקוח חייל\סטודנט.

אני אנסה מחר עם אורנג' שוב במרכז לקוחות שלהם לבדוק מה יש להם אולי לסחוט עוד קצת לגבי חבילה. כרגע יש כמה הצעות מסלקום שאחת מהן כוללת 630 דקות שיחה בלבד ב-200 ש"ח ועל זה להוסיף להם בנפרד את המחיר לחבילת דור 3 (הם אל מוכנים לבטל את זה כי יש לי מכשיר דור 3), ואם אני רוצה חבילת SMS אז להוסיף גם.

קצת בעיה להוציא מהחבילות האלה את מחיר הדקה ומחיר ההודעה כדי להשוות חבילות שונות.

מה שהיה מעולה מבחינתי זה הידיעה שאני יכול לעזוב את סלקום בלי תשלום מצידי.

in the face

with a chair

פורסם
התקשר אלי סוכן של אורנג' והציע לי חבילות שלהם.

אולי לא כל הסוכנים כאלה, אבל לא מעט סוכנים מבטיחים הבטחות ובסופו של דבר מחתימים אותך על משהו אחר שכואב בכיס.

עד שאתה מגלה את זה, כבר בעיה לבטל עיסקה.

הצעה שלי כדי שתהיה לך הוכחה שאיש המכירותהבטיח את מה שאתה אומר - הקלט את השיחה ושמור אותה.

כל איש מכירות שנפגשתי איתו לא ידע שאני מקליט. בנוסף אף אחד מהם לא היה מוכן לתת הצעה כתובה על דף נייר עם לוגו של החברה, אלא רק דף לבן סתמי.

בסוף השיחה הוצאתי טייפ קטן ואמרתי לו, בבקשה בו תחזור על מה שאמרת כדי שיהיה לי תעוד למקרה של אי הבנות: כולם נאלמו, התחמקו ואמרו לי יש לך הכל כתוב, מה יש לחזור על זה. באותו רגע הבנתי שהכל בלוף ושלחתי אותם לדרכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עברתי פעמיים על כל התפריטים של כוכבית 1010. זה לא שווה כלום...

רוני , ישנו שירות כיצד לבדוק בטלפון

עובד ובדוק.

כאשר אתה מחייג לכוכבים 1010, מידי לאחר שהמענה הקולי אומר את הסכום של המצב חשבון עדכני, היא מדבר כ-40 שניות על אתר אורנג' ועל מספר חיובים שאינם מופיעים במצב חשבון עדכני ומייד לאחר מכן היא אומרת :

לשירות החיובים והזיכויים המיוחדים נא להקיש 1

תלחץ על אחד ומה שאתה מקבל זה :

כמה נפח נשאר לך בחבילת הגלישה פורטל + גלישה באינטרנט.

במידה ויש לך בנק דקות simple למניהם של SMS+דקות לכל היעדים,אז הוא אומר לך את מספר הדקות וכמה נותר+ מספר הSMS וכמה נותר. (במידה וישנו גם פנים ארגוני, אז מציין גם זאת.

בנוסף לאנשים שיש את החבילות הורדה השונות אז זה מציין גם כמה נשאר עוד להוריד.

בנוגע לאיפון, אכן האחריות היא יקרה אך אורנג' היא היחידה המציעה אחריות עליו. מבין שאר חברות הסלולר.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

טוב עדכון אחרון

דיברתי עם מישהו מהמשפחה היום שעובד באורנג', סידר לי חבילה טובה מאוד וביצעתי ניוד לאורנג'. כשסלקום ראו שמתבצע ניוד הם התקשרו לנסות לשכנע אותי לעצור את העניין, אמרתי להם שאורנג' נתנו לי חבילת חיילים והם בסלקום לא עשו שום צעד בכיוון ולכן אני מתנייד ואורנג' ישלמו לי את הקנסות.

