Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לעבור חברה זה כמובן הפתרון המתבקש אבל תנסה גם אופציה של סוכן לבית.

תרשום את כל ההצעות של כל החברות לאחר מיקוח עם מוקדי השירות ותזמין נציגים לבית בד"כ יהיו להם הצעות אטרקטיביות יותר קל וחומר אם המכישרים שברשותך ללא התחייבות.

שלא תעז, מבחינתי,סוכני D2D הם גרועים לא פחות ממתווכים.

החזרי קנסות: במידה ויש "קנס יציאה" או "יתרת תשלומים" או כל תשלום אחר שיגרר בעקבות ניתוק , החברה המתחרה עוזרת "למתק" את הגלולה המרה, בעזרת ניכויים בתשלום החודשי אצלם.

במידה ואין התחייבות הניתוק מהחברה יהיה ללא תשלום אבל הנציגים של החברה המתחרה יעשו הכל על מנת להוסיף קווים חדשים ולתת את ההחזרי קנסות גם ללא קנסות.

לדוג': אני בחברת אורנג' ללא התחייבות ואני משלם על 200 דק' 100 ש"ח , אני ניגש לסלקום ורוצה לנייד את הקו שלי אליהם, הם מציעים לי תכנית של 200 דק' ב100 ש"ח (אותו הדבר) , אבל, אני בגלל שאני קרציה ורוצה להוזיל ומבקש מהנציג שמולי שישתדל יותר והוא ילך לראש הצוות שלו ויבקש החזר קנסות מסויים. אז יורידו לי עוד 20 ש"ח מהחיוב החודשי (ל80 ש"ח) .

אזהרה חמורה! : להתרחק כמו מאש מנציגי door 2 door הם יגידו הכל כדי לסגור עסקה ואני ממליץ בחום לגשת לנקודת שירות, לראות מכשירים ולהסתכל לנציג\ה ו\או לראש הצוות בעיניים- אני יודע שצריך לחכות ובד"כ הרבה (שעה-שעה וחצי) אבל שווה להבין את הכל ולצאת לא פרייר

*נאמר בתור נציג שעד היום רודף אחרי נציגי D2D שכבר פוטרו בגלל ששיקרו במצח נחושה ללקוחות- והלקוחות מן הסתם כועסים , מאוכזבים, מתוסכלים ולפעמים גם עצובים- ובצדק!

תקשיב לבחור,הוא יודע על מה הוא מדבר.

רוני,

אם אורנג' לא לפחות מיישרים קו עם הצעות מחרות שיש לכם ועלות המעבר אינה יקרה (התחייבות וכו') אז פשוט לעשות שיחה אחת לשירות הלקוחות ולהודיע להם שזו ההדמנות האחרונה לפני מעבר לחברה מתחרה.

אם לא יגיבו בהתאם, אז פשוט תקראו את הכתובת על הקיר ותעברו חברה. היום כשאפשר לעבור עם אותו מספר זה פשוט ושקוף ללקוח.

כפי שכבר נרשם כאן,יש הבדלים בין נציגי שירות טלפונים ופרונטליים, אני חושב שאין תחליף ללגשת פיזית ולדבר עם נציג במרכז שירות.

עדיף D2D, ככה אתה יכול לבטל אחרי שבועיים ,, ולא כמו במרכז שירות שם לא תוכל להתחרט.

הבעיה שאת החשבונית מקבלים אחרי חודש, את האלמנט כבר הספקת לבלוע ולהוציא בצורה טבעית.

תאמין לי מנסיון של שנים בתחום הסלולאר בעברי, לא סתם המציאו אגדות אורבניות על נציגי D2D,הם המיץ של הזבל(רובם), ימכרו את השיניים התותבות של סבתא שלהם בשביל עמלת מכירה.

לסיכום, לפני מעבר לחברה מתחרה, גש למרכז שירות,דבר יפה אך בנחישות ואם באמת הקלפים בידיים שלך(אין התחייבויות או תשלומים על מכשיר),יש סיכוי גדול שתשיג את מבוקשך.

בהצלחה.

פורסם

למי שטען שאין תחרות - התחרות חיה ובועטת מתחת לפני השטח.