מיד סלקום נתנו לי את החבילת חיילים שלהם ואמרו לי שזאת הצעה מעולה בלה בלה בלה. כמובן שלא הסכמתי להישאר בסלקום רק בגלל שהם סחבו אותי עד הרגע האחרון וביזבזתי זמן בלהגיע לאורנג' והפעלתי קשרים ואין לי כוונה לצאת מניאק מכל הסיפור.

בנוסף גם היחס שלהם היה מגעיל לאורך כל הזמן ולכן אני מעדיף אפילו לשלם לחברה אחרת יותר ולקבל שירות כמו בנאדם.

זה רק מראה לכם איך במשך שבוע הם ניפנפו אותי ואמרו לי אין סיכוי לחבילת חיילים, וברגע הניוד הם התקפלו. אז הנה לכם דרך להוציא (מכל החברות) חבילת חיילים גם בלי להיות חיילים באמת. מקווה שתשתמשו בה כדי להוציא חבילת חיילים כשיגיע זמנכם.

עכשיו יש קטע מצחיק, הרי סוף חודש נגמר לי ההתחייבות, אמרו לי שבגלל שלא יצאתי בסוף החודש אז יש לי קנס יציאה 300 ש"ח, אמרתי אין בעיה! אני אשלם הכל.

אני רוצה לראות אם יחייבו אותי על החודש האחרון במחיר מלא, כי אם כן אני לא מבין על מה הקנס.

in the face

with a chair

פורסם

תודה.

אני רק אסגור את עניין הקנס הזה עם סלקום, נראה אם יגבו ממני סכום מלא על החודש בנוסף לקנס יציאה של החבילה.

in the face

with a chair

פורסם

אכן במקרים רבים החברות מתקפלות אך זה תלוי במגוון משתנים.

בכל יום מבוצעים מאות ניודים או לא אלפים... וכן ישנם מקרים שהחברות נלחמות על הלקוחות והופכות עולמות,. וכן לפעמים אתה נתקל במקרים, שאומרים אין מה לעשות ואכן לא עושים הרבה.

ויש הרבה דברים שמגיעים מאחורי מעשים/פעולות/הטבות/חוסר נתינת הטבות או כל צעד של חברות הסלולר.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

כרגיל יש בעיות, מיום שני כבר ועוד לא ניידו אותי לאורנג' מה שאומר שאני יכול להוציא שיחות אבל לא לקבל כי כל מי שמתקשר אלי נתקל בהודעה שהמנוי לא זמין.

התקשרתי לאורנג' שאלתי למה כמה, אמרו לי שסלקום מנעו מהם לנייד את המספר שלי ועשו להם חסימות וכל מיני טריקים.

ביקשתי מהנציגה אישור כתוב למה שסלקום עשו ברמה הטכנית כדי למנוע ממני לעבור לאורנג' והיא אמרה שזה בלתי אפשרי.

למישהו יש מושג אם אפשר להוציא מאורנג' מסמכים כאלה?

in the face

with a chair

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רוני , ישנו שירות כיצד לבדוק בטלפון

עובד ובדוק.

כאשר אתה מחייג לכוכבים 1010, מידי לאחר שהמענה הקולי אומר את הסכום של המצב חשבון עדכני, היא מדבר כ-40 שניות על אתר אורנג' ועל מספר חיובים שאינם מופיעים במצב חשבון עדכני ומייד לאחר מכן היא אומרת :

לשירות החיובים והזיכויים המיוחדים נא להקיש 1

תלחץ על אחד ומה שאתה מקבל זה :

כמה נפח נשאר לך בחבילת הגלישה פורטל + גלישה באינטרנט.

במידה ויש לך בנק דקות simple למניהם של SMS+דקות לכל היעדים,אז הוא אומר לך את מספר הדקות וכמה נותר+ מספר הSMS וכמה נותר. (במידה וישנו גם פנים ארגוני, אז מציין גם זאת.

בנוסף לאנשים שיש את החבילות הורדה השונות אז זה מציין גם כמה נשאר עוד להוריד.