לאחר 11 שנים בהן אני לקוח של אורנג', החלטתי שאני משלם יותר מדי. ניגשתי למרכז שירות של פלאפון, הייתה אווירה טובה ורגועה וקיבלתי אחלה תוכנית (וביקשתי כזאת שמשלמים לפי דקה ו SMS, לא חבילה ידועה מראש בה האלמנט מתקבל ברגע שחורגים ממנה). משם המשכתי למרכז שירות של אורנג', שם נציג השירות אמר לי שהוא לא יכול להתחרות עם ההצעה הזאת אבל "יש לנו מחלקה מיוחדת שמטפלת במקרים כאלו".

כעבור כמה ימים חזרו אלי משימור הלקוחות של אורנג' ובשיחה נעימה הוצאתי מהם תוכנית טובה אף יותר ממה שפלאפון הציעה.

בשורה התחתונה: חברות הסלולר לא מחזיקות אותנו יותר בביצים. יש תחרות והם יודעים את זה. כל מה שצריך זה סבלנות וזמן. נכון, שרפתי חצי יום בהתרוצצויות בין המרכזים השונים, ההמתנה והישיבה עם נציגי המכירה, אבל זה היה שווה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם הפתרון היחיד הוא להתנתק ולעבור לסלקום? עם כזה יחס לא נראה לי שאפילו שימור הלקוחות ירים אצבע בשביל לעזור...

ניוד המספר הוא כלי אדיר, ואנו צריכים לנצל אותו לטובתנו.

כל החברות דומות ואין להם סנטימנטים על נאמנות לחברה. כולן מנסות לערפל ולסבך כך שיהיה קשה להחליט ולהשוות.

מכיון שניתן לנייד מספרים בקלות, אפשר וכדאי לעבור מחברה לחברה, אפילו מדי כמה חודשים. כל חברה מאשרת לסוכני השטח (אלה שבאים אליך הביתה) לתת הטבות ללקוחות חדשים, הטבות שלא ניתנות ללקוח קיים רגיל (כלומר לקוח שמדבר ממוצע דקות ומטה).

יש לי חבר שהוא אלוף בנושא. הוא עובר מחברה לחברה, לפעמים אחרי כמה חודשים בלבד. כשהוא עובר לחברה אחרת, הוא רושם את הקו שלו על שם שהוא רוסי \ ערבי \ סטודנט \ חיל (מחוק את המיותר) כאשר החבר מיופה כוח ומשלם כרגיל מכרטיס האשראי שלו.

בפעם אחרת התברר לו שסלקום נותנת הטבות מיוחדות למי שמנייד מפלאפון. לו עצמו היה אורנג' וכדי לקבל את ההטבה קנה פלאפון איזי ישן ב 100 ש"ח, נייד אותו לסלקום וקיבל את ההטבה.

כלקוח עדיף לך לעבוד עם סוכן שטח ולא עם נציג שירות. סוכן השטח יכול לתת יותר אם מדובר בניוד אל החברה שלו. אם הוא מבטיח הבטחות שווא ניתן להתנתק, בתנאי שמוודאים מיד לאחר החתימה.

עדיף לא לקחת מכשיר מהחברה למקרה שתרצה להתנתק מיד לאחר שגילית הבטחות שווא או למקרה שלא תרצה להיות מחויב אחרי 18 חודש.

בהצלחה

יהודה

פורסם

ממליץ בחום לא להיכבל לשום חברה.

לקנות מכשיר פשוט (או לא) מחנות או מיד שניה, להצטרף לחבילה טיפה יותר יקרה אך ללא התחייבות, לטווח הארוך יוצא המון פעמים משתלם.

פורסם

במידה ואתה מדבר מעט בגבולות ה 100 ש"ח אז להצטרף לחבילה באמת לא כדאי.

ברגע שיש לך טל נייד המשמש אותך יומית לשיחות סמסמים ואף DATA, במקרה הזה להוזלת עלויות כן כדאי לקחת חבילה ולהתחייב לחברת הסלולאר.

פורסם
מה לדעתכם ניתן לעשות? האם הפתרון היחיד הוא להתנתק ולעבור לסלקום? עם כזה יחס לא נראה לי שאפילו שימור הלקוחות ירים אצבע בשביל לעזור...

תודה

רוני

כמה פתרונות:

1. אל תדבר עם נציגים טלפוניים, גש לתחנת שירות,היחס שם שונה ושם לא יטרטרו אותך מנציג אחד למשנהו.