בנוגע לאיפון, אכן האחריות היא יקרה אך אורנג' היא היחידה המציעה אחריות עליו. מבין שאר חברות הסלולר.

תודה! ניסיתי וזה אכן עובד, אם כי מסתבר שיש לי כל מיני דקות מוזרות בתא קולי ובהעברת שיחות והשד יודע מה, שבכלל לא ידעתי עליהן.

חוצמזה, אני מעדכן גם שאורנג' האלה הם חבורת גנבים חסרי בושה ושיהיה להם מאוד קשה לשמור עלי בתור לקוח כשתגמר לי ההתחייבות.

אני אומר את זה מכיוון שמסתבר שלמרות שהם עשו לחברה שלי ולאמא שלה את כל הבלגן שנמצא בהודעות למעלה - עם חבילות תוכן בתשלום, אחריות וכדומה, ולמרות שבמעמד הביקור בסניף אורנג' ברעננה, בו ישבנו עם הנציגה 3 שעות בשביל לקבוע תוכנית חדשה לשתיהן וביקשנו באופן מפורש פעם אחר פעם שלא יעיזו לתת לשתיהן כל מיני חבילות תוכן מטופשות או הטבות "לחודש הראשון" - הם שמו אצל שתיהן לא אחת אלא שתי חבילות כאלו, במחירים של קרוב ל-100 שקלים בחודש החל מהחודש השני (שמתחיל בעצם היום).

כמובן שלהשיג אותם בטלפון זה כמעט בלתי אפשרי, וחברה שלי ממילא כבר לא סומכת עליהם שיבצעו משהו אם זה לא כתוב שחור על גבי לבן.

אני המום שאף אחד עדיין לא תבע אותם תביעה ייצוגית על הדברים האלה. זה פשוט שוד לאור היום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תוספת לשוד לאור היום: אח שלי, שגם עשה את הטעות והמשיך באורנג', עבר דירה לפני כמה שבועות והיה צריך קו טלפון וחיבור אינטרנט. היחידים שהציעו לו משהו מיידי היו אורנג', שנתנו לו חודשיים חינם טלפון ואינטרנט ללא התחייבות. חבל שהם שכחו להגיד לו שעל החינם הזה הוא ישלם כמעט 100 שקלים לחודש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

תנסה לאיים בעזיבה (אם הן לא בהתחייבות) ויש סיכוי טוב להשיג תנאים משופרים מאד.

יש הבדל ע-נ-ק בין הצעות לחברות וארגוני עובדים לאלו עבור לקוח "רגיל".

בדוק אם יש סידור לעובדים בחברת סלולר בחברה שאתה עובד, או החברה, או ההורים או מישהו .

פעם כשאיימתי על פלאפון בעזיבה - בשימור לקוחות שמו אותי על הסכם של עובדי נקניק אס. בחיים לא הייתי קשור לאס, אבל הסידור היה זול וכלל דיבורית. ואני לקוח ממש לא רציני בהיקף השיחות ואסאמסים.

בגלל שרות עלוב בפלאפון כאשר רציתי לשדרג - עברתי לאורנג' כשאני מקומבן אצלם לחברה גדולה מאוד.

טוב, אז מישהי שאני מכיר עובדת שם, זה כל הקשר שלי לאןתה חברה.

ב-40 שח יש מכשיר נוקיה די טוב ברבע ממחירו בחנות (בלוטוס שהתחבר מייד לדיבורית הקיימת באוטו), 90 דקות, לא יודע בדיוק כמה אסאמאסים, גלישה 3GB בחינם, ביטוח חינם (שלדעתי ממש לא צריך אותו) וגם צ'יפרו בכלמיני צוספות חינם למכשיר.

נסה להשיג סידור של ועד עובדים.זה תמיד יהיה בין טוב למצויין.

תגשש באתר kamaze.co.il לדעת מה קורה בתחום.

בהצלחה!

אל תתן כסף לאף אחד חוץ ממני!

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...