2.אתה לא חייב להתנתק, אבל בהחלט תאיים בכך- ועוד איך יש תחרות, אף אחד לא רוצה לאבד לקוחות ושלא יספרו לך אחרת.

ברגע שהניוד בין חברות סלולר ניהיה "פתוח" חברות הסלולר איבדו את כל הכוח שלהן מהסיבה שהן יודעות שהחברות המתחרות ישמחו "למחוק" עבור הלקוח החדש את ההתחייבויות הקודמות שלו ברשת הישנה, העיקר שיעבר אליהן.

בפסח האחרון בארץ העברתי את אישתי מפלאפון לאורנג'.

נציג השירות הטלפוני של פלאפון אפילו לא הסכים להסביר לנו איך מתבצע הניוד בין רשתות, הוא פשוט אמר לאישתי "אני לא אמור להסביר לך איך לעבור לחברה אחרת, לכי לחברה אחרת שהם יסבירו לך", על כך הוא זכה לקבל ממני צליל של משאית ברוורס.

הגענו לנציגות אורנג' ושם התהליך עבד מהר ויעיל (כמובן שהיה משא ומתן, אבל לא משהו "מתיש").

הדבר שהיה חשוב לנו להשיג זה תעריף שיחות טוב וביטול דמי מנוי חודשיים ללא תלות במשך השיחות החודשי (כלומר זיכוי עלות מסלול אוטומטי) מכיוון שאנחנו גרים בחו"ל ועושים שימוש בנייד הישראלי רק פעמיים בשנה, כחודש וחצי בשנה במצטבר.

אישתי בסוף קיבלה תכנית שבמסגרתה יש לה התחייבות לשנתיים (מבחינתנו זה לא קריטי בכלל), קיבלה חבילה מאוד אטרקטיבית וזיכוי מלא עד החיוב החודשי,ועל הדרך סגרו לה את הפינה של דמי מסלול עבור חודשיים אם אני לא טועה שהיה לה בפלאפון.

בלי שום קשר, אני ממש ממש לא ממליץ על פלאפון כספקית סלולר, זו חברה שכיום ממש אין לה מה להציע ללקוחות בהשוואה למתחרות שלה.

בעברי הספקתי לדלג בין כל רשת סלולר אפשרית (כולל מירס), אורנג' לוקחת בגדול בשירות, עדיפות שנייה סלקום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכולם, לאחר שחברה שלי קיבלה הצעה יפה מסלקום (כולל מכשיר ברמה גבוהה כמו E72 או מיילסטון בחינם) באמת נראה שאין מנוס מלגרום לאורנג' להבין שהם באמת מתכוונים לעזוב. אני אלך איתם בימים הקרובים למרכז שירות של אורנג', כי בטלפון זה לוקח שעות ולא מגיעים לשום תוצאות (כל נציג שמעבירים אותי אליו נותן את אותה הצעה).

אמא שלה מתכוונת גם לצעוק עליהם שהם גונבים אותה במשך חודשים (יש לה נוקיה ישן ומתפרק, כל חודש הם גובים 50+ שקלים ל"שירות תחזוקה" ו-30 שקלים ל"חבילת גלישה" - כשמדובר במכשיר עם מסך בגודל צ'ופצ'יק שאני בכלל לא בטוח שהוא אפילו דור שני). לא שאני חושב שזה יעזור לה - היא הרי הייתה צריכה לטפל בזה מזמן...

אעדכן בתוצאות :wink:

עריכה: נזכרתי בעוד שאלה שהייתה לי. יש לי באורנג' תוכנית של 200 דקות ו-200 סמסים, או משהו כזה. אני רוצה לעקוב אחרי כמות הדקות והסמסים החודשית שלי בזמן אמת - משהו שנשמע לי מה-זה טריוויאלי ואני יודע שבסלקום מתאפשר בקלות רבה דרך סמס או חיוג למספר מקוצר כלשהו. באורנג' - אף אחד לא יודע להגיד לי איך עושים את זה. למישהו יש פתרון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני תמיד אמנע מתכניות על בסיס חבילות דקות והודעות, זה כמו קזינו...הבית (חברת הסלולר) תמיד מרוויח.

בשנים האחרונות אני גם משתדל לא להתחייב לחברת הסלולר, את המכשיר אני קונה "בחוץ" עם אחריות היבואן הרשמי...אמנם משלם בסופו של דבר קצת יותר אבל אני לא מחוייב לאף אחד. עכשיו כשנכנס החוק החדש שאת ההחזרים הכספיים על המכשיר עצמו אפשר לקבל גם אם עברת לחברה אחרת אולי יש טעם לרכוש מכשיר דרך חברת הסלולר.

רוני, הייתי בודק טוב טוב האם מכשירים כמו E72 או מיילסטון מתאימים עבור מי שהולך להשתמש בו. זה שמדובר במכשירים מובילים לא אומר שהם מתאימים לכל אחת או אחת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עריכה: נזכרתי בעוד שאלה שהייתה לי. יש לי באורנג' תוכנית של 200 דקות ו-200 סמסים, או משהו כזה. אני רוצה לעקוב אחרי כמות הדקות והסמסים החודשית שלי בזמן אמת - משהו שנשמע לי מה-זה טריוויאלי ואני יודע שבסלקום מתאפשר בקלות רבה דרך סמס או חיוג למספר מקוצר כלשהו. באורנג' - אף אחד לא יודע להגיד לי איך עושים את זה. למישהו יש פתרון?

אתה יכול לעשות את זה דרך האתר של אורנג'.

תכנס באתר לצפייה בחשבוונית, לחץ על מצב חשבון עדכני, למטה בטבלה יש לך את פירוט החיובים לא כולל וכולל מע"מ, לחץ על המחיר שלא כולל מע"מ (המחיר אמור להיות קישור ) ושם תעשה ייצוא נתונים לEXCEL.

פורסם

ואוו לא ידעתי שזה המצב, חשבתי שעם המכשיר אני כבול לסלקום 36 חודשים כשבעצם אני יכול לעבור עכשיו לאורנג' או פלאפון ושהם יתנו לי החזר על המכשיר. פשוט מעולה!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני תמיד אמנע מתכניות על בסיס חבילות דקות והודעות, זה כמו קזינו...הבית (חברת הסלולר) תמיד מרוויח.

בשנים האחרונות אני גם משתדל לא להתחייב לחברת הסלולר, את המכשיר אני קונה "בחוץ" עם אחריות היבואן הרשמי...אמנם משלם בסופו של דבר קצת יותר אבל אני לא מחוייב לאף אחד. עכשיו כשנכנס החוק החדש שאת ההחזרים הכספיים על המכשיר עצמו אפשר לקבל גם אם עברת לחברה אחרת אולי יש טעם לרכוש מכשיר דרך חברת הסלולר.

רוני, הייתי בודק טוב טוב האם מכשירים כמו E72 או מיילסטון מתאימים עבור מי שהולך להשתמש בו. זה שמדובר במכשירים מובילים לא אומר שהם מתאימים לכל אחת או אחת.

ברור לי שחברת הסלולר תמיד מרוויחה. היא מרוויחה בלי קשר לחבילה שלך (מי כמוך יודע את עלות הסמס לחברת הסלולר, מול עלות הסמס עבור הלקוח, למשל). מבחינתי היתרון הוא מחיר ידוע כל חודש, כשההגבלה היחידה היא הצורך לדעת "איפה אני עומד" מבחינת כמות שיחות וסמסים חודשית. בשביל זה שאלתי...

בכל מקרה - בנוגע למכשירים המתוחכמים אני מסכים איתך לחלוטין. אגב, ב-E71 שלי למדתי עכשיו איך להפעיל את גוגל מאפס וזה עובד מעולה! חבל רק שאי אפשר לנווט ב-GPS בלי להצטרך לחיבור לרשת. אני זוכר שב-WAZE יש אפשרות כזאת... (לא רשמית).

אתה יכול לעשות את זה דרך האתר של אורנג'.

תכנס באתר לצפייה בחשבוונית, לחץ על מצב חשבון עדכני, למטה בטבלה יש לך את פירוט החיובים לא כולל וכולל מע"מ, לחץ על המחיר שלא כולל מע"מ (המחיר אמור להיות קישור ) ושם תעשה ייצוא נתונים לEXCEL.

מצאתי, תודה. חבל רק שכל כך מסורבל להגיע לזה. בסלקום יש מספר שמחייגים אליו ומקבלים מיד את המצב, ויש להם גם שירות ששולח אליך סמס כשאתה עומד לעבור את המכסה שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